Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از تاپیک خوشم اومد بیا بالا دقیقا از کدوم قسمت تاپیک خوشت اومد؟ 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دقیقا از کدوم قسمت تاپیک خوشت اومد؟ از اون قسمتی که تو داستان رو گفتی! ---------------------- یچاره ماکیاولی درنوشتارشهریارش اگر به این نتیجه ای که اکنون اذهان از حرفش رسیده اند میرسید همونجا با موم خودشو خفه میکرد! امان از درد بی درمان ودرمان مشخص! اگاهی این نتیجه مستقیم نا اگاهی خودخواسته! ملتیست که خودبرتربینی انها دارد کورشان میکند واکنون برخلاف گذشته اصلا ناراحت نیستم که برباد رفته ایم... حقمان بوده وبدتر از این ها هم بزودی برسرمان خواهد امد زنده یاد کسروی حرف های بسیار جالبتری درکتابهای مختلفش داره ولی اگر دوستان میخوان کتابهای کسروی رو بخونن حتما دوکتاب پندارها وسرنوشت رو دراولویت مطالعشون قرار بدن پیدا کردنشون تو نت کار سختی نیست 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من سه کتاب کسروی ( شیعه گری- صوفی گری- بهایی گری) روی فایل ورد دارم.اگه کسی خواست میتونم براش ایمیل کنم.بقیه کتاباش رو هم فکر کنم دارم اما نمیدونم کجای هارد هست. کتاب شیعی گریش رو عید خوندم قلم و فکر استوار و محکمی داشت ولی برا زمون خودش خیلی زود بود خیلی زود الانم هر روز صب که از خواب پا میشم با خودم میگم شاهین به سلامت کسروی یاد باد رافق تقی یاد باد اون فیلمسازایتالیایی که یه فیلم کوتاه برا زن بدبخت مسلمان اسیر زیر دست مرد مسلمان ساخت یاد باد هزاران چون آنها یاد باد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده