Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ هنگامی که لیدی گاگا در حال برگشتن از یک کلوب شبانه در سیدنی بوده است با پرتاب تخم مرغ بر روی کلاهش ازاو پذیرائی شد. او به تشویق های طرفدارانش با اسم وی عادت دارد آنقدر که به آنها نزدیک می شود تا لمسش کنند ،اما شب پیش قربانی برخی توجه های منفی شد. هنگامی که لیدی گاگا در حال برگشتن از یک کلوب شبانه در سیدنی بوده است با پرتاب تخم مرغ بر روی کلاهش ازاو پذیرائی یشد. او به تشویق های طرفدارانش با اسم وی عادت دارد آنقدر که به آنها نزدیک می شود تا لمسش کنند ،اما شب پیش قربانی برخی توجه های منفی شد، این خواننده با پرتاب یک تخم مرغ برروی کلاهش در هنگام ترک باشگاه شبانه ای .آر.کیو در سیدنی استرالیا بعد از یک مهمانی شبانه روبروشد علارغم وضعیت دیوانه کننده ایی که به وجو آمده بود و مشخص نشد که این خواننده 25 ساله از کجا مورد هدف قرار گرفته بود خونسردی خود را حفظ و با لبخند بزرگی بر چهره اش از میان جمعیت حاضربه سمت ماشینش اسکورت شد. قبل از اینکه به کلاب شبانه برود یادداشتی در صفحه توئیتر خود در مورد جائی که قرار بود برود نوشته بود او نوشته بود که: "داشتم فکر میکردم امشب بروم سیدنی و یک نمایش آنجا داشته باشم، بیخیال به حرف های من گوش ندهید ممکن است فقط بروم آنجا قدم بزنم" گاگا زمانی غافلگیر شد که وی لقب شهروند افتخار آمیز سیدنی را دریافت کرد، شهردار کلاور مور وی را با این نام معرفی کرد،"لیدی گاگا به یک شخصیت قدرتمند برای اجتماع همجنس گرایان" سیدنی تبدیل شده و ما افتخارات نایابی را برای اشخاصی که دستاوردهایشان،ایده ال ها و روح شهر ما را در اغوش میگیرد داریم. منبع:دیلی میل نیوز 14 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ حرف حساب این لیدی گاگا چیه؟ افسر جنگ نرمه؟ 9 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ حرف حساب این لیدی گاگا چیه؟ افسر جنگ نرمه؟ من نمی دونم مشکل مخالفای لیدی گاگا با این بنده ی خدا چیه ؟ یه خوانندس مثل خواننده های دیگه، منتها با سبک و سیاق خودش ... :flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ من نمی دونم مشکل مخالفای لیدی گاگا با این بنده ی خدا چیه ؟ یه خوانندس مثل خواننده های دیگه، منتها با سبک و سیاق خودش ... :flowerysmile: یه جوریه..... حیلی پوشش مبتذلی داره،شیطون پرسته؟ :JC_thinking: 7 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ یه جوریه..... حیلی پوشش مبتذلی داره،شیطون پرسته؟ :JC_thinking: درسته ... اما صداش که خیلی قشنگه :girl_in_dreams: نمی دونم والا من زیاد شنیدم که میگن شیطون پرسته و نماد های شیطان پرستانه تو ویدوهاش زیاده اما خوب من جایی ندیدم که بخواد بگه شیطون پرسته، بنابراین نمی تونم بگم که هست یا نه، اما این که دوجنس گراست رو میدونم ... به هر حال من فقط چون صدای جذابی داره آهنگاش رو گوش میدم گاهی اوقات، صرف نظر از این که چه طور آدمیه راستی یه شعر داره که میگه I'm beautiful in my way 'cause god makes no mistakes I'm on the right track baby I was born this way 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ درسته ... اما صداش که خیلی قشنگه :girl_in_dreams:نمی دونم والا من زیاد شنیدم که میگن شیطون پرسته و نماد های شیطان پرستانه تو ویدوهاش زیاده اما خوب من جایی ندیدم که بخواد بگه شیطون پرسته، بنابراین نمی تونم بگم که هست یا نه، اما این که دوجنس گراست رو میدونم ... به هر حال من فقط چون صدای جذابی داره آهنگاش رو گوش میدم، صرف نظر از این که چه طور آدمیه راستی یه شعر داره که میگه I'm beautiful in my way 'cause god makes no mistakes I'm on the right track baby I was born this way من از این خارجکی ها فقط celine dion گوش کردم.... این خانم گاگا را چند بار دیدم زیاد ورجه وورجه میکنه،زیاد به ریتم صداش توجه نکردم. خوشگل نیستا،خوشگله؟ :JC_thinking: ولی حتم دارم تو جهنم بیچاره اش میکنند .... 7 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ من از این خارجکی ها فقط celine dion گوش کردم.... این خانم گاگا را چند بار دیدم زیاد ورجه وورجه میکنه،زیاد به ریتم صداش توجه نکردم. خوشگل نیستا،خوشگله؟ :JC_thinking: ولی حتم دارم تو جهنم بیچاره اش میکنند .... آره Celine ِDion هم صداش خیلی قشنگه ... والا من به خودم این اجازه رو نمیدم که راجع به خوشگلی یا زشتی کسی نظر بدم ... اما خودش تو آهنگش گفته من همین طوری که هستم زیبایم چون خدا هیچ اشتباهی نمی کنه ... شاید، اما ما خودمون از کجا معلوم که بهشتی باشیم که ... :flowerysmile: 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ آره Celine ِDion هم صداش خیلی قشنگه ...والا من به خودم این اجازه رو نمیدم که راجع به خوشگلی یا زشتی کسی نظر بدم ... اما خودش تو آهنگش گفته من همین طوری که هستم زیبایم چون خدا هیچ اشتباهی نمی کنه ... شاید، اما ما خودمون از کجا معلوم که بهشتی باشیم که ... علما که از قبل در پنت هاوس بهشت جایشان محفوظ است و ما هم همینطور...:girl_yes2: اونکه شیطون پرست بود،حالا شد خواهر مومنه حاجیه گاگا !!!! خدا اشتباه نمیکنه دیگه یعنی چی؟!! :JC_thinking: 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ از کجا معلوم این خودش باشه؟ 7 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ با احترام به هوادارهای لیدی گاگا ؛ به نظر من بیشتر از صداش ، نوع پوشش و رفتارش هستش که این همه محبوبش کرده وگرنه خواننده هایی مثل Katy Perry هستند که خیلی صدای زیبایی دارن و پوشش خاصی هم ندارند ؛ من که اصلا با آهنگ هاش احساس آرامش نمی کنم ! 7 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ علما که از قبل در پنت هاوس بهشت جایشان محفوظ است و ما هم همینطور...:girl_yes2: اونکه شیطون پرست بود،حالا شد خواهر مومنه حاجیه گاگا !!!! خدا اشتباه نمیکنه دیگه یعنی چی؟!! :JC_thinking: الله اعلم ... والا باور کنید من نمی خوام رفتار لیدی گاگا رو توجیه کنم ... هر کیو تو قبر خودش می خوابونن، باز تو اون دنیا به جرم طرفداری از لیدی گاگا خِر مارو نچسبن معنیش با مصرع قبلی کامل میشه، منظورش اینه که خدا هیچ موجودیو زشت نمی آفرینه ... :flowerysmile: از کجا معلوم این خودش باشه؟ والا نمی دونم، من در صحنه ی جرم حاضر نبودم شایدم خودش نباشه ... من فقط عکس العملش واسم جالب بود که این تاپیکو زدم :flowerysmile: با احترام به هوادارهای لیدی گاگا ؛به نظر من بیشتر از صداش ، نوع پوشش و رفتارش هستش که این همه محبوبش کرده وگرنه خواننده هایی مثل Katy Perry هستند که خیلی صدای زیبایی دارن و پوشش خاصی هم ندارند ؛ من که اصلا با آهنگ هاش احساس آرامش نمی کنم ! دوست عزیز ... من خودم کیتی پری رو خیلی دوست دارم ... و مطمئنم که به اندازه ی گاگا هم محبوبه و می شناسم کسایی رو که فقط به آهنگ های لیدی گاگا گوش می دن و در حالی که حتی شکلش رو هم ندیدن اما صداشو دوس دارن ... به هر حال سلیقه ی هیچ دو آدمی مثل هم نیست ... بله، اون به خاطر اینه که آهنگای لیدی گاگا اصلا ریتمش طوری نیست که بخوای باهاش احساس آرامش کنی ! :flowerysmile: 10 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ شیطون پرست چیه بابا مسیحیه بعد هم شما به دینش چی کار داری؟ خوانندست..مبلغ دینی نیست که بخواید تقلید کنید ازش:JC_thinking: 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ لیدی گاگا قاتله،خوانندگیش باطله...... 7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ واقعا که...................... واقعا که چی؟ اون که تخم مرغ پرت کرده کاره بدی کرده؟ گاگا بده؟ اسی چرت گفته؟ . . . 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ واقعا که چی؟ اون که تخم مرغ پرت کرده کاره بدی کرده؟ گاگا بده؟ اسی چرت گفته؟ . . . یحتمل منظورشون همینه. 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ یحتمل منظورشون همینه. الان میاد نفرینمون میکنه سنگ میشیم :45645: 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ اسی چرت گفته؟ چه دندون های سفیدی داری.... دندون هات درد نمیکنه،برات بکشم با انبردست؟ :girl_yes2: 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ من این بشر رو هرکاری می کنم نمی تونم درکش کنم دست خودم نیس 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ من هم اصلا ازش خوشم نمیاد خیلی بیچاره هست به نظرم..........خودشو به هرشکلی درمکیاره تا بهش توجه کنند............ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده