Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ النکاح سنتی و من رغب عن سنتی فلیس منی..... به نظرم به عنوان زن چندم یکی از علما در بیایید،هم ثواب اخروی دارد و هم در دنیا خیال خانواده راحت میشود که شما نزد یک عالم هستید نه یک جوان آسمان جل بی سر و پا !!!! 7 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ النکاح سنتی و من رغب عن سنتی فلیس منی..... به نظرم به عنوان زن چندم یکی از علما در بیایید،هم ثواب اخروی دارد و هم در دنیا خیال خانواده راحت میشود که شما نزد یک عالم هستید نه یک جوان آسمان جل بی سر و پا !!!! الان داری برای خودت بازاریابی میکنی دیگه؟ 7 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ یا خدا !! :jawdrop: آخر زمون شده مادر جون ! اینا علائم ظهور آقــــــــــاست :icon_pf (34): عجب مامان بابای روشن فکر و متمدنی داری سپید خدا رو شکر من از مامان بابا ها ندارم که اون وقت کلاهمون می رفت توی هم 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ شايد دارن سعي مي كنن باهات همزبون شن توجيهشون كن...درست ميشه!! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ الان داری برای خودت بازاریابی میکنی دیگه؟ نه بابا،ما انبارمون دیگه جا نداره. برای رفقای تازه طلبه گفتیم... 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ خب باهاشون بشین صحبت کن ببین دقیقا منظورشون چیه ازدواجه؟یا دوستی؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ یا خدا !! :jawdrop:آخر زمون شده مادر جون ! اینا علائم ظهور آقــــــــــاست :icon_pf (34): عجب مامان بابای روشن فکر و متمدنی داری سپید خدا رو شکر من از مامان بابا ها ندارم که اون وقت کلاهمون می رفت توی هم :w768: تضاد تا این حد؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ نه بابا،ما انبارمون دیگه جا نداره. برای رفقای تازه طلبه گفتیم... یا اسی من شناسنامه شما رو دیدم شیطون هنوز کلی جا داره :w00: 5 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ :w768:تضاد تا این حد؟؟؟ متوجه نشدم ؟! لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ یا اسی من شناسنامه شما رو دیدم شیطون هنوز کلی جا داره :w00: جا که داریم الی ماشالله... اما خوب کمی باید به فکر سایر مومنین هم بود،نمیشه هرچی هست ماله ما باشد که. :zadan: 6 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ ببخشید وسط جلسه تون مزاحم میشما ... :w554:قرار بود راهکار بدین که جلو این اتفاق شوم و ناگوار رو بگیرم اونوقت دارین بحث میکنین ؟ :w00: زود راهکاراتونو رو کنین اعصاب معصاب درست و درمونی ندارم ...گفته باشم .... :vahidrk: به رو خودت نیار انگار چیزی نشنیدی 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ منم همسر مومن و خداجو می خوام 4 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ منم همسر مومن و خداجو می خوام خدا جو؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ منم همسر مومن و خداجو می خوام تشریف بیاورید به یکی از دفاتر ما در شهرتان. 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ جا که داریم الی ماشالله... اما خوب کمی باید به فکر سایر مومنین هم بود،نمیشه هرچی هست ماله ما باشد که. :zadan: اخی یا شیخ کل جماعت مسلمین و غیر مسلیمن شما رو دوست دارند شما هر قدر هم زن بگیرید برایتان کم است 5 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ تشریف بیاورید به یکی از دفاتر ما در شهرتان. تشریف بردم اما نمی دونم چرا به هر دفتری پا گذاشتم همه اهالی اونجا خشک شدن تازه از اون چادر سیم خاردار های برقی هم سر کرده بودم که حسابی باعث نشاط جنسیشون بشم منو رد نکنن اما کسی باقی نمی موند تا با من ازدواج کنه 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ خدا جو؟:JC_thinking: آره دیگه کسی که زندگیش برای خدا باشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده