شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دلم را که مرور میکنم تمام آن از آن توست فقط نقطه ای از آن خودم... روی آن نقطه هم میخ میکوبم… و قاب عکس تو را می اویزم... 7 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سوت می زند رهگذر جاده ها.... دست در پالتو ها دارد...و سر به پایین.....می رود..و می رود... و من هر روز بر لب ایوان....او را می نویسم.... یک دفتر شده نوشته های هر روزم از او..... و واژه ها همانند.....ولی او..هر روز تکیده تر شد... 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چو من رفتم از این دنیا ، بدانید اى جهانداران من از شوریده بختان سر کوى وفا بودم 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هر کس را لیاقتی ست هیچ گاه خود را مضحکه ی بی لیاقتیِ کسی نکنید بـاشه ؟ 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هرگز به ديگران اجازه نده قلم خودخواهی در دست بگيرند دفتر سرنوشت را ورق زنند و خاطراتت را پاک کنند و در پايانش بنويسند، قسمت نبود! 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نامه نوشتن برایم....زیباست... رقصِ واژه ها مشمول ممیزی نمیشه در دفتر خاطرات... فقط گاهی..آدمکی می آید...و خط خطی می کند واژه هایت را... ولی....سبد واژه ها پُر است... منتظر دوئلی بی پایان.... 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بعضــــی ها خنده رو لبـــشون ِ ولی دلشون هیروشیماست ...! 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نیوﺗﻦ ﺍﮔﺮ ﺟﺎﺫﺑﻪ ﺭﺍ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﻣﻌﺸﻮﻗﻪ ﺍﺵ ﺍﺯ ﺩﺭﺧﺖ ﻣﺘﻨﻔﺮ ﻧﺒﻮﺩ ﻭ ﺩﺭ ﺩﻓﺘﺮ ﺧﺎﻃﺮﺍﺗﺶ ﻧﻤﯽ ﻧﻮﺷﺖ: ﺍﺷﮏ ﻫﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﺍﻣﺎ ﺗﻮ ﺳﯿﺐ ﺭﺍ ﺗﺮﺟﯿﺢ ﺩﺍﺩﯼ..... 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چقدر خوبه وقتی از دست اونی که دوسش داری ناراحت میشی ؛ و بر خلاف میلت میگی: دیگه دوست ندارم نمیخوامت! این جمله رو بشنوی: غلط کردی چه بخوای چه نخوای مال منی ...! 4 لینک به دیدگاه
patrick 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بودنت در کنارم خلیج پارس است و نبودنت دریای شمال. مانند خلیج باش.با شکوه و ارام 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یک خط سیاه...یک خط سفید.... همیشه واژه های سیاه پوش دیدنی ترند تا واژه های سپید پوش... سپید پوشان همیشه نامرئی می شوند در لحظه ها... ولی سیاه پوشان هر جا می روند فریاد می زند حضورشان.... این است حاصلِ بالا و پایین کردن خرجین واژه ها... ولی باز خوش به حال سپید پوشان.... گشتِ واژه ها به آن ها گیر نمی دهد...چون بصیرت ندارند!... 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هنوزم منو به اسم تو قسم میدن یعنی تنها من نیستم که رفتنت رو باور ندارم.......... 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ کل دنیا را هم کـﮧ داشته باشـی باز هم دلت میخواهد بعضــی وقتها فقط بعضــی وقتها برای یـک لحظـﮧ هم که شده همه ی دنیای یک نفر باشــی .... 5 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ جغد گفت: خدایا! آدمهایت مرا و آوازهایم را دوست ندارند. خدا گفت: آوازهای تو بوی دل كندن می دهد و آدمها عاشق دل بستن اند. دل بستن به هر چیز كوچك و هر چیز بزرگ. تو مرغ تماشا و اندیشه ای! و آن كه می بیند و می اندیشد، به هیچ چیز دل نمی بندد. دل نبستن سخت ترین و قشنگ ترین كار دنیاست. اما تو بخوان و همیشه بخوان كه آواز تو حقیقت است و طعم حقیقت تلخ !!!! 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۱ جدا که شدیم هر دو به یک احساس رسیدیم....تو به "فراغت"من به "فراقت" یک حرف تفاوت که مهم نیست!!!! 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ عشق یعنی همه چیز را برای یک هدف دادنو ب پاداشش همه چیز نخواستن.... 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۱ امروز به سو گ نشستم برای تمام آروزهایم که رفتن تو خط زد به گور خاطرات سپرد .... 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ شکسپیر میگه؛ اگر کسی را دوست داری رهایش کن سوی تو برگشت از آن توست و اگر برنگشت از اول برای تو نبوده. لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ باید حواسَم را بیشتر جمع کنم. آنقدر جاذبه داری که تا بندِ کلمات را شُل میکنم تنهام میگذارند دورِ تو جمع میشوند! 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ مــــا به دنیــــا آمدیم .... امـّـــــا .... دنیــــــــــا به ما نیــــــامد ... !!! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده