Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ اين روزها قبل از آنكه فكر مردن به سرتان بزند، بهتر است مقدماتش را كه خود كار بزرگي است، مهيا كنيد؛ مقدمات كار ميشود كفن و دفن، پذيرايي، مداحي مراسم و مهمتر از همه سنگ قبر است چون قبر و سنگ قبر هزينهاش از مابقي كارها سنگينتر و آبرومندانهتر است. به گزارش فارس، اگر مراسم ختم بخواهيد براي يك ساعت ۴۰ هزار تومان مداح، خطيب و سخنران هم ۴۰ هزار تومان، سيستم صوتي هم ۳۰ هزار تومان هزينه كنيد واي به ساير هزينههاي مراسم سوم و هفتم و چهلم و سالگرد متوفي. قبل از آنكه فكر مردن به سرتان بزند بهتر است مقدماتش را كه خود كار بزرگي است، مهيا كنيد. مقدمات كار ميشود كفن و دفن، پذيرايي، مداحي مراسم، و مهمتر از همه سنگ قبر است قبر و سنگ قبر هزينهاش از مابقي كارها سنگينتر و آبرومندانهتر است. پذيرايي و جلسات ختم و فاتحه را ميشود همه جور برگزار كرد مثلاً خيرات براي ايتام داد و ولي دو مورد ديگر را نميشود كاري كرد پس تا نمرديد لطفاً فكر خانه و درب خانهتان باشيد. خريد قبر و تعيين مكاني كه قرار است در آن آرام بگيريد براي بعضيها بسيار مهم است و سعي ميكنند قبري را براي خودشان پيش خريد كنند. آنهايي كه اين كار را ميكنند تكليفشان روشن است، بحث بر سر كساني است كه بعد از مرگشان، نزديكان ميخواهند برايشان قبر تهيه كنند. خريد همين يك متر و اندي جا معضلي ميشود براي نزديكان و افرادي كه رودربايستي با كسي ندارند و البته بودجه آنچناني به يك قبر معمول اكتفا ميكنند كه همان هم سر به چند ميليون ميگذارد. اما بعضي از خانوادهها به همه جا راضي نميشوند و براي آن كه كسوت فاميل و خانوادهشان حفظ شود و البته كلاسي باشد. قبر انتخاب ميكنند شمال قبرستان جايي كه خنك باشد درخت داشته باشد و البته اگر كنار يك امامزاده باشد كه چه بهتر، آن وقت هزينه خريد قبرشان از ده ميليون تومان ميزند بالا. باكيشان هم نيست پول را با افتخار ميدهند و فخر ميفروشند به اطرافيانشان. قبر و سنگ قبر گرانقيمت ميخرند تا بلكه در اين چشم و هم چشمي مرگ از قافله جا نمانند. منبع: ایرانیان انگلستان 15 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ اینجا قبر توی VIP داخل زیادت رو میگه 50 میلیون تومان:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ من هیشه به مامانم میگم من مردم تو باغچه خاکم کنید مراسمم نمی خوام... 7 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ بیشتر از همه می دونی چی آدم رو می سوزونه ؟! این که قبری رو که مال بابات بوده مثلا دوباره خودت بری پول بدی بخری ! آخه مگه اون مرحوم پول اون تیکه زمین 1 متری رو نداده حالا یکی از وراث که می خواد بره بخوابه توش باید دوباره یه مبلغ دیگه بپردازه حالا از همه بدتر این که به طرف می گن اون جایی که باباتون خاک بوده جز قسمت های خیلی خوب بهشت زهراست و باید توی نوبت باشین ! در غیر این صورت می تونین با مبلغی بالاتر (البته منظورش دو برابر بوده ) قبر رو خارج از نوبت بخرین ! :icon_pf (34)::icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ اینجا هم قبر تو امامزاده معمولی 40 میلیون تومن میخوام پیش یک عرب نخوابید این پولو بدهند یه بیچاره باهاش خونه بخره ثوابش بیشتره......... من گفتم من مردم بسوزونیم و خاکسترمو که یکم جا میگیره تو باغچه خاک کنند پولشم بروند بخورند نوش جونشون ختم هم نمیخوام ........ 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ راست میگین ها ولی آخه باغچه ما خیلی کوچولو ه من جا نمیشم پیشنهاد بهتری ندارین؟؟ 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ اينجا همه چي گرون تموم ميشه نفس كشيدنم حتي :smiley (18)::45645: لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ راست میگین ها ولیآخه باغچه ما خیلی کوچولو ه من جا نمیشم پیشنهاد بهتری ندارین؟؟ چاره اش اره برقیه:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ اینجا هم قبر تو امامزاده معمولی 40 میلیون تومنمیخوام پیش یک عرب نخوابید این پولو بدهند یه بیچاره باهاش خونه بخره ثوابش بیشتره......... من گفتم من مردم بسوزونیم و خاکسترمو که یکم جا میگیره تو باغچه خاک کنند پولشم بروند بخورند نوش جونشون ختم هم نمیخوام ........ تو ادم منی عزیزم:Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ ای کاش میتوانستیم شیوه دفن خود را حداقل خودمان انتخاب کنیم. این اسلام عزیز از وقتی به دنیا میاییم تو گوشمون به زور اذان میگن،موقع تدفین هم به زور باید بریم زیر دست مرده شور اسلامی و یک آخوند واسمون نماز بخونه. که پرس های هیدرولیکی قبر در شب اول قبر،کمتر فشارمون بده..... من ترجیح میدم اولا سریعا تمام قسمت های مورد استفاده بدنم به دیگران داده بشه،سپس جنازه ام سوزانده شود و خاکسترم در دریا پخش گردد و به دهان میگویی برود...... 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ اين روزها قبل از آنكه فكر مردن به سرتان بزند، بهتر است مقدماتش را كه خود كار بزرگي است، مهيا كنيد؛ مقدمات كار ميشود كفن و دفن، پذيرايي، مداحي مراسم و مهمتر از همه سنگ قبر است چون قبر و سنگ قبر هزينهاش از مابقي كارها سنگينتر و آبرومندانهتر است. به گزارش فارس، اگر مراسم ختم بخواهيد براي يك ساعت ۴۰ هزار تومان مداح، خطيب و سخنران هم ۴۰ هزار تومان، سيستم صوتي هم ۳۰ هزار تومان هزينه كنيد واي به ساير هزينههاي مراسم سوم و هفتم و چهلم و سالگرد متوفي. قبل از آنكه فكر مردن به سرتان بزند بهتر است مقدماتش را كه خود كار بزرگي است، مهيا كنيد. مقدمات كار ميشود كفن و دفن، پذيرايي، مداحي مراسم، و مهمتر از همه سنگ قبر است قبر و سنگ قبر هزينهاش از مابقي كارها سنگينتر و آبرومندانهتر است. پذيرايي و جلسات ختم و فاتحه را ميشود همه جور برگزار كرد مثلاً خيرات براي ايتام داد و ولي دو مورد ديگر را نميشود كاري كرد پس تا نمرديد لطفاً فكر خانه و درب خانهتان باشيد. خريد قبر و تعيين مكاني كه قرار است در آن آرام بگيريد براي بعضيها بسيار مهم است و سعي ميكنند قبري را براي خودشان پيش خريد كنند. آنهايي كه اين كار را ميكنند تكليفشان روشن است، بحث بر سر كساني است كه بعد از مرگشان، نزديكان ميخواهند برايشان قبر تهيه كنند. خريد همين يك متر و اندي جا معضلي ميشود براي نزديكان و افرادي كه رودربايستي با كسي ندارند و البته بودجه آنچناني به يك قبر معمول اكتفا ميكنند كه همان هم سر به چند ميليون ميگذارد. اما بعضي از خانوادهها به همه جا راضي نميشوند و براي آن كه كسوت فاميل و خانوادهشان حفظ شود و البته كلاسي باشد. قبر انتخاب ميكنند شمال قبرستان جايي كه خنك باشد درخت داشته باشد و البته اگر كنار يك امامزاده باشد كه چه بهتر، آن وقت هزينه خريد قبرشان از ده ميليون تومان ميزند بالا. باكيشان هم نيست پول را با افتخار ميدهند و فخر ميفروشند به اطرافيانشان. قبر و سنگ قبر گرانقيمت ميخرند تا بلكه در اين چشم و هم چشمي مرگ از قافله جا نمانند. منبع: ایرانیان انگلستان فقط عمرانی و ساختمانی فکر کردید .شما یه حلوای ناقابل را در نظر بگیرید .عناصر تشکیل دهنده ان چند تاست ؟ هر کدام چقدر هزینه داره؟ برای پختنش چقدر گاز مصرف میشه ؟ . لطفا یه جوری حساب کنید که واقعا ادم دلش بخواد بمیره !! 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ با این همه گرونی چرا میت رو زمین نمی مونه؟ 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ ای کاش میتوانستیم شیوه دفن خود را حداقل خودمان انتخاب کنیم. این اسلام عزیز از وقتی به دنیا میاییم تو گوشمون به زور اذان میگن،موقع تدفین هم به زور باید بریم زیر دست مرده شور اسلامی و یک آخوند واسمون نماز بخونه. که پرس های هیدرولیکی قبر در شب اول قبر،کمتر فشارمون بده..... من ترجیح میدم اولا سریعا تمام قسمت های مورد استفاده بدنم به دیگران داده بشه،سپس جنازه ام سوزانده شود و خاکسترم در دریا پخش گردد و به دهان میگویی برود...... خب سریع برو کارت اهدا عضو بگیر من این کارو کردم 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ خب سریع برو کارت اهدا عضو بگیرمن این کارو کردم منم کارت اهدا عضو دارم 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ خب سریع برو کارت اهدا عضو بگیرمن این کارو کردم آتش زدن بعدش رو از کجا بگیرم،از آتش نشانی؟ بعدش هم مهمه،نمیخوام برم تو قبر منو فشار بدن و سین جیمم کنند،نمازتو خوندی یا نه !!! :viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده