*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ گاهی چنان زمین میخوری، که یک عمـــــر مجبور می شوی خودت را بتکانی ...! 12 لینک به دیدگاه
Navid Traxix 1581 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ در سکوتم نشسته ام و به اطرافم نگاه میکنم و به روز هایی که گذشت فکر میکنم روزهایی که به سرعت رفت به خاطره تبدیل شد دیگه دلخوشی جز دفتر تنهایی ندارم دفتری که یکی یکی برگ هاش با خاطره ها پر شده به خودم می گم چطور ِ که دفتر طاقت غصه هام رو در بیارم یکی یکی برگهاشو ورق می زنم هر چی بیشتر به آخرش نزدیک می شم تنهاییم بیشتر بیشتر می شه ... نمی دونم چرا توی این سکوت منتظرم حس انتظاری که برای خودم هم تازگی داره شاید باز دلتنگ شدم دلتنگ مهربانی که هفت روز هفته به حرف هام گوش می ده و در جواب فقط سکوت رو بدرقه راهم می کنه ... 7 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ به ما می گفتند نباید پپسی بخورید ,گناه دارد!!! وقتی به تهران آمدم , اولین کاری که کردم , از یک دستفروشی یک پپسی گرفتم. درش تالاپ صدا کرد و باز شد. بعد که خوردم دیدم خیلی شیرین است . آن روز نتیجه گرفتم که گناه شیرین است... (حسین پناهی) 8 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ ای بی حیا.... به که می گویی؟...به آنکه سرش بالاست برای آنکه سرافکنده نیست؟!... حیا برای تو آن است که گل قالی را بشمارد؟!... حیا به آن است...که در نگاهش موج بزند...پاکی..... نه آنکه ناپاک نگاه بدزدد....چون به هر حال دزدکی نگاه می کند... 9 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ به نسیمی همه راه به هم می ریزد کی دل سنگ تو را آه به هم می ریزد سنگ در برکه می اندازم و می پندارم با همین سنگ زدن ، ماه به هم می ریزد عشق بر شانه هم چیدن چندین سنگ است گاه می ماند و نا گاه به هم می ریزد انچه را عقل به یک عمر به دست آورده است دل به یک لحظه کوتاه به هم می ریزد آه یک روز همین آه تو را می گیرد گاه یک کوه به یک کاه به هم می ریزد 6 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ به گل آفتابگردون توی باغچه گفتم چرا غروب که میشه سرتو پایین میندازی ؟ گفت ستاره ها چشمک میزنن ؛ نمیخوام به خورشید خیانت کنم .... به سلامتی همه اونایی که مثه آفتابگردون وفا دارن . 8 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ زیادی عاشق نشو ... زیادی اعتماد نکن ... چون همون "زیادی" بعدا "زیادی" داغونت میکنه ...! 7 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ همیشه وقتی گریه می کنی اونی که آرومت میکنه دوستت داره.. اما اونی که با تو گریه میکنه عاشقته.... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ سمت تو راه کج می کنم.. با آنکه راه راست مستقیم است.... به امید آنکه حاشیه نشین جاده شویم....اگر رهرو نیستیم... 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ چه حسه قشنگیه وقتی از نگاهش میخونی که از نگاه کردنت واقعا لذت می بره...! 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ نزديک ترين فـــرد به تو كسی است كه از دورترين فاصـــله هميشه به فـــكر توست ...! 14 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ دنیای ما پر از دست های آدم هایی ست که تنها از یک چیز خسته نمی شوند و آن نگه داشتن نقاب هاست...! 13 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ جدیدا با دیوار حرف میزنم! میدونی از شخصیتش خوشم اومده یه جورایی! محكمه... ثابته... آرومه... غلط نكنم از منم خوشش اومده! 12 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ اگه میخوای یکی رو از دست بدی دوستش داشته باش همین کافیه ...! 10 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۱ چـقدر سخـته کـه زن بـاشی و بـخـوای بـه یه مـرد مـردونگـی یـاد بـدی ...! 11 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ میل های بافتنی ام را برداشته ام تا برای سکوت سنگینم فلسفه ای ببافم...! 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ خط های اول را خالی گذاشتم.... خالی که نه...سه نقطه چین گذاشتم... شاید بدانند...آن ها چه می گویند.... شنیده ام..هستند عزیزانی...ننوشته ها را هم می خوانند و برداشت می کنند... با آنکه نمی کارم....برداشت می کنند...... 8 لینک به دیدگاه
blue-sky 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ قضیه ی من با تو، دو شرطی است من هستم اگر و تنها اگر تو بمانی...! 6 لینک به دیدگاه
shamim _ thr 505 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ یکی نیست از خدا بپرسه این ضربه هائی که از زندگی میخوریم چند امتیازیه ؟ 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من اینجام! جایی که وقت رفتنت ایستاده بودی و مرا نگاه میکردی آمده ام اینجا تا ببینم از اینجا چه گونه بودم کهاشکهایم را ندیدی... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده