Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ اااااااا ببخشید وسط بحثتوناااااااااااااااااااااااااا:girl_blush2: یه سوال اساسی داشت خفم میکرد!!!!!!!!! شما چلا با رنگ خوجل و مخصوص من دارین جواب میدین!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ ااااااااببخشید وسط بحثتوناااااااااااااااااااااااااا:girl_blush2: یه سوال اساسی داشت خفم میکرد!!!!!!!!! شما چلا با رنگ خوجل و مخصوص من دارین جواب میدین!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: خو دوس دارم دیگه تازشم استقلالیم شدید :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v بعدشم گیر نده الآن انوشه هم میاد گیر میده بهم 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ خو دوس دارم دیگه تازشم استقلالیم شدید :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v بعدشم گیر نده الآن انوشه هم میاد گیر میده بهم اینا دیجه هیچ رقمه به من مربوط نی جونه شیخ دوس داری!؟؟ دوس میخوای داشته باشی!!؟؟ یا دوست خواهی داشت!!؟؟ با این قضیه هیچ رقمه نیتونی شوخی کنیااااااااااااااااااااااااااااااااااا:w00: حساسم روش اساسی!!!:w00: فقطم مال خودمههههههههههههههههههههههههههههههه تنهایییییییی:w00: دیگه نبینمااااااااااااااااااااا!!!:w00: اتوشه چلا خو!!؟؟ 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ اینا دیجه هیچ رقمه به من مربوط نی جونه شیخدوس داری!؟؟ دوس میخوای داشته باشی!!؟؟ یا دوست خواهی داشت!!؟؟ با این قضیه هیچ رقمه نیتونی شوخی کنیااااااااااااااااااااااااااااااااااا:w00: حساسم روش اساسی!!!:w00: فقطم مال خودمههههههههههههههههههههههههههههههه تنهایییییییی:w00: دیگه نبینمااااااااااااااااااااا!!!:w00: اتوشه چلا خو!!؟؟ جواب همش اینه ----------------------> خو انوشه هم با همین فونت و اندازه و بلد الیته با همین رنگ معمولا مینویسه 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ جواب همش اینه ----------------------> خو انوشه هم با همین فونت و اندازه و بلد الیته با همین رنگ معمولا مینویسه :w74::w74::w74::w589::w589::w589::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg: نخیرم جاست خودم از این رنگ می استفاده م:3384s: دیگه این رنگی ننویس تا منم بیخودی تو صندلی داخت اسپم نکنم دیجه آفرین پسر خوب مرسی از همکاریه شما دوست عزیز 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ خخبببببب این صندلی داغ هم تموم شد و قلف میشه.:4chsmu1: با تشکر از جناب شیخ و همه کسانی که تو این تاپیک شرکت کردن:wubpink: از این به بعد صندلی داغ منظم تر میشه و هفته ای یک بار برگزار میشه. بیاین خودتونو برای نشستن رو صندلی معرفی کنید تا خودم به زور نشوندمتون:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده