Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ اشتباه میکنید به این قصه کوچک توجه کن : جا هستند ؛ همین دست وزبان ودهان وقلب وعقل شما و.و.و همه گزارشگر ومامور مخفی خدا هستند ..............می نویسند وفیلم برداری میکنندخدا که می بیند پس جایی برو که خدا نگاه ات نکند یعنی از اینا دوربین ساختن؟ 1 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ یعنی از اینا دوربین ساختن؟ خدا می فرماید : ابر ومه وخورشید وزمین وزمان ومکان وتمام اعضاء وجوارح انسان ؛ گزارشگر وضبط کننده ؛ گفتار ورفتار های ................ما هستند هیچکس نمی تواند از حکومت خدا فرار کند 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ خدا می فرماید :ابر ومه وخورشید وزمین وزمان ومکان وتمام اعضاء وجوارح انسان ؛ گزارشگر وضبط کننده ؛ گفتار ورفتار های ................ما هستند هیچکس نمی تواند از حکومت خدا فرار کند اینا درست. بحث سر اینه که استاتر میگه تو کره و ژاپن و ویتنام هم پیغمبرانی بودن که مبعوث شدن . چون نمیتونیم بگیم نیستند پس هستند. داریم سر این موضوع گفتگو میکنیم. البته استاتر نیومده و بحث کامل نمیشه. 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ خدا می فرماید :ابر ومه وخورشید وزمین وزمان ومکان وتمام اعضاء وجوارح انسان ؛ گزارشگر وضبط کننده ؛ گفتار ورفتار های ................ما هستند هیچکس نمی تواند از حکومت خدا فرار کند یعنی چه جوری؟ مکانیزمشون چیه؟ ابر که یه چیز ثابت نیست؟ یا مه ؟ زمان هم که باز از اون حرفاست. لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ اینا درست. بحث سر اینه که استاتر میگه تو کره و ژاپن و ویتنام هم پیغمبرانی بودن که مبعوث شدن . چون نمیتونیم بگیم نیستند پس هستند. داریم سر این موضوع گفتگو میکنیم. البته استاتر نیومده و بحث کامل نمیشه. جدا بحث سر اینه ؟ پس چرا تو تالار طنز استارت نکردین .... :w00: لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ خیلی هم خوب هست .چی میگید شما. بنده از پنجشنبه ساعت 12 ظهر تا دوشنبه صبح در مرخصی سربازی هستم.اون هم به خاطر این روز عزیز. نمیدونید چقدر مسافر اومد به شهر ما.چقدر به اقتصاد شهر ما کمک شد.نمیدونید دوستان بنده چقدر دختران زیبا را ملاقات کردند و باهاشون همکلام شدند.اون هم از تمام نقاط کشور که حق انتخاب تیپ و قیافه هم وجود داشت.میدونید چند وقت بود در ملا عام دوستان بنده مشروب نخورده بودند و با همان دختر ها بزن و برقص تا صبح نکرده بودند.اون هم لب دریا به امید اینکه هر چه دیرتر ظهور کند تا هنوز برایش تولد بگیرند و ما هم به مرخصی برسیم و دوستان بنده یک شب بهشت را تجربه کنند. با عذر خواهی از اسی بابت رنگی کردن کلمات 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ فقط خدا لعنتشون کنه بخاطر این چراغونیهاشون باید برق محله مابره............ تا ساعت یک شب هم هی بمب نوافشانی میزنند که شیشه ها میلرزه مردم آزار هستند ازبس خدا شانس بده همچین گروه ارکستر تو خیابونها گذاشتند که اگر همینها تو یک مجلس عروسی باشند میبرنشون بازداشتگاه:icon_pf (34): متآسف هستم برای مردم ساده دال کشورم که برای یک شخص ندیده و نیومده و خیالی چه خرجها که نمیکنند................. 2 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ ببین،یعنی من شیفته بصیرتت شدم حسابی. :girl_yes2: خیلی وقت بود با یک بابصیرت توپ بحث نکرده بودما،مرسی... :icon_gol::icon_gol: خوب برسیم به موضوع اصلیمون: اگه میمونه خورده شده باشه، چی؟ یعنی اونیکه انگلیسی حرف میزده الان که رفتی جنگل توسط یک پلنگ خورده شده !!! چه طوری میخواهی حرف منو رد کنی؟؟!! کتاب مهابهاراتا کتاب مقدس هندوان است،هیچ مطلبی راجع به آدم و اولوالعزم و جل جلاله و معجزه و.... هم توش نیست،کلا هیچ وجه اشتراکی با باورهای ادیان خاورمیانه نداره. پس من هم با یک نمونه،همه چیز را رد کردم. بابصیرتی حس خوبی داره ها.... :girl_yes2: ببین گفتی که میمون های جنگل تهران انگلیسی حرف میزنند نه یه میمون ! پس یه میمون نیست که بگیم پلنگ خوردش ! وقتی میگی همه میمونها ، اگه من یه میمون پیدا کنم که حرف نمی نه ، حرفت نقض میشه دیگه . نمیدونم منظورت از بصیرت چیه ، ولی درسته مدرکی برای وجود پیامبران تو اون منطقه نیست ولی نمیتونیم با قطعیت بگیم که اصلا پیامبری اونجاها نبوده ، یعنی نه حرف من 100% درسته نه حرف شما ! مهم الان هستش که فساد همه جا رو برداشته ، اگه پیامبری هم نداشته باشن ، بالاخره نماینده ایی از پیامبران دیگه ( عیسی مسیح یا موسی ) تو اونجا مستقر بودن و رفت و آمد داشتند که آیین دین رو به اونها آموزش بدن ، کتاب های انجیل و تورات رو اونجا آموزش بدن . اینو مطمئن باش ، آدم اگه از ته قلب به خدا اعتقاد نداشته باشه ، هیچ زوری و هیچ قدرتی نمی تونه بهش یه دین رو تحمیل کنه ، پس اونهایی هم که بین اونها اعتقاد واقعی به خدا دارند ، حتما کسی بوده که آگاهشون کنه و راه رو نشونشون بده . 1 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ گر بگویم که مرا با تو سر و کاری نیست در و دیوار گواهی بدهد کاری هست 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ کاش جشن بود 2 تا کاغذ ویفر وصل می کنن به درخت 3 4 تا آخوند هم میان داستان تعریف می کنن اسمشو هم گذاشتن جشن نیمه شعبان آخه این کجاش جشنه؟:w00: اون شربت و شیرینی هم کار خود جوش مردم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ فقط خدا لعنتشون کنهبخاطر این چراغونیهاشون باید برق محله مابره............ تا ساعت یک شب هم هی بمب نوافشانی میزنند که شیشه ها میلرزه مردم آزار هستند ازبس خدا شانس بده همچین گروه ارکستر تو خیابونها گذاشتند که اگر همینها تو یک مجلس عروسی باشند میبرنشون بازداشتگاه:icon_pf (34): متآسف هستم برای مردم ساده دال کشورم که برای یک شخص ندیده و نیومده و خیالی چه خرجها که نمیکنند................. ای خاک بر سرشون ما از ساعت 10 شب تا 2 شب برق نداشتیم تازه شارژگوشیمم تموم شد نمیتونستم بیام انجمن:viannen_38: دیگه درصد خماری من و خودت اندازه بگیر بخاطر همین مثل بچه آدم ساعت یک خوابیدم 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ این روزها عدهای چنان در موضوع مهدویّت به افراط گرفتار شدهاند كه در تصور آنان اسلام جز موضوع مهدویت چیز دیگری ندارد. گویا یك مسلمان هیچ مسئولیتی ندارد و حل همه مشكلات را نه از خدا بلكه باید از امام زمان خواست. بسیاری دچار توهم ارتباط با امام زمان شدهاند، طوری كه برخی از مسئولین رده بالای كشور ادعاهایی طرح كردهاند كه در طول تاریخ تشیع جز از شیخیه سابقه نداشته است: «امام زمان مدیریت كشور را بر عهده دارد»؛ «اگر از قبل به این اعتقاد بودم كه امام عصر در مسائل كلی همراه و كمك ما هستند، اما امروز اعتقادم بر این است كه امام عصر حتی در جزءجزء كارها به كمك ما آمدهاند.»«من یقین دارم حضرت ولی عصر (عج) اجرای موفق طرح هدفمند كردن یارانهها را مدیریت كرده و هدایت میكنند.» «سند داریم كه آمریكا میخواهد جلوی ظهور امام زمان را بگیرد.» این ادعاها چنان به باور عدهای ساده لوح نشست كه با انتشار گسترده یك سی دی، مدعی شدند كه گوینده این كلمات شعیب بن صالح است. او فراهم كننده ظهور است و بنابراین ظهور امام زمان بسیار نزدیك شده است. 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ این روزها عدهای چنان در موضوع مهدویّت به افراط گرفتار شدهاند كه در تصور آنان اسلام جز موضوع مهدویت چیز دیگری ندارد. گویا یك مسلمان هیچ مسئولیتی ندارد و حل همه مشكلات را نه از خدا بلكه باید از امام زمان خواست. بسیاری دچار توهم ارتباط با امام زمان شدهاند، طوری كه برخی از مسئولین رده بالای كشور ادعاهایی طرح كردهاند كه در طول تاریخ تشیع جز از شیخیه سابقه نداشته است: «امام زمان مدیریت كشور را بر عهده دارد»؛ «اگر از قبل به این اعتقاد بودم كه امام عصر در مسائل كلی همراه و كمك ما هستند، اما امروز اعتقادم بر این است كه امام عصر حتی در جزءجزء كارها به كمك ما آمدهاند.»«من یقین دارم حضرت ولی عصر (عج) اجرای موفق طرح هدفمند كردن یارانهها را مدیریت كرده و هدایت میكنند.» «سند داریم كه آمریكا میخواهد جلوی ظهور امام زمان را بگیرد.» این ادعاها چنان به باور عدهای ساده لوح نشست كه با انتشار گسترده یك سی دی، مدعی شدند كه گوینده این كلمات شعیب بن صالح است. او فراهم كننده ظهور است و بنابراین ظهور امام زمان بسیار نزدیك شده است. این دیگه آخرشه بعضیا از باورهای مردم سو استفاده میکنن و از این طریق میخوان به اهدافشون برسن بعضیا که قشر زود باورن فکر میکنن حقیقته و اون طرفی و که این حرفا رو گفته رو بت میکنند 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ مسجد جمكران كه قبل از انقلاب، مسجدی بسیار كوچك و مخروبه بود، به یكی از مساجد بزرگ كشور تبدیل شده. چاهِ نامهبر حاجات مردم به امام زمان(عج)، كه قبل از انقلاب خرافه پنداشته میشد و پر شده بود، دوباره باز، تخلیه و بازسازی گشت. این محل كه به نظر علمای گذشته مسجدی همچون دیگر مساجد بود و امتیاز خاصی نداشت، به بزرگترین زیارتگاه كشور بعد از مشهد الرضا(ع) تبدیل شد، طوری كه حرم حضرت معصومه(س) را تحت الشعاع خود قرار داده. سیر بازسازی، فضاسازی و اتوبان كشی اطراف این مسجد، گوی سبقت را از حرم امام رضا(ع) هم ربوده. تاسیس دهها موسسه تبلیغی و تحقیقی و نشریات، سایتها و برنامههای مكرر تلویزیونی بر محور مهدویت، عطشی بیسابقه در میان اقشار مذهبی كشور به وجود آورده. هر از چند گاه عدهای نزدیك بودن ظهور را نوید دادند. چندی پیش نوار صوتی پخش شد كه در آن آیت اللهی از قول آیت الله دیگر، از قول شخصی كه با امام زمان در ارتباط بود، با آب و تاب نقل كرد كه ظهور نزدیك است و مسنتر از من هم امام زمان(عج) را خواهند دید ولی گوینده امام را ندیده به سرای باقی شتافت. 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ دیروز میرفتیم بیرون دیدم یه جا شلوغه کلی هم موتورو ملت هم جمعند گفتم حتما تصادف شده نزدیکش شدیم دیدیم دارن شربتو شیرینی پخش میکنن چند تا ماشین و موتور هم خلاف میومدن که به شربت و شیرینی برسن:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ وا !!!!!!!!!!!! وا !!!!!!!!!!! وا !!!!!!!!!!!!! جدیدا مدرک برای نفی یک پدیده میاورند، به جای مدرک برای اثبات یک پدیده !!!! :w74: :w645: :w645: :w645: آقا خدایی منو گرفتیا..... بد نیست آدم بعضی وقت ها قبول کنه،یکجایی در اعتقاداتش مشکل هست. من میگم روی میز اتاقم هیچ کاغذی نیست،میگی دلیلت چیه ، میگم نیست بیا نگاه کن،اگه هست بهم نشون بوده بگو این کاغذ روی میزته. من میگم چیزی نیست،مدرک برای بودن یک چیز میارن،نه نبودنش !! :4564: آقا من میگم تو جنگل های تهران،میمون ها انگلیسی حرف میزنند. برای من اثبات کن حرف نمیزنند،خیلی دوست دارم با ریاضی طریقه اثباتتو یادم بدی. :girl_yes2: ببین،یعنی من شیفته بصیرتت شدم حسابی. :girl_yes2: خیلی وقت بود با یک بابصیرت توپ بحث نکرده بودما،مرسی... :icon_gol::icon_gol: خوب برسیم به موضوع اصلیمون: اگه میمونه خورده شده باشه، چی؟ یعنی اونیکه انگلیسی حرف میزده الان که رفتی جنگل توسط یک پلنگ خورده شده !!! چه طوری میخواهی حرف منو رد کنی؟؟!! کتاب مهابهاراتا کتاب مقدس هندوان است،هیچ مطلبی راجع به آدم و اولوالعزم و جل جلاله و معجزه و.... هم توش نیست،کلا هیچ وجه اشتراکی با باورهای ادیان خاورمیانه نداره. پس من هم با یک نمونه،همه چیز را رد کردم. بابصیرتی حس خوبی داره ها.... :girl_yes2: در کل عاشقتم.تو یک کلمه.البته مشتاق دیدار. راستی خوب گوش کن چون انگار شیوه های جدیدی وارد استدلال های ریاضی شده حتی از راه ریاضی هم بخوایم بگیم احکامی که راهی برای اثباتشون وجود نداره رو اگه بشه از راه مثال نقض خلافشو ثابت کرد ، نادرستی اون احکام نتیجه میشه و اگه مثال نقضی وجود نداشته باشه درستی اون احکام رو قبول می کنیم . الان هم مثالی برای نبودن پیامبر تو این مناطق وجود نداره ، هیچ نوشته تاریخی و قابل قبولی ! آقا خداییش داری مسخرمون میکنی یا جدی میگی اینا رو؟ اشتباه میکنید به این قصه کوچک توجه کن : ؛ همین دست وزبان ودهان وقلب وعقل شما و.و.و همه گزارشگر ومامور مخفی خدا هستند ..............می نویسند وفیلم برداری میکنندخدا که می بیند پس جایی برو که خدا نگاه ات نکند کی هست اینی که گفتی؟ 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ اینو مطمئن باش ، آدم اگه از ته قلب به خدا اعتقاد نداشته باشه ، هیچ زوری و هیچ قدرتی نمی تونه بهش یه دین رو تحمیل کنه ، پس اونهایی هم که بین اونها اعتقاد واقعی به خدا دارند ، حتما کسی بوده که آگاهشون کنه و راه رو نشونشون بده . آقا بیخیال... این توصیه را از من داشته باش. هیچ وقت درباره دینت نه تحقیق کن نه به هیچ چیزی شک کن،مطمئن باش اعتقادات 100 درصد درسته و اسلام هم از همه کاملتره و هیچ انتقادی برش وارد نیست،هیچ خدشه ای هم هیچکس نمیتونه بهش وارد کنه. شما هم نمازتان را بخوانید و روزه اتان را بگیرید و برای تعجیل منجیتان هم دعا بفرمایید،انشالله در بهشت برین به دیدار رهبران مذهبیتان نایل شوید. دیگه باهاتون بحثی ندارم،من با کسی بحث میکنم که حداقل یک اپسیلون در او تلاشی برای درک واقعیت و تفکر بدون تعصب دینی حس کنم. موفق باشی،، یا حق. 6 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ آره خوردم خیلیم یخ بود جیگیرم حال اومد :4chsmu1: دم خونمونم کلی بزنو بکوب گذاشتند خیلی جالب بود :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ آقا بیخیال... این توصیه را از من داشته باش. هیچ وقت درباره دینت نه تحقیق کن نه به هیچ چیزی شک کن،مطمئن باش اعتقادات 100 درصد درسته و اسلام هم از همه کاملتره و هیچ انتقادی برش وارد نیست،هیچ خدشه ای هم هیچکس نمیتونه بهش وارد کنه. شما هم نمازتان را بخوانید و روزه اتان را بگیرید و برای تعجیل منجیتان هم دعا بفرمایید،انشالله در بهشت برین به دیدار رهبران مذهبیتان نایل شوید. دیگه باهاتون بحثی ندارم،من با کسی بحث میکنم که حداقل یک اپسیلون در او تلاشی برای درک واقعیت و تفکر بدون تعصب دینی حس کنم. موفق باشی،، یا حق. عزیز من ، من میگم ما هیچ کدوم نمیتونیم راجع به اون دوره از زمان صحبت قطعی بکنیم ، نه من میتونم بگم پیامبر حتما وجود داشته نه شما می تونی بگی پیامیر اصلا وجود نداشته . در مورد مثالت هم که گفتی ، به مثالت و جواب من نگاه کن . من تعصب دینی ندارم ، به همه دین ها احترام میزارم ، حتی اعتقاد دارم الان مسیحی ها و یهودیهایی هستند که اعتقاد خیلی قوی تر از ماها دارند . اصلا اشتباه نکن ، من کسایی که الان به اسم دین به مردم حکومت می کنند رو اصلا قبول ندارم ! لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ آقا من میگم تو جنگل های تهران،میمون ها انگلیسی حرف میزنند. برای من اثبات کن حرف نمیزنند،خیلی دوست دارم با ریاضی طریقه اثباتتو یادم بدی. :girl_yes2: هر کسی این مثال رو ببینه ، این تو ذهنش تلقی میشه که همه میمونها انگلیسی حرف میزنند ، پس اگه یک میمونی باشه که انگلیسی حرف نزنه ، درستی کلی این حکم زیر سوال میره ، اگه منظورت این بود که میمونی هست که انگلیسی حرف میزنه ، اینو نمیشه ثابت کرد . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده