*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ دل درد دارم انگـار خام بودند خیال هایی که به خوردم دادی...! 19 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ من از گفتن نمی ترسم دلم دریاست می دانم پر از دلتنگی و حرفم ولی خاموش می مانم سکوت تلخ من گویا تر از غوغاست می دانم! 15 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ دیگر پلک که بر هم بگذاری انگار که نگذاشته ای تاریک روشنایِ بیرون و درون را آنقدرها دیگر تفاوتی نیست ...! 15 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ به وسعت نديدن نگاهت خسته ام طاقت دوری ندارم چگونه بشکافم فاصله های تمام نشدنی جدايی را چگونه بشکنم ثانيه های سنگين دوری را 11 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ یک ساعت که آفتاب بتابد خاطره ی آن همه شب های بارانی از یاد می رود این است حکایت آدم ها و فراموشی ...! 12 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ زخمی بر پهلویم است. روزگار نمک می پاشد و من پیچ و تاب می خورم. ولی همه گمان می کنند که می رقصم...! 12 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ برای شنیدن صدایی که دوستش می داری همین لحظه هم بسیار دیر است. افسوس خواهی خورد زمانی را که آن سوی سیم ها کسی بی احساس میگوید: این خط واگذار شده! 9 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ هر جا دلت شکست قبل رفتن ؛ خودت جاروش کن! تا هر ناکسی منت دستای زخمیشو رو سرت نذاره! 11 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ گاهی اوقات باید بگذری ... و بگذاری... و بروی ... وقتی می مانی و تحمل می کنی، از خودت یک احمق می سازی! 10 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ عجب حکایت ای است ! کلمه ی زندگی با "زن" آغاز می شود ! و کلمه مردن با "مرد"...! 9 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ روزنامه های صبح نوشته بودند: علاج تنــهايـی را پيدا کرده اند. تو که می گفتی مـخـفـيگاهت آسان نيست! 10 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ هوا گرفته بود. باران می بارید. کودکی آهسته گفت: خدایا، گریه نکن درست میشه! 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ عذر خواهی همیشه بدان معنا نیست که تو اشتباه کرده ایی و حق با آن دیگری است ، گاهی عذر خواهی بدان معناست که آن رابطه بیش از غرورت برایت ارزش دارد. 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ اگر خیلی خاطر خواه داری دلیل اش حتما این نیست که خیلی جذاب هستی ! شاید خیلـی ارزان هستی! 7 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ تقصیر خودمونه بعضی ها عددی نبودند و ما آنها را به توان رساندیم! 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ خدایا لطفاً برو و به بعضی از آن هایی که ایمان آورده اند یاد آوری کن که تو خدا هستی نه آن ها ! 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ وقتی اورجينال به دنيا اومدی، حيفه كپی از دنيا بری. خودت باش! 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ من باور دارم که دو انسان از قلب شان به هم متصل اند، و مهم نیست که چه کار می کنید، که هستید و کجا زندگی می کنید؛ اگر مقدر شده که دو نفر با هم باشند، هیچ مرز و مانعی بین آنها وجود نخواهد داشت. 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ زندگی تعداد نفس ها نیست، تعداد لبخندهای کسی است که دوستش داری. 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ به کوچه ای رسیدم که پیرمردی از آن خارج میشد. به من گفت: نرو که بن بسته... گوش نکردم و رفتم. وقتی برگشتم و به سر کوچه رسیدم. پیر شده بودم...! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده