peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ شما دوستان میتوانید نظرات پیشنهادات وانتقادات خودرادرمورد مجله دراین قسمت بیان کنید:w36: هرگونه کم وکاستی یا نقصی در مجله مشاهده کردیدیا پیشنهادی برای بهبود وضع کمی وکیفی مجله دارید بیصبرانه منتظرشنیدن نظرات ارزشمند شما هستیم 6 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ سعي بشه مقالات ارسالي كپي نباشه .... در زمينه اموزش ترفندهاي خانه داري و ابتكارات خودتون ( در زمينه هاي اشپزي - اسباب بازي كودكان - خانه داري - سفره ارايي و ... ) رو جهت استفاده ساير كاربران ميتونيد ارسال كنيد 5 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ سلام خیلی جالب بود اما یه سری ایرادات واسه صفحه آرایی داره که چشم رو اذیت میکنه البته یه چندتاش رو گفتن دوستان : فونت و ... اما مطالبش خیلیییی جالب بود... مرسی از دوستان گل بابت زحمتی که کشیدند:w72: 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ مجله شماره 2 خیلی خیلی پر بار , جالب و مفید بود. من خودم شخصا از چند تا مطلبش استفاده کردم. دست همه دوستان درد نکنه. اگه بشه توی نگارش از علائم نگارش (کاما ....) بیشتر استفاده بشه دیگه نور علی نوره !!! باز هم تشکر از همه گرد آورندگان و پیمان عزیز.. 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ سلام خیلی جالب بود اما یه سری ایرادات واسه صفحه آرایی داره که چشم رو اذیت میکنهالبته یه چندتاش رو گفتن دوستان : فونت و ...اما مطالبش خیلیییی جالب بود... مرسی از دوستان گل بابت زحمتی که کشیدند:w72: خیلی سپاسگزارم ازدقت نظرولطف شما...کاش دقیقامیگفتیدچه چیزدرصفحه آرایی چشم رااذیت میکند؟چشم... ...فونت هم درشماره آتیحتمااصلاح خواهدشد....... 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ دوستان ، شما طرح روی جلد ندارید؟:JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ پیمان جان درخواست میکنم این رو ویرایش کن نظرات پیسشنهادات وانقادات شمادرباره مجله 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ پیمان جان درخواست میکنم این رو ویرایش کن نظرات پیسشنهادات وانقادات شمادرباره مجله ممنونم از دقت نظرشما انجام شد:flowerysmile: لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ پیسشنهادات؟؟! غلط املایی نداره؟!:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۰ پیسشنهادات؟؟! غلط املایی نداره؟!:JC_thinking: اصلاح شد:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ چند مطلب ارسال میکنم برای شماره بعدی مجله ویژه نوروز.............. اگه صلاح دونستی پیگیری کنید ممنونم 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ چند مطلب ارسال میکنم برای شماره بعدی مجله ویژه نوروز.............. اگه صلاح دونستی پیگیری کنیدممنونم باعث افتخار ماست اتفاقا واسه شماره نوروزی خیلی نیاز داریم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده