*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ برای ساختن کشتی آرزوهایت هر چقدر هم که سخت باشد صبر کن چرا که قایق کاغذی رویاها خیلی زودتر از آنچه فکر می کنی زیر آب خواهد رفت...! 45 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ دوست داشتن نم نم باران است که کم کم می آید و به درازا می بارد چه زیباست اگر همواره این گونه بباریم و ابر همیشه بهار آسمان محبت باشیم ... 22 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ مرد ماهیگیر طعمه هایش را به دریا ریخت شادمان برگشت در میان تور خالی مرگ تنها دست و پا می زد! 18 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ هر وقت که زمین خوردی ، دست کم چیزی از زمین بردار... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ کاش می دانستی ما را فرصت آن نیست که روزهای رفته را از سرگیریم و لحظه های بی بازگشت را تمنا کنیم. کاش می دانستی فردا چه اندازه دیر است برای زیستن، و چه اندازه زود است برای مردن لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ برای اولین و آخرین بار زندگی کنید و تک تک روزهای آن را به عنوان یک زندگی مستقل به حساب بیاورید لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ دنیا جاده های بسیاری دارد و من سخت ترین راه را بر میگزینم زندگی را لبریز از عشق...! 21 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ عادت مسخره ایست چسبیدن به چیزهایی که ندارمشان . . . 18 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ دکتر علی شریعتی : عشق بورز به آنهایی که دلت را شکستند. دعا کن برای آنهایی که نفرینت کردند و بخند که خدا هنوز آن بالا با توست 21 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ بهترین مترجم کسی است که سکوت دیگران را ترجمه کند. 21 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ نخ داخل شمع از شمع پرسید: چرا وقتی من میسوزم، تو آب میشی؟ شمع جواب داد:مگه میشه کسی که تو قلبم بسوزه و من اشک نریزم؟! 15 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ آنقدر در گفتن یک حرف حاشیه رفتم و به جای نوشتن تنها یک کلمه گوشه دفتر خاطراتت شعرهای حاشیه ای نوشتم تا عاقبت در حاشیه چشم هایت افتادم حالا که حاشیه نشینی را تجربه میکنم بگذار فقط یک حرف حاشیه ای دیگر بزنم دوستت دارم 14 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ درست متر کن ! آدم ها هم قد خودشان اند، نه هم قد تصورات تو! 16 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ Man's reach exceeds his grasp خواست انسان، بزرگتر از توانایی اش است. 8 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ مردی نزد روانپزشک رفت و از غم بزرگی که در دل داشت برای دکتر تعریف کرد. دکتر گفت: به فلان سیرک برو. آنجا دلقکی هست،آنقدر می خنداندت تا غمت یادت برود. مرد لبخند تلخی زد و گفت : من همان دلقکم...! 14 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ فردا و دیروز با هم دست به یکى کردند. دیروز با خاطراتش مرا فریب داد و فردا با وعده هایش خوابم کرد. وقتى چشم گشودم، امروزم گذشته بود. 14 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ وقتی میتوانی با سکوت حرف بزنی، بر پایه های لغزان واژه ها تکیه نکن. 14 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ به چشمی اعتماد کن که به جای صورت به سیرت تو می نگرد. به دلی، دل بسپار که بسیار جای خالی برایت داشته باشد. و دستی را بپذیر که باز شدن را بهتر از مشت شدن بلد باشد. 11 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ هرگز برای عاشق شدن به دنبال باران و بهار و بابونه نباش گاهی در انتهای خارهای یک کاکتوس به غنچه ای می رسی که ماه را بر لبانت می نشاند 11 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ با تو هستم! صدای باران را می شنوی دانه های باران را لمس می کنی سرت را بالا بگیر روح آبی ات را در فیروزه بیکران آسمان به پرواز در بیاور... و ترنم باران را با تمام وجود لمس کن تا باور کنی که تنها نیستی 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده