شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ سلام دوستان عزیز قطعا همتون اطلاع دارید که حامد عزیز الان به عنوان همکار روابط عمومی قرار هست فعالیت کنه و من از همینجا جا داره از زحمات بیدریغ حامد که در طول این چند ماه برای تالار آزاد کشیدند تشکر کنم بدون شک یکی از بهترین همکارهای من بوده و جای خالیش همیشه در بین تیم مدیران تالار آزاد خالی خواهد بود حامد جان دستت درد نکنه برای تمام زحماتی که کشیدی :rose: و آرزوی موفقیت روز افزونت در تمام مراحل زندگیت رو دارم:rose: خب این تاپیک هم به عنوان تشکر و هم به عنوان معرفی همکار جدیدمون استارت شده همکار جدیدمون از این به بعد به جای حامد عزیز ابولفضلAbolfazl_r, خواهد بود امیدوارم بتونیم تیم مدیریتی قویی داشته باشیم و شما دوستان هم راضی باشید از ما ابولفضل عزیز جا داره همینجا ازت تشکر کنم که حاضر به همکاری با ما شدی و بهت تبریک میگم انشالله همیشه در تمام مراحل زندگی موفق باشی:rose: 41 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ تشکر از حامد و تبریک به اقا ابوالفضل عزیز:flowerysmile: 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ حامد رفتی سفر خدا نگهدار......... به به حاج ابوالفضل،خوبی خوشی سلامتی؟ 7 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ سمت جدید رو به هردوتون تبریک می گم ... موفق باشید ... 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ حامد خسته نباشی ابوالفضل پاینده باشی 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ منم باز از حامد که خیلی خوب تو این تالار کار میکرد، تشکر میکنم و امیدوارم به عنوان همکار مدیر روابط عمومی هم موفق باشه و اهدافی هم که دنبالش هست، بهش برسه به ابوالفضل عزیز هم تبریک میگم و امیدوارم موفق باشن 7 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ منم تبریک میگم بهت ابولفضل جان ایشالا با هم تمام تاپیک ها رو بفرستیم بایگانی 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ میانگین سنی مدیر و همکاران خیلی بالاست..... پس شعار جوان گرایی چی شد؟ اینها پیرند و اعصاب ندارند،تند تند تاپیک ها را میفرستند بایگانی..... 12 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ خوش آمدید برادر... خسته نباشید برادر... 7 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ تبریک میگم:aghosh::rose: 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ میانگین سنی مدیر و همکاران خیلی بالاست..... پس شعار جوان گرایی چی شد؟ اینها پیرند و اعصاب ندارند،تند تند تاپیک ها را میفرستند بایگانی..... به همین جا اعتراف میکنم پیر ترین عضو باشگاه ابولفضله حدود 50 سالشه 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ با تشکر از همه دوستان که به بنده لطف داشته و دارید. پروفایل حقیر به روی همه بازه. اگه خدمتی از من بر بیاد دریغ نمیکنم. :icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ بابا ایوللللللللللللللل ( اول به شقایق) و دوم به ابولفضل جان... به شقایق واسه اینکه خوب میدونه چه کسی بدرد چه کاری میخوره و این انتخابش نشون داد که واقعا به سیستم مدیریتی تالار اشناست... و به ابولفضل که میدونم خیلی خیلی بهتر از من میتونه تو این تالار فعالیت کنه. راستش وقتی مدیریت اونجا رو ترک کردم کمی نگران وضعیتش بودم و پیشنهاداتی داشتم برای بهبود اون تالار که با اومدن ابولفضل خیالم راحت شد پس با دلی ارام و قلبی مطمئن از میان شما میروم... (پیانیست) 12 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ به همین جا اعتراف میکنم پیر ترین عضو باشگاه ابولفضله حدود 50 سالشه مجلس خبـــرگان گفتگوی آزاد درست کردین ! :icon_pf (34): این ابوالفضل پیره،چه میدونه درد جوون چیه تاپیک میزنه آخه....... 6 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ منم تبریک میگم موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ بابا ایوللللللللللللللل ( اول به شقایق) و دوم به ابولفضل جان... به شقایق واسه اینکه خوب میدونه چه کسی بدرد چه کاری میخوره و این انتخابش نشون داد که واقعا به سیستم مدیریتی تالار اشناست... و به ابولفضل که میدونم خیلی خیلی بهتر از من میتونه تو این تالار فعالیت کنه. راستش وقتی مدیریت اونجا رو ترک کردم کمی نگران وضعیتش بودم و پیشنهاداتی داشتم برای بهبود اون تالار که با اومدن ابولفضل خیالم راحت شد پس با دلی ارام و قلبی مطمئن از میان شما میروم... (پیانیست) مرسی حامد جان:girl_blush2: خب پیشنهادات و خصوصی کن برام منتظرم 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ بابا ایوللللللللللللللل ( اول به شقایق) و دوم به ابولفضل جان... به شقایق واسه اینکه خوب میدونه چه کسی بدرد چه کاری میخوره و این انتخابش نشون داد که واقعا به سیستم مدیریتی تالار اشناست... و به ابولفضل که میدونم خیلی خیلی بهتر از من میتونه تو این تالار فعالیت کنه. راستش وقتی مدیریت اونجا رو ترک کردم کمی نگران وضعیتش بودم و پیشنهاداتی داشتم برای بهبود اون تالار که با اومدن ابولفضل خیالم راحت شد پس با دلی ارام و قلبی مطمئن از میان شما میروم... (پیانیست) حامد جان چوبکاری میفرمایید. ممنونم بابت اینهمه لطف. 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ مجلس خبـــرگان گفتگوی آزاد درست کردین ! :icon_pf (34): این ابوالفضل پیره،چه میدونه درد جوون چیه تاپیک میزنه آخه....... :w00: به همکار من چب نگاه کنی خفت میکنما خیلی هم خوبه:w00: 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ مجلس خبـــرگان گفتگوی آزاد درست کردین ! :icon_pf (34): این ابوالفضل پیره،چه میدونه درد جوون چیه تاپیک میزنه آخه....... نگران نباش حاجی. مدیریت ما عین دیانت ماست و دیانت ما عین مدیریت ماست 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده