eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ ببینم یعنی پلیسامون انقد فرز شدن که تا خانمه به هوش بیاد رسیدن و گرفتنش!!!!!!!!!!! در ضمن کسایی که اسلحه سرد حمل میکنن بهتره اینکه کجا و چطور باید بزنن رو هم یاد بگیرن ! مملکتی که قانونی نداره که ازت دفاع کنه خودت باید از خودت دفاع کنی.... بابا خانومه خودش بنده خدا رفته گفته بیان جمش کنن اتفاقا مملکت قانون داره .... قانون میگه اگه در چنین مواقعی آسیب بزنی محکومی :thk: 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ بابا خانومه خودش بنده خدا رفته گفته بیان جمش کنن اتفاقا مملکت قانون داره .... قانون میگه اگه در چنین مواقعی آسیب بزنی محکومی :thk: ائنوقت درین شرایط اگه آسیب ببینی چه حکمی داره ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ ائنوقت درین شرایط اگه آسیب ببینی چه حکمی داره ؟؟؟ به یه انکاح سنتی سر و تهشو جمع میکنن 1 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ آره دیگه. اینا همه الطاف محمد و خداشه به مردان مجاهد.دو-سه ماه پیش گروههای مدافع حقوق زنان تونستن حق طلاق زن در صورت ازدواج مجدد مرد رو به تصویب برسونن، یعنی دیگه در این موارد حداقل نیازی به اجازه مرد نیست. بله.اینا قوانین اسلام هست.فکر نکن حالا یه حق طلاق اونم در موردی که مرد یه ازدواج دیگه کنه کار بزرگی هستش.وقتی به مرد اجازه ی ازدواج با چند زن داده میشه زن رو کوچیک میکنه.اینا قوانینی هست که اسلام اجرا میکنه و باز هم با کمال پررویی میگه فرقی بین زن و مرد نیست. البته ما مردا هم بعضی وقتا از این قوانین سو استفاده کردیم در طول تاریخ.اگه مردا این قوانین رو اجرا نمیکردن و اخلاقیات رو رعایت میکردن شاید تا به حال این احکام فراموش میشد.نقش زن در این مورد بسیار کمتر از مردان است 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ اصلا مطلبی نبود که جا برای شوخی داشته باشه بعدم زبونتونو گاز بگیرید. خدا نکنه برای هر زنی پیش بیاد از زن بودن خودم دلم گرفت .. 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ اصلا مطلبی نبود که جا برای شوخی داشته باشه بعدم زبونتونو گاز بگیرید. خدا نکنه برای هر زنی پیش بیاد از زن بودن خودم دلم گرفت .. تو نباید از زن بودن خودت دلت بگیره مریمی من از مرد بودن خودم شرمندم.اینو بارها تو این فروم گفتم 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ دلیلش این هست که کاربرد فردی داره... نه اجتماعی... همیشه در کل تاریخ زمانی که دین به عنوان قوانینی اجتماعی بهش نگاه شده جامعه به فساد و نابودی کشیده شده... مشکل از اینجاست... اصلا برای اینکار طراحی نشده... دقیقا دین هر کسی برای خودش محترمه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده