alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ دوست من ... من که گفتم با زور مخالفم و تاثیر مثبتی نداره! یه آدمی رندی حرف جالبی زد میگفت چرا مسجد و بار و کنار هم نمیسازند!! 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ بعد از سلام به نمی دونم هنوزم میتونم بگم آبجی سارا یا نه ی گرامی من نمی دونم چرا صحبت های لطیف و قشنگ ما رو چرا اینقدر خشن جلوه میدید؟! اختیار دارید ولی نمیدونم چرا شمام مثل این اخوندا به زن به چشم جنس دوم چه عرض کنم جنس رفع نیاز تون می بینید به یه سوال من جواب بده قبول داری این چشمه که باید سیر بشه نه دل ؟ 5 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ اختیار داریدولی نمیدونم چرا شمام مثل این اخوندا به زن به چشم جنس دوم چه عرض کنم جنس رفع نیاز تون می بینید به یه سوال من جواب بده قبول داری این چشمه که باید سیر بشه نه دل ؟ عذر میخام وسط بحثتون اومدم اما این چشمه کدوم چشمه!؟ این چشمه یا اون چشمه!؟ چشم سر یا چشم دل یا شایدم چشم طبیعت! 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ اختیار داریدولی نمیدونم چرا شمام مثل این اخوندا به زن به چشم جنس دوم چه عرض کنم جنس رفع نیاز تون می بینید به یه سوال من جواب بده قبول داری این چشمه که باید سیر بشه نه دل ؟ من کی گفتم زن جنس دومه ؟!! کجای جمله های من این برداشت رو ایجاد کرد که من، برای رفع نیازم به زن نگاه میکنم؟! در مورد این جمله هم که دل باید سیر بشه یا چشم اینو بگم که : درسته که چشم اگر سیر بشه نیاز برای چشم چرونی کمتر میشه ... اما در همون محدوده ای که سیر شده ... و به محض اینکه وضعیت متفاوتی به چشمش اومد .. حریص میشه اما اگر دل یا به عبارتی تفکر سالم مونده باشه .. امکان نداره با وضعیت متفاوت حریص بشه 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ من کی گفتم زن جنس دومه ؟!! کجای جمله های من این برداشت رو ایجاد کرد که من، برای رفع نیازم به زن نگاه میکنم؟! در مورد این جمله هم که دل باید سیر بشه یا چشم اینو بگم که : درسته که چشم اگر سیر بشه نیاز برای چشم چرونی کمتر میشه ... اما در همون محدوده ای که غذا سیر شده ... و به محض اینکه وضعیت متفاوتی به چشمش اومد .. حریص میشه اما اگر دل یا به عبارتی تفکر سالم مونده باشه .. امکان نداره با وضعیت متفاوت حریص بشه ببین داداش خوبم هرچیزی راهی داره اگه چشم دوباره غذا خواست چه این چشم مال زن باشه چه مرد براش مکانهای رسیدن به غذا هم تعریف شده اگرهم منظورت اگاه کردن زنا و دخترا ست اینم راه داره با چماق وضع بدتر میشه شاید خیلی از این دخترا و زنایی که تو هرروز تو خیابون می بینی و به چش بد هم بهشون نیگا می کنم حتی یه بار هم اجازه سواستفاده از خودشون به مردا ندادن اینو بگیر و خط مستقیم رو بکش تا برسی به اون زنایی که زیر چادر دارن گند میزنن به هرچی زن و اعتماد و شخصیت و .......... میدونی چن تا دختر یا زن فاسد و از خیابونی بدتر زیر این چادر الان پشت میزای مقام و پست و شغل های حساس نشستن؟ میدونی یه زن اگه بخواد تو این مملکت پیشرفت کنه خیلی راحت می تونه زیر دوتا کاغذ رو امضا کنه و یه شبه صاحب همه چی بشه؟ صیغه و حجاب اگه فردا یکی از عفریته های به ظاهر عفیف به تورت خورد نگی ابجیم نگفت:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
alborzrad 2116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ ترکیه را دوس دارم نه به خاطر آنتالیاش! مصر را دوس دارم نه بخاطر هتل عریانش ! سوریه را دوس دارم نه بخاطر بارهایش! لبنان را دوس دارم نه بخاطر رقص عربی اش! تاجیکستان را دوس دارم نه بخاطر مشروب فروشی کنار خیابوناش ! ترکمنستان را دوس دارم نه بخاطر تاکستانهای انگور حاشیه جاده اش! و............................ این ها رو فقط بخاطر اسلامی بودنشون دوس دارم ! البته ایران رو هم به خاطر اسلامی بودنش دوس دارم !!!!! 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ عکس/ یونس خانی امانت داری و اخلاق مداری استفاده از این عکس(ها) فقط با ذکر منبع "خبرگزاری مهر" مجاز است. 6 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ ما ی برادر ارزشی داریم تو خانواده واسه عید دیدنی ک اومده بود امسال رو صندلی روبروی من نشسته بود بقل دستشم دیوار بود ی جوری سرشو کج کرده بود ک من اول فکر کردم داره چیزیو رو دیوار نگاه میکنه ی 10 مین ک گذشت فقط وقتی کسی صداش میکرد ک بحرفه سرشو برمیگردوند جواب میداد دوباره روشو میکرد ب سمت دیوار ! من رو حساب پسر خالگی و صمیمیت رفتم جلوش دیوارو نگاه کردم گفتم چی تو دیوار ماتت کرده سرشو برگردوند سمت دیگه گفت استغفرالله ! من ی نگاه ب سرو وضعم کردم خودم مات موندم من هیییچ مشکلی نداشت لباسم ک تحریک کننده باشه و اینجوری برخورد کنه وقتی رفتن هر کسی از اقوام ک اومد گفتم اگه فلانیو دیدین بگین دیگه نیاد خونه ما ی وقت آرتروز گردن نگیره اونم جواب داده ک انگار شیما خیلی دلش میخواد نگاش کنن و ازش لذت ببرن سوء استفاده بشه ازش اینا خودشون با این طرز فکر میان تو خیابون فکر میکنن بقیه مردمم مثل اینان 11 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ ما ی برادر ارزشی داریم تو خانوادهواسه عید دیدنی ک اومده بود امسال رو صندلی روبروی من نشسته بود بقل دستشم دیوار بود ی جوری سرشو کج کرده بود ک من اول فکر کردم داره چیزیو رو دیوار نگاه میکنه ی 10 مین ک گذشت فقط وقتی کسی صداش میکرد ک بحرفه سرشو برمیگردوند جواب میداد دوباره روشو میکرد ب سمت دیوار ! من رو حساب پسر خالگی و صمیمیت رفتم جلوش دیوارو نگاه کردم گفتم چی تو دیوار ماتت کرده سرشو برگردوند سمت دیگه گفت استغفرالله ! من ی نگاه ب سرو وضعم کردم خودم مات موندم من هیییچ مشکلی نداشت لباسم ک تحریک کننده باشه و اینجوری برخورد کنه وقتی رفتن هر کسی از اقوام ک اومد گفتم اگه فلانیو دیدین بگین دیگه نیاد خونه ما ی وقت آرتروز گردن نگیره اونم جواب داده ک انگار شیما خیلی دلش میخواد نگاش کنن و ازش لذت ببرن سوء استفاده بشه ازش اینا خودشون با این طرز فکر میان تو خیابون فکر میکنن بقیه مردمم مثل اینان این یعنی هر چیزی متعلق به یک مونث ببینن اینارو تحریک میکنه، خدایی این مریضیه دیگه 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ این بچه دیگه چه گناهی کرده که باید بره تو گونی 7 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ ببین داداش خوبمهرچیزی راهی داره اگه چشم دوباره غذا خواست چه این چشم مال زن باشه چه مرد براش مکانهای رسیدن به غذا هم تعریف شده اگرهم منظورت اگاه کردن زنا و دخترا ست اینم راه داره با چماق وضع بدتر میشه شاید خیلی از این دخترا و زنایی که تو هرروز تو خیابون می بینی و به چش بد هم بهشون نیگا می کنم حتی یه بار هم اجازه سواستفاده از خودشون به مردا ندادن اینو بگیر و خط مستقیم رو بکش تا برسی به اون زنایی که زیر چادر دارن گند میزنن به هرچی زن و اعتماد و شخصیت و .......... میدونی چن تا دختر یا زن فاسد و از خیابونی بدتر زیر این چادر الان پشت میزای مقام و پست و شغل های حساس نشستن؟ میدونی یه زن اگه بخواد تو این مملکت پیشرفت کنه خیلی راحت می تونه زیر دوتا کاغذ رو امضا کنه و یه شبه صاحب همه چی بشه؟ صیغه و حجاب اگه فردا یکی از عفریته های به ظاهر عفیف به تورت خورد نگی ابجیم نگفت:4chsmu1: مکان های رسیدن به غذا کجاست؟ من منظورم تنوع طلبی بود ! من به لباس و ریش مردم نگاه نمیکنم تا در موردشون اظهار نظر کنم! هر کس تو هر لباسی می تونه فرشته باشه یا عفریته.... می خواد مانتویی باشه یا چادری . ریشو باشه یا بدون ریش ... من احساس میکنم تو در اظهار نظراتت یه بغض فروخورده ای پنهانه، نسبت به یه سری تیپ از آدمها که ازشون ضریه خوردی .. و این باعث میشه به مقدار بحث منطقی سخت بشه 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ اینهایی که گیر میدهند به پوشش و موی مردم یک مشت م...به خ...رفته ای بیشتر نیستند......... 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ به نظر من هیچ چیزی زوری جواب نمیده. نه حجاب، نه کشف حجاب و نه هیچ چیز دیگه. البته برای احشام راه دیگری جز زور نیست. 6 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ این کاراشون هیچ نتیجه ای نداره جز دین ستیزی، که خدارو شکر تا الانم موفق بودن خدا همچی تو اون دنیا حالشونو بگیره که چرا با این کاراتون ایمان مردمو کم کردین و دل زدشون کردین که حالشو ببرن خداییش بعضی از این بالاییا که دیگه اصلا مشکل نداره حجابشون، مشکل دارن اینا هم:w00: اما به نظرم این کارا همش از سر بیکاریه، مردم با چادر چاقچولم بیان بیرون، باز اینا به یه چیزی گیر خواهند داد، مطمئن باشید ... در ضمن آقایان زورگوی این مملکت: حکومت با کفر باقی می ماند اما با ظلم نه 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام انگار داریم تو برنامه کودک به بچه 4 ساله مسواک زدن یاد میریم : عموووو اگه مسواک نزنی ، آقا کرمه میاد ، دندوناتو میخورهههه هااااا 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۰ خودم بلد بودم بزرگشو بذارم..گفتم صفحه کش میاد. خرجش یه کلیک بود :w00::w00::w00::w00: صفحه کش میاد؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده