omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ سلام دوستان، به نظر شما چرا مردم مصر، میدان التحریر در شهر قاهره رو برای تجمع و تظاهرات انتخاب کردند؟ ویژگی های این میدان چیه؟ در واقع چه عواملی بر مردم تاثیر می گذارد تا مکان هایی را برای تجمع و یا تظاهرات انتخاب کنند؟ با تشکر سلام امیر حسین جان ممنون از دعوتت، و معذرت بخاطر دیرکرد در جواب من نظر خودم رو میگم (هر چند که دیگر دوستان هم چیزی برای گفتن نزاشتن) -به نظرم مهم ترین عامل برای این امر موقعیت میدان بود. خود موقعیت میدان التحریر بر روی آیتم دیگری بنام میزان دسترسی به میدان تاثیر داشت. خود موقعیت باز هم شامل موقعیت نسبی میدان میشه، اینکه چه ساختمانهایی و چه نهادهایی از قدرت در اونجا بوده اند. -از اونجایی که تعداد زیادی برای تجمع لازم بود تا بتوانند در مقابل حکومت ایستادگی کنند و بهتر عظمتشون دیده بشه ابعاد میدان و در واقع بزرگی میدان تاثیر زیادی در انتخاب این امر داشت. -نفوذ پذیری به داخل میدان، یا تعداد راههای ورود به میدان نیز از اهمیت خاصی برخوردار بوده - اینکه چند میدان دارای ویژگی های بالا باشن ولی اولویت به کدوم میدونه؟ معمولاً اولویت با میدانی است که خاطرات جمعی افراد در اون بیشتره -به نظرم هر چه میزان محصوریت یکی از کم اهمیت ترین آیتم هاست و سه آیتم اول تقریباً تعیین کننده ی اصلی این عرصه بوده است. در صورتی که چند مورد مشابه وجود داشته باشد آیتم 4 نیز بکار خواهد رفت. فک کنم تقریباً تمام نکاتی رو که میخواستم گفتم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده