shaden. 18583 سازنده ارسال شده در 15 مهر، 2011 چه فرقی بین این دو هست ؟ اخرش میفرمایید بزنه یا نزنه؟ خودتون قضاوت کنید بین این دو تفاوت از زمین تا آسمان است:icon_pf (34): 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 15 مهر، 2011 کسی که با تیغ ریش میزنه دستورات ملا رو زیر پا میذاره کسی که با ریش تیغ میزنه دستور خدا رو عمل نمیکنه لعنت به این قشر 3
Himmler 22171 ارسال شده در 15 مهر، 2011 به نظر من آدم ریشوبا تیغ بزنه ولی ریششو با تیغ نزنه چه فرقی بین این دو هست ؟ اخرش میفرمایید بزنه یا نزنه؟ خودتون قضاوت کنیدبین این دو تفاوت از زمین تا آسمان است:icon_pf (34): مشکل این شو در دومین جمله است ریش کی رو نزنه ؟ بازم خودش ؟ اگه بازم خودش که همون سوال مطرح میشه اگه یکی دیگه است اون جای بحث داره 1
shaden. 18583 سازنده ارسال شده در 15 مهر، 2011 مشکل این شو در دومین جمله است ریش کی رو نزنه ؟ بازم خودش ؟ اگه بازم خودش که همون سوال مطرح میشه اگه یکی دیگه است اون جای بحث داره منظور در جمله دوم ریشه بود 1
Himmler 22171 ارسال شده در 15 مهر، 2011 منظور در جمله دوم ریشه بود افرین حالا شد . حدس میزدم . بله ادم نباید ریشه خودش رو بزنه 1
shaden. 18583 سازنده ارسال شده در 15 مهر، 2011 افرین حالا شد . حدس میزدم . بله ادم نباید ریشه خودش رو بزنه خوب من رو هم نوشتم کلمه رو اما منظورم واضح بودا
Himmler 22171 ارسال شده در 15 مهر، 2011 خوب من رو هم نوشتم کلمه رواما منظورم واضح بودا کجاش واضح بود خیلی از موهای سر من ریخت و در آستانه کچلی کامل قرار گرفتم تا حدس زدم که اون ش یه دونه ه مخفی هم دارد اگر هم شما بدادم نمیرسیدی موهای ابرو هم میریخت یعنی با تیغ پست شما تراشیده میشد 1
shaden. 18583 سازنده ارسال شده در 15 مهر، 2011 کجاش واضح بود خیلی از موهای سر من ریخت و در آستانه کچلی کامل قرار گرفتم تا حدس زدم که اون ش یه دونه ه مخفی هم دارد اگر هم شما بدادم نمیرسیدی موهای ابرو هم میریخت یعنی با تیغ پست شما تراشیده میشد آقا شرمنده رفتم ویرایش کردم 1
Himmler 22171 ارسال شده در 15 مهر، 2011 آقا شرمندهرفتم ویرایش کردم وای خجلت زده شدم دشمنت شرمنده . خیلی هم خوب بود پست افرین بود 1
Mohammad-Ali 9732 ارسال شده در 14 دی، 2015 نمیشه گفت کلا اونی که ریش نداره تیغ نمیزنه؟ یااونی که ریش داره تیغ میزنه ؟ ولی حرفتون راقبول دارم الان ریش شده یک پرده برای اعمال کثیف آقایون . مخصوصا اگرطرف ریش داشته باشه صورتش هم سفید سرخ باشه ! مردم میگن ببین عجب قیافه نورانی داره !این دیگه خودفرشته !اینی که گفتم ازاونورم هست؟ برای مثال خودم قبلا شدیدا وسفت وسخت مذهبی بودم طوری که همش باعبدالباسط قران می خوندم همش بماند.ولی ازاون طرف چون همش دوست دارم خلاف آب شناکنم باتیغ همچنان صورتم رامیزدم مثل آیینه 16تیغ ولی سعی می کردم /می کنم باهمه روراست باشم ، دروغ نگم ، رشوه به کسی نده ، (بدبختی کسی به مارشوه نمی ده )و.... کم کم کم متوجه شدم ومی شویم خدادریه چیزدیگریست ! میزان خدا فقط دین اونیست یک چیزیست فراترازاینها می دونید همیشه به این افرادی که حرفهای بهشت برای مسلموناستو اونی که اسلام نداره نمی ره توبهشت چی میگم؟میگم ادیسون مسلمان نبود ولی آگرنبودروشنایی نبودو....ولی اگرآخوندنباشه چی میشه ؟ حالا اینارانگفتم بگم خیلی آدمم نه ؟ انسان بودن به ریش نیست یابی ریشی نیست پس همطون برید ریشا تونو بزنید. 1
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 14 دی، 2015 از نظر طول یا عرض؟؟؟ نخیر برابر نیستند از نظر طول خدا اونایی رو که ریش میزارند 3-50 سانت به نسبت طول ریش بیشتر دوست داره ولی از نظر عرض بنا به پهنن بودن صورت متغییره!!!! عجب بحثی عجب ... حرفی برا گفتن ندارم 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری