shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ چه فرقی بین این دو هست ؟ اخرش میفرمایید بزنه یا نزنه؟ خودتون قضاوت کنید بین این دو تفاوت از زمین تا آسمان است:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ کسی که با تیغ ریش میزنه دستورات ملا رو زیر پا میذاره کسی که با ریش تیغ میزنه دستور خدا رو عمل نمیکنه لعنت به این قشر 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ به نظر من آدم ریشوبا تیغ بزنه ولی ریششو با تیغ نزنه چه فرقی بین این دو هست ؟ اخرش میفرمایید بزنه یا نزنه؟ خودتون قضاوت کنیدبین این دو تفاوت از زمین تا آسمان است:icon_pf (34): مشکل این شو در دومین جمله است ریش کی رو نزنه ؟ بازم خودش ؟ اگه بازم خودش که همون سوال مطرح میشه اگه یکی دیگه است اون جای بحث داره 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ مشکل این شو در دومین جمله است ریش کی رو نزنه ؟ بازم خودش ؟ اگه بازم خودش که همون سوال مطرح میشه اگه یکی دیگه است اون جای بحث داره منظور در جمله دوم ریشه بود 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ منظور در جمله دوم ریشه بود افرین حالا شد . حدس میزدم . بله ادم نباید ریشه خودش رو بزنه 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ افرین حالا شد . حدس میزدم . بله ادم نباید ریشه خودش رو بزنه خوب من رو هم نوشتم کلمه رو اما منظورم واضح بودا لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ خوب من رو هم نوشتم کلمه رواما منظورم واضح بودا کجاش واضح بود خیلی از موهای سر من ریخت و در آستانه کچلی کامل قرار گرفتم تا حدس زدم که اون ش یه دونه ه مخفی هم دارد اگر هم شما بدادم نمیرسیدی موهای ابرو هم میریخت یعنی با تیغ پست شما تراشیده میشد 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ کجاش واضح بود خیلی از موهای سر من ریخت و در آستانه کچلی کامل قرار گرفتم تا حدس زدم که اون ش یه دونه ه مخفی هم دارد اگر هم شما بدادم نمیرسیدی موهای ابرو هم میریخت یعنی با تیغ پست شما تراشیده میشد آقا شرمنده رفتم ویرایش کردم 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ آقا شرمندهرفتم ویرایش کردم وای خجلت زده شدم دشمنت شرمنده . خیلی هم خوب بود پست افرین بود 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ نمیشه گفت کلا اونی که ریش نداره تیغ نمیزنه؟ یااونی که ریش داره تیغ میزنه ؟ ولی حرفتون راقبول دارم الان ریش شده یک پرده برای اعمال کثیف آقایون . مخصوصا اگرطرف ریش داشته باشه صورتش هم سفید سرخ باشه ! مردم میگن ببین عجب قیافه نورانی داره !این دیگه خودفرشته !اینی که گفتم ازاونورم هست؟ برای مثال خودم قبلا شدیدا وسفت وسخت مذهبی بودم طوری که همش باعبدالباسط قران می خوندم همش بماند.ولی ازاون طرف چون همش دوست دارم خلاف آب شناکنم باتیغ همچنان صورتم رامیزدم مثل آیینه 16تیغ ولی سعی می کردم /می کنم باهمه روراست باشم ، دروغ نگم ، رشوه به کسی نده ، (بدبختی کسی به مارشوه نمی ده )و.... کم کم کم متوجه شدم ومی شویم خدادریه چیزدیگریست ! میزان خدا فقط دین اونیست یک چیزیست فراترازاینها می دونید همیشه به این افرادی که حرفهای بهشت برای مسلموناستو اونی که اسلام نداره نمی ره توبهشت چی میگم؟میگم ادیسون مسلمان نبود ولی آگرنبودروشنایی نبودو....ولی اگرآخوندنباشه چی میشه ؟ حالا اینارانگفتم بگم خیلی آدمم نه ؟ انسان بودن به ریش نیست یابی ریشی نیست پس همطون برید ریشا تونو بزنید. 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ از نظر طول یا عرض؟؟؟ نخیر برابر نیستند از نظر طول خدا اونایی رو که ریش میزارند 3-50 سانت به نسبت طول ریش بیشتر دوست داره ولی از نظر عرض بنا به پهنن بودن صورت متغییره!!!! عجب بحثی عجب ... حرفی برا گفتن ندارم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده