nastaran1r 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ و من در این مسیر بی صبرانه منتظرم مسیری به وسعت پ.ن : کاش زود نتیجه بده 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ "قهوه" هم طعم "عسل"میدهدوقتی "تو"آن طرف میزنشسته باشی..... 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ مشکل اینجاست که... همیــــــــــــــشه آدم های تنوع طلب ... دست می گذارند روی آدم های با وفا ... 5 لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ دلم حسابی گریه میخواد خدایه خوبم عشق من دوست من میخوام سرمو رو پات بزارم یه دل سیر گریه کنم میخوام حس کنم دست نوازشی رو که به سرم میکشی مخوام امشب با نوازش تو بخوابم میای تو خوابم؟ 1 لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ این روزها آدمها سرشان شلوغ است.بعضی ها حوصله خدا را ندارند حال او را نمی پرسند برایش نامه نمی نویسند اما تو این کار را بکن. تو حالش را بپرس تو چیزی برایش بنویس ساعت ها را با او قسمت کن ثانیه هایت را هم و اما آن کتاب آسمانی یادت است؟ اسمش قران بود.کلمه های خدا بود در دستهای پیامبر. با اینکه این روزها.این کلمه همه جا هست.اما کسی آنها را نفس نمی کشد کسی به آنها زندگی نمی کند تو اما کلمه های خدا را نفس بکش و زندگی کن و اما این آیه های که لابه لای هفته های تو آمده است. تلنگر کوچکی است به قلب بزرگ تو تا بروی و سراغی از ایشان بگیری. دیگر چه بگویم....که تویی و کلمه و خداوند. پس برایش ...بنویس...هر چه که باشد 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ وقتى مى گويم: ديگر به سراغم نيا فكر نكن كه فراموشت كرده ام يا ديگر دوستت ندارم،نه من فقط فهميدم: وقتى دلت با من نيست بودنت مشكلى را حل نمى كند تنها دل تنگ ترم مى كند... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۵ خَطم بَده! به خاظر همین...تو عاشقانه هایم را خط خطی می بینی 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۸ اینجا آنقدر شلوغ است که پاهای احساسمان هر لحظه به گوشه ای از خاطرات مرده گیر می کند...! لینک به دیدگاه
salamati20 5 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۸ اگر زندگی اندکی مجال می داد آخرین نامه ام را از برگ درخت می آویختم برای شاپرکی که با غرور گل را می نگرد که بداند همه رفتنی هستیم هم من هم گل او!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده