*atefeh* 13017 ارسال شده در 7 آذر، 2014 آرام، آرام دل میکنم .. از تو از خودم از تمام دل بستگی هایم و آرام آرام فکر میکنم به ته داستانم ، به انتهای بودنم و بودنت و آرام آرام اشک میریزم برای بودنم و برای نبودنت ... 3
*atefeh* 13017 ارسال شده در 7 آذر، 2014 یه روزایی هست تو رابــطه هــا دِلـِـتــ میگیـــره ... ســـرد میشــــی ... از صبـــوری کــردن ازدوری !... از فـــاصله ... از انتظـــار ... خستـــه میشـــی ... بــعد دلــت می خواد حتــی وقــتی ســردی وقتی نــمی تونی عین بقیــه روزهــا واســـه ی هم خاطره ات لحظه هـــای عــاشقانه بسازی بـــاز هــم اندازه ی همون موقع هـــا که گــرمی که خــوبی که دلـــیل آرامششی ... دوســتتـــ داشــته باشـــه ... ایـــن دوســت داشــتـــن و نشونت بده ... حتـــی وقتی هــر چی میاد طرفت پسش می زنــی ... یـــه روزایی هستـــ کــه دوست داری داد بــزنی لعنتـــی ! بفهم ! ایــن ســرما ربطــی بــه کــم شدن احــساسم نداره ! مال دلتــنــگیــه ! دلتنگـــی واســه خـــود ِ تـــــــو 4
*atefeh* 13017 ارسال شده در 7 آذر، 2014 ردپاهایم راپاک می کنم به کسی نگویید من روزی دراین دنیا بودم. خدایا می شوداستعـــــفا دهم؟! کم آورده ام... 4
ali jaafari 1206 ارسال شده در 12 آذر، 2014 سحرگاهان سر از بالین خود بر میدارم تشک آرزوهایم را رها میکنم دوباره بر میخیزم پاپوش سعی تلاش بر پا می کنم ولیکن همچونان اسبی زین به دوش سوارکار بر من میجهد وحال میدان پرمانع را باید طی کنم تا دباره سر بر بالین آرزوهای روزهای آتی را میشمارم و دباره.... 4
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 13 آذر، 2014 مثل اعتراف به قتلی كه نكردهام دوستت دارم، مثل ماندن روی حرفهایی که نگفته باشم مثل توبههای دروغین، مثل شکنجه، مثل کابوس، مثل ترکِ وطن، مثلِ آوارگی، مثل زندگی با کسی که تا ابد دوستش نخواهم داشت، دوستت دارم... آنقدر بیمنطق و بیفلسفه دوستت خواهم داشت که آخر مجبور شوی دوستم داشته باشی... 1
*atefeh* 13017 ارسال شده در 22 آذر، 2014 درد داره ساعت هابشینی وبه حرفی که هیچوقت قرارنیست بگی فکرکنی... 1
*atefeh* 13017 ارسال شده در 22 آذر، 2014 ایـن رسـم روزگـار اسـت کافــــــــــیست کمی : ســـــــــــــــاده باشی دوســت داشته باشی بـبـــــــــــخـشـی... تــــــا از رویــت رد شـونـد 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 16 دی، 2014 در صدایت درختان خیابان ولی عصر از خواب صبح برمی خیزند بی اعتنا به بوق ها و چراغها .. در صدایت دختران دبیرستان به عشق های پنهانشان فکر می کنند ، بچه های کودکستان به آغوش دورادور مادر .. هر صبح پرنده ها دسته دسته می آیند از صدایت دانه برچینند .. در صدایت تهران غمگینی ست .. 2
m@ry@71 3690 ارسال شده در 29 دی، 2014 دلم هوای خودم را کرده است ایــن روزهـــا بیشــتر از هــر زمــانی دوسـت دارم خــودم باشــم !! دیگــر نـه حــرص بدســت آوردن را دارم و نه هـــراس از دســت دادن را .. هرکـــس مـــرا میـــخواهد بـخـــاطــر خــودم بخواهــد دلــم هـــوای خـــودم را کـــرده اســت .. همین… 1
m@ry@71 3690 ارسال شده در 13 تیر، 2015 گاهے آنقدر دلتنگ کسے مےشوے که اگر خودش بفهمد، از نبودنش خجالت مےکشد. 4
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 نسیم دلچسب بهاری رایحه شور باران روی خاک تنها تو را کم دارم برای خوشبختی 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 21 مرداد، 2015 غیرت مردانه ات کجاست ؟ زمانی که معشوقه ات از تجاوز تنهایی رنج می کشید.... به جای درکش............. ترکش کردى..... 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 29 مرداد، 2015 مَن لُقمه ی بُزرگتر از دهانَت بودَم بَرای همین مَرا خُرد می کردی..... 4
Sepandarmaz 1327 ارسال شده در 29 مرداد، 2015 مَن لُقمه ی بُزرگتر از دهانَت بودَمبَرای همین مَرا خُرد می کردی..... جدا و واقعا احسنت 3
*atefeh* 13017 ارسال شده در 7 شهریور، 2015 مردان در مسیر عشق به وسعت نامتناهی نامردند، گدایی عشق می کنند، تا زمانیکه به تسخیر قلب زن مطمئن نیستند! اما همین که مطمئن شدند، نا مردی را در حد مردانگی انجام می دهند. « دکتر علی شریعتی » 3
ارسال های توصیه شده