*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۳ آرام، آرام دل میکنم .. از تو از خودم از تمام دل بستگی هایم و آرام آرام فکر میکنم به ته داستانم ، به انتهای بودنم و بودنت و آرام آرام اشک میریزم برای بودنم و برای نبودنت ... 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۳ یه روزایی هست تو رابــطه هــا دِلـِـتــ میگیـــره ... ســـرد میشــــی ... از صبـــوری کــردن ازدوری !... از فـــاصله ... از انتظـــار ... خستـــه میشـــی ... بــعد دلــت می خواد حتــی وقــتی ســردی وقتی نــمی تونی عین بقیــه روزهــا واســـه ی هم خاطره ات لحظه هـــای عــاشقانه بسازی بـــاز هــم اندازه ی همون موقع هـــا که گــرمی که خــوبی که دلـــیل آرامششی ... دوســتتـــ داشــته باشـــه ... ایـــن دوســت داشــتـــن و نشونت بده ... حتـــی وقتی هــر چی میاد طرفت پسش می زنــی ... یـــه روزایی هستـــ کــه دوست داری داد بــزنی لعنتـــی ! بفهم ! ایــن ســرما ربطــی بــه کــم شدن احــساسم نداره ! مال دلتــنــگیــه ! دلتنگـــی واســه خـــود ِ تـــــــو 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۳ ردپاهایم راپاک می کنم به کسی نگویید من روزی دراین دنیا بودم. خدایا می شوداستعـــــفا دهم؟! کم آورده ام... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۳ نیا باران عاشقانه اش نکن من و او دگر ما نشدیم.... 2 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ سحرگاهان سر از بالین خود بر میدارم تشک آرزوهایم را رها میکنم دوباره بر میخیزم پاپوش سعی تلاش بر پا می کنم ولیکن همچونان اسبی زین به دوش سوارکار بر من میجهد وحال میدان پرمانع را باید طی کنم تا دباره سر بر بالین آرزوهای روزهای آتی را میشمارم و دباره.... 4 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۳ مثل اعتراف به قتلی كه نكردهام دوستت دارم، مثل ماندن روی حرفهایی که نگفته باشم مثل توبههای دروغین، مثل شکنجه، مثل کابوس، مثل ترکِ وطن، مثلِ آوارگی، مثل زندگی با کسی که تا ابد دوستش نخواهم داشت، دوستت دارم... آنقدر بیمنطق و بیفلسفه دوستت خواهم داشت که آخر مجبور شوی دوستم داشته باشی... 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ درد داره ساعت هابشینی وبه حرفی که هیچوقت قرارنیست بگی فکرکنی... 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۳ ایـن رسـم روزگـار اسـت کافــــــــــیست کمی : ســـــــــــــــاده باشی دوســت داشته باشی بـبـــــــــــخـشـی... تــــــا از رویــت رد شـونـد 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ در صدایت درختان خیابان ولی عصر از خواب صبح برمی خیزند بی اعتنا به بوق ها و چراغها .. در صدایت دختران دبیرستان به عشق های پنهانشان فکر می کنند ، بچه های کودکستان به آغوش دورادور مادر .. هر صبح پرنده ها دسته دسته می آیند از صدایت دانه برچینند .. در صدایت تهران غمگینی ست .. 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ دلم هوای خودم را کرده است ایــن روزهـــا بیشــتر از هــر زمــانی دوسـت دارم خــودم باشــم !! دیگــر نـه حــرص بدســت آوردن را دارم و نه هـــراس از دســت دادن را .. هرکـــس مـــرا میـــخواهد بـخـــاطــر خــودم بخواهــد دلــم هـــوای خـــودم را کـــرده اســت .. همین… 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۳ کاش روزی جایی بر لبان تو تکرار میشد نامم... 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ گاهے آنقدر دلتنگ کسے مےشوے که اگر خودش بفهمد، از نبودنش خجالت مےکشد. 4 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ازپرنده ای که رفت... درتلاطمند... شاخه ها هنوز... . . . . . 3 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نسیم دلچسب بهاری رایحه شور باران روی خاک تنها تو را کم دارم برای خوشبختی 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شانه ات کو ؟ دنیایم باز بهم ریخته... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ غیرت مردانه ات کجاست ؟ زمانی که معشوقه ات از تجاوز تنهایی رنج می کشید.... به جای درکش............. ترکش کردى..... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ مَن لُقمه ی بُزرگتر از دهانَت بودَم بَرای همین مَرا خُرد می کردی..... 4 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ مَن لُقمه ی بُزرگتر از دهانَت بودَمبَرای همین مَرا خُرد می کردی..... جدا و واقعا احسنت 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ مردان در مسیر عشق به وسعت نامتناهی نامردند، گدایی عشق می کنند، تا زمانیکه به تسخیر قلب زن مطمئن نیستند! اما همین که مطمئن شدند، نا مردی را در حد مردانگی انجام می دهند. « دکتر علی شریعتی » 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده