*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 گاهی چنان زمین میخوری، که یک عمـــــر مجبور می شوی خودت را بتکانی ...! 12
Navid Traxix 1581 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 در سکوتم نشسته ام و به اطرافم نگاه میکنم و به روز هایی که گذشت فکر میکنم روزهایی که به سرعت رفت به خاطره تبدیل شد دیگه دلخوشی جز دفتر تنهایی ندارم دفتری که یکی یکی برگ هاش با خاطره ها پر شده به خودم می گم چطور ِ که دفتر طاقت غصه هام رو در بیارم یکی یکی برگهاشو ورق می زنم هر چی بیشتر به آخرش نزدیک می شم تنهاییم بیشتر بیشتر می شه ... نمی دونم چرا توی این سکوت منتظرم حس انتظاری که برای خودم هم تازگی داره شاید باز دلتنگ شدم دلتنگ مهربانی که هفت روز هفته به حرف هام گوش می ده و در جواب فقط سکوت رو بدرقه راهم می کنه ... 7
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 به ما می گفتند نباید پپسی بخورید ,گناه دارد!!! وقتی به تهران آمدم , اولین کاری که کردم , از یک دستفروشی یک پپسی گرفتم. درش تالاپ صدا کرد و باز شد. بعد که خوردم دیدم خیلی شیرین است . آن روز نتیجه گرفتم که گناه شیرین است... (حسین پناهی) 8
sam arch 55879 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 ای بی حیا.... به که می گویی؟...به آنکه سرش بالاست برای آنکه سرافکنده نیست؟!... حیا برای تو آن است که گل قالی را بشمارد؟!... حیا به آن است...که در نگاهش موج بزند...پاکی..... نه آنکه ناپاک نگاه بدزدد....چون به هر حال دزدکی نگاه می کند... 9
atefe.sh 283 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 به نسیمی همه راه به هم می ریزد کی دل سنگ تو را آه به هم می ریزد سنگ در برکه می اندازم و می پندارم با همین سنگ زدن ، ماه به هم می ریزد عشق بر شانه هم چیدن چندین سنگ است گاه می ماند و نا گاه به هم می ریزد انچه را عقل به یک عمر به دست آورده است دل به یک لحظه کوتاه به هم می ریزد آه یک روز همین آه تو را می گیرد گاه یک کوه به یک کاه به هم می ریزد 6
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2012 به گل آفتابگردون توی باغچه گفتم چرا غروب که میشه سرتو پایین میندازی ؟ گفت ستاره ها چشمک میزنن ؛ نمیخوام به خورشید خیانت کنم .... به سلامتی همه اونایی که مثه آفتابگردون وفا دارن . 8
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 زیادی عاشق نشو ... زیادی اعتماد نکن ... چون همون "زیادی" بعدا "زیادی" داغونت میکنه ...! 7
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 7 خرداد، 2012 همیشه وقتی گریه می کنی اونی که آرومت میکنه دوستت داره.. اما اونی که با تو گریه میکنه عاشقته.... 4
sam arch 55879 ارسال شده در 8 خرداد، 2012 سمت تو راه کج می کنم.. با آنکه راه راست مستقیم است.... به امید آنکه حاشیه نشین جاده شویم....اگر رهرو نیستیم... 5
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2012 چه حسه قشنگیه وقتی از نگاهش میخونی که از نگاه کردنت واقعا لذت می بره...! 5
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2012 نزديک ترين فـــرد به تو كسی است كه از دورترين فاصـــله هميشه به فـــكر توست ...! 14
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 28 خرداد، 2012 دنیای ما پر از دست های آدم هایی ست که تنها از یک چیز خسته نمی شوند و آن نگه داشتن نقاب هاست...! 13
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 29 خرداد، 2012 جدیدا با دیوار حرف میزنم! میدونی از شخصیتش خوشم اومده یه جورایی! محكمه... ثابته... آرومه... غلط نكنم از منم خوشش اومده! 12
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 30 خرداد، 2012 اگه میخوای یکی رو از دست بدی دوستش داشته باش همین کافیه ...! 10
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 30 خرداد، 2012 چـقدر سخـته کـه زن بـاشی و بـخـوای بـه یه مـرد مـردونگـی یـاد بـدی ...! 11
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 3 تیر، 2012 میل های بافتنی ام را برداشته ام تا برای سکوت سنگینم فلسفه ای ببافم...! 9
sam arch 55879 ارسال شده در 3 تیر، 2012 خط های اول را خالی گذاشتم.... خالی که نه...سه نقطه چین گذاشتم... شاید بدانند...آن ها چه می گویند.... شنیده ام..هستند عزیزانی...ننوشته ها را هم می خوانند و برداشت می کنند... با آنکه نمی کارم....برداشت می کنند...... 8
blue-sky 346 ارسال شده در 8 تیر، 2012 قضیه ی من با تو، دو شرطی است من هستم اگر و تنها اگر تو بمانی...! 6
shamim _ thr 505 ارسال شده در 13 تیر، 2012 یکی نیست از خدا بپرسه این ضربه هائی که از زندگی میخوریم چند امتیازیه ؟ 2
azarafrooz 14221 ارسال شده در 2 مرداد، 2012 من اینجام! جایی که وقت رفتنت ایستاده بودی و مرا نگاه میکردی آمده ام اینجا تا ببینم از اینجا چه گونه بودم کهاشکهایم را ندیدی... 2
ارسال های توصیه شده