Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ بچه ها بنظرتون مابچگی خوبی داشتیم یا بچه های این دوره ؟؟ 15 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ با وجود اینکه امکاناتی که بچه های الان دارن و ما نداشتیم مثل اینترنت و بازی های اینترنتی و ... ولی صفا و صمیمیت ما خیلی بیشتر بود خوشحال میشم نظرات شما دوستان خوبم رو بدونم 13 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ بچه های الان دارن پادشاهی میکنن همه چی سه سوت براشون فراهمه اما با امکانات کم زمان ما بچگی های خوبی داشتیم 14 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ بچه های این دوره هم برای خودشون زندگی خوبی دارند. ولی اون موقع ها یه چیز دیگه بوددد:shame: الان اصلا هیچ بچه ای نمیبینم تو کوچه بیان با هم بازی کنن ما همش تو کوچه بودیم 14 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ خب نمیشه گفت ما دورانمون بهتر بوده یا اونا... شرایط فرق میکرده اما بچه گیه خوبی داشتیم .. با این که امکانات کمتر از الان بود اما خیلییییی خوب بود بچه های الانم دارن با امکاناتشون حال میکنن... 8 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ والا الان بچه ها چشم و گوششون زیادی باز شده ما که بچه بودیم فقط بازی میکردیم یعنی واقعا بچگی میکردیم ولی الان بچه ها انگار بچه نیستن من که بچگی دوران خودمون رو بیشتر دوس داشتم هر چند امکاناتمون کم بود... 6 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ به نظرم با اینکه خیلی چیزا نداشتیم اما پچگی کردیم.هر چیزی یه لذت تازه داشت الان همه چی واسه بچه ها فراهمه اما اون لذتی که باید ازش ببرن نمیبرن دوستیهای اونوقتا یه صفای دیگه ای داشت در ضمن امنیت اونموقع با الان قابل مقایسه نیست.من که تابستونا همه ش تو کوچه با بچه ها بودم هیچوقت اتفاقی برام نیفتاد پدر مادرا حالا جرات ندارن بچه شونو تا یه مغازه بفرستن. 7 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ یادش بخیر عجب صفایی داشت بچگیه ما هر چند مثل بچه های امروزی سوسول مامانی و نازک نارنجی بار نیومدیم ولی خداییش مثل اینها اینهمه امکانات نداشتیم ولی یه دنیا صفا وصمیمیت داشتیم. یادش بخیر آبتنی تو رود خونه ها گل بازیها دزد و پلیس بازی ها زوزو و خیلی بازیهای دیگه که الان حتی بچه ها اسمشون رو هم نمی دونن البته بازیهای زیادی هستن که چون باید به زبان محلی می نوشتم و شاید خیلی ها به اونها آشنایی نداشتن ننوشتم. 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ بچگی ما خیلی بهتر بود. چون خیلی ساده تر و پاک تر بودیم. بچه های الان خیلی هیز و بدجنس هستند. :zadan: قصد جسارت ندارم،اما آدم هرچی بع بعی تر باشه،زندگیش شادتره،این یک قانون جهان شموله. هرچی بیشتر بفهمی،درد و استرس و ناراحتی بیشتر سراغت میاد و بچه های امروز بیشتر میفهمند پس مشکلات ناشی از فهمیدن را دارند. 16 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ بچه های الان ی چیزیشون میشه ی بار تولد 4 یا 5 سالگیم واسه منو داداشم بیسیم گرفتن باهاش از هم فاصله میگرفتیم حرف میزدیم حالا همون بیسیمو الان پسر خاله هام دارن باهاش جاسوس بازی میکنن یکی چپ نگاشون کنه میگه بیسیم میزنم فرمانده بیاد بکشتت الان اکثر بچه ها خشونت تو رفتارشونه حتی بازیاشونم خشنه ب دختر بچه 6 ساله میگم بیا عروسک بازی میگه ب سولی بگو ازون سی دی جنگیاش بزاره بریم آدم بکشیم دوران بچگی ما خیلی بهتر بود انقد با بقیه بچه ها فاصله نداشتیم رابطه هامون صمیمی بود 7 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ یاد گذشته ها به خیر چه دورانی بود کم و بیش وضع جامعه هم بهتر بود تا حال حاضر که حد اعلای انحطاط و انحراف رو شاهدیم. 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ تو دوره ما امکانات کم بود مثل الان کامثیوتر و هزار جور برنامه تفریحی زیاد نبود ولی پدر و مادر ها حوصله بیشتری داشتن و همین طور بازی های ما هم همه دسته جمعی و با تحرک بود که هم انرژیمون تخلیه میشد و هم شاد تر مون میکر ولی بچه های الان بیشتر چون بازی های افرادی انجام میدن کمتر علاقه به تحرک دارن و گوشه گیر میشن پدر و مادر ها هم چون وقت کمتری دارن وحوصله درست و حسابی ندارن بیشتر به بچه ها گیر میدن 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ من بچگی خودمون رو بیشتر دوست دارم ما بچگی کردیم بازی فکری می کردیم بچه های الان همه کار می کنن الا بچگی! والا بیشتر حکومت می کنند و همچین منفعل! اند آدم افسوس می خوره 9 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ به نظر من : دوران کودکی ما خیلی خیلی بهتر بوده. بچه های الان اون لذتی که ما برای خیلی چیزها چشیدیم رو نچشیدن! الان باید خیلی کارهای عجیب و هزینه های سنگین کرد تا بچه ها از ته دل شاد بشن! البته اگه بشن! دوران کودکیم رو که به یادم میارم و دختر عمه کوچولوم رو می بینم، می بینم قدرت تخیل این ها خیلی ضعیف هست! نمی تونه به تنهایی بازی کنه و خیلی چیزها رو تو ذهنش بسازه! حتی نمی تونه به تنهایی خاله بازی کنه! حتما باید عمه ام یا کس دیگه ای باهاش بازی کنه! 5 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ النته اون موقع این همه دغدغه فکری و مشکل روحی هم نبود مثل الان ما همه هرطور شده دنبال پول و درآمد آنچنانی نبودن همه به کم هم راض بودن،محبت بین مردم مخصوصا همسایه ها و هم محلی ها بیشتر بود و همه اینها به ماها و همسالهای ما منتقل می شدولی امرزه بچه ها بیشتر از بزرگتر ها به فکر بزرگ شدن وپولدار شدن هستن. 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ فرقی نکرده. با دروغ و خرافات بزرگ شدیم و این قصه هنوز هم ادامه داره. 5 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ دوران بچگی ما خیلی بهتر بود....یادش بخیر عاشق بازی کردن تو خیابون بودیم عاشق دوچرخه سواری بودم... الان بچه ای این دوره رو میبینم همه سرگرمی شون شده کامپیوتر ، اینترنت !!!! پسر خاله م 6 سالشه تو فیس بوک پیج داره....... 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ من بچگی خودمو دوست ندارم اما فکر میکنم بچه های حالا بین امکانات و بحران ناشی از فاصله ها و نبود صمیمیت ها و زندگی های بسته امروزی گیر کردن...بچه های امروز بزرگسالان سالمی نمیشن..همونطور که ما نیستیم فقط درصد بیماریمون کمتر و خفیفتره! 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ هییییییییییییییی یادش بخیر انگار استخدام شده بودیم وظیفه داشتیم مثل کارمندا از صب تا شب که به زور می خوابوندنمون بازی کنیم بازی بازی بچه های الان زودتر بزرگ میشن درنتیجه قراره زودترهم درد بکشن 4 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ من خودم از بچگی و دوران بازی کردن خیلی خاطره های خوبی دارم ... نمیدونم بچه های الان بخوان در مورد خاطرات بچگیشون در آینده ، چیزی بگن چی میگن ؟ شاید بگن بهترین خاطرشون Xboxبازی به صورت آنلاین بوده .. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده