El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ آموزش مسواک زدن؟ عموووو اگه بی حجاب باشی ، یعنی مغزت کوچولوه ، اونوقت همه بخت میگن هِی هِی مغزش کوچولوهه ، پس حجابتو رعایت کن ، آفرین عمووووو 2 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ میدونین بین همه این اتفاقات چی از همه بیشتر آزار دهنده است؟؟ این که ما دخترا رو می کنن تو گونی که نکنه خدای نکرده مردی دلش بلرزه و مرتکب گناه بشه....ما دخترا هیچ جای این جامعه یه ذره امنیت نداریم، نه با خیال راحت می تونیم چند دقیقه یه جا بشینیم و دلواپس اذیت و ازار این و اون نباشیم نه می تونیم با میل و سلیقه خودمون لباسمونو و حتی رنگشو انتخاب کنیم!!! اینقدر راحت توی کوچه و خیابون دارن آدم می کشن، اون وقت مشکل شده رنگ لباس و 4 تا دونه تار موی دخترای بیچاره...!!!! دلم به حال زنی می سوزد که زنانه ترین احکامش را مردان تعیین می کنند!!!!! 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ دلم به حال زنی می سوزد که زنانه ترین احکامش را مردان تعیین می کنند!!!!! ولی خیل عظیمی از همین زنان دنباله رو همین مردان هستند و سفره این مرد و آن مرد پهن میکنند !! از ماست که بر ماست..... 3 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ اینجا چه خبره اینا چکار دارن میکنن!وامصیبتا وامصیبتا! 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ میدونین بین همه این اتفاقات چی از همه بیشتر آزار دهنده است؟؟ این که ما دخترا رو می کنن تو گونی که نکنه خدای نکرده مردی دلش بلرزه و مرتکب گناه بشه....ما دخترا هیچ جای این جامعه یه ذره امنیت نداریم، نه با خیال راحت می تونیم چند دقیقه یه جا بشینیم و دلواپس اذیت و ازار این و اون نباشیم نه می تونیم با میل و سلیقه خودمون لباسمونو و حتی رنگشو انتخاب کنیم!!! اینقدر راحت توی کوچه و خیابون دارن آدم می کشن، اون وقت مشکل شده رنگ لباس و 4 تا دونه تار موی دخترای بیچاره...!!!! دلم به حال زنی می سوزد که زنانه ترین احکامش را مردان تعیین می کنند!!!!! :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ ولی خیل عظیمی از همین زنان دنباله رو همین مردان هستند و سفره این مرد و آن مرد پهن میکنند !! از ماست که بر ماست..... دقیقا اسی جان...البته همونطوری که خودت گفتی همه نه!! 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ اینجا چه خبره اینا چکار دارن میکنن!وامصیبتا وامصیبتا! شما دیگه از این عکسا نذارید! اینجا ایرانه... لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ والا من به عنوان یه شخصی که چادر میزنه و حجابشو رعایت یکنه با حجاب اجباری مخالفم مخالفم مخالفم:ws25: این کارا نتیجه عکس میده نمیدونم کی میخوان این چیزارو بفهمن... چند شب پیش یک شخص محترمی داشت میگفت به جای اینکه اینقد نهی از منکر معروفو گسترش بدن منظورشون امکانات بود.... واقعا بعضی اوقات احساس میکنم دارن به شعور ادما توهین میکنن با این کاراشون:w821::w821: 9 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ والا من به عنوان یه شخصی که چادر میزنه و حجابشو رعایت یکنه با حجاب اجباری مخالفم مخالفم مخالفم:ws25: این کارا نتیجه عکس میده نمیدونم کی میخوان این چیزارو بفهمن... چند شب پیش یک شخص محترمی داشت میگفت به جای اینکه اینقد نهی از منکر معروفو گسترش بدن منظورشون امکانات بود.... واقعا بعضی اوقات احساس میکنم دارن به شعور ادما توهین میکنن با این کاراشون:w821::w821: تکبیر از موقعی که بحث حجاب اجباری شد....همیشه میگفتم اگر اینها اجباریش کنند من چادرم رو برمیدارم.واقعا دیگه کلافم کردن....در خیلی از مکان ها سعی میکنم با همون پوشش محلی خودمون که تنوع رنگیش بیشتره و هم پوشیده هست حاضر بشم.ولی مکان هایی هست هم که اداری و رسمی هست و امکان پذیر نیست. این رفتار منی که با حجاب مشکلی ندارم رو کلافه کرده دیگه وای بحال اونی که به اجبار تحملش میکنه...... 6 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ تکبیراز موقعی که بحث حجاب اجباری شد....همیشه میگفتم اگر اینها اجباریش کنند من چادرم رو برمیدارم.واقعا دیگه کلافم کردن....در خیلی از مکان ها سعی میکنم با همون پوشش محلی خودمون که تنوع رنگیش بیشتره و هم پوشیده هست حاضر بشم.ولی مکان هایی هست هم که اداری و رسمی هست و امکان پذیر نیست. این رفتار منی که با حجاب مشکلی ندارم رو کلافه کرده دیگه وای بحال اونی که به اجبار تحملش میکنه...... دقیقا این رفتارا منو ازار میده.... این که دختر مردمو بگیرن ببرن دختره بدبخت تا جون داره گریه کنه... هیچ جا تو اسلام اینو نگفته.... حالم از این ح....ت بهم میخوره 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ دقیقااین رفتارا منو ازار میده.... این که دختر مردمو بگیرن ببرن دختره بدبخت تا جون داره گریه کنه... هیچ جا تو اسلام اینو نگفته.... حالم از این ح....ت بهم میخوره بلاخره یه همدرد یافتم 2 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ منم دختر با حجابی هستم ولی 100 ٪ یا حجاب زوری و اجباری مخالفم مخصوصا تو جامعه ما .............. نه حجابش حجابه و نه بی حجابش مشخصه نمیخوام اینو بگم ولی........ یه همکلاسی داشتم تو دانشگاه از اونا که هرجور دلش خواست لباس میپوشید و آرایش میکرد ....یه مدت دیدم این چادری شده ازش سوال کردم گفت جایی امتحان استخدام دادم قراره بیان برا تحقیق :icon_pf (34): واقعا متاسفم برای جامعه ای که توش ریاکاری و دورویی شرط اول موفقیته.. 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ من موندم تو کار این مملکت! یه فرمول رو دارن 30 سال امتحان میکنن! هنوز واکنش نداده! والا اگه هالوژن ها رو توی شرایط غیرآزمایشگاهی سی سال گذاشتی بودی کنار نمک الان واکنش داده بود! نمیدونم کی از این سیاست هاشون دست ورمیدارن! یه جورایی شبیه فحش به ملته! 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ اینجا چه خبره اینا چکار دارن میکنن!وامصیبتا وامصیبتا! به این میگن یه حرکت تبلیغاتی درست و حسابی. 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ رعایت حجاب یه جورایی به نفع خودمونه ولی به نظر من آدم باید خودش راهشو انتخاب کنه من میگم نه خیلی محجبه نه خیلی بی حجاب حد وسطش خوبه لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ یه زمانی میخواستن حجاب رو به زور از سر زنا بردارن نتونستن ! الان میخوان به زور سر زنا حجاب بذارن ! نمیتونن ... 2 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ نه این برخورد درست نیست دوستان مطالبی گفتند ولی ما که خودمان را مسلمان می دانیم نیز باید کمی رعایت کنیم خصوصا خانومها و زنهای جامعه ما باید در رفتار حجابی خود تجدید نظر کنند لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ یکی نیست بگه به شما چه ! اگر یکی تو ایران با هفتاد قلم آرایش میاد بیرونو لباس به اصطلاح زننده میپوشه همش تقصیر ایناست ! بابا یکی دوست نداره حجاب داشته باشه اصلا مسلمون نیست به توچه آخه ! مثلا دارند سعی میکنند اسلام ناب رو بیشتر اجرا کنند ! مگه زوری میشه یه چیزیو تحمیل کرد ؟ البته مشکل اینجاست که خیلیا هنوزم این تفکر قدیمیو قبول دارند که زور باعث عادت میشه و عادتم باعث اعتقاد میشه ! البته اعتقاد پوشالی ! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده