samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ به گزارش ۲۴، فرزاد حسنی بامداد امروز سه شنبه ۱۴تیرماه، در برنامه رادیویی «چه فرصتی...چه شبی» با اشاره به پوشش زیبا و تاکید اسلام بر زیبایی، به موضوع پوشش مدیریتی در کشور اشاره کرد و گفت: «متاسفانه در کشور ما همه مدیران یک مدل مو بیشتر ندارند، فرق از بغل و اصلا اگر کسی شکل دیگری موهایش را آرایش کند؛ انگار مدیر نیست.» وی افزود: «درباره لباس پوشیدن هم همه کت و شلوار تیره، پیراهن های تیره و کلا بدون استفاده از رنگهای شاد، در جامعه حاضر میشوند که بخشی از آن به آلودگی هوا مربوط میشود که میخواهند لباسهاشان دیرتر کثیف و متعاقب آن دیرتر شسته شود در حالی که دستور اسلام بر پوشیدن لباسهای روشن است.» این مجری رادیویی ادامه داد:«بعد هم باید تمیز و مرتب بود، نه اینکه یک نهضت ضد جمال راه انداخت، محاسن بلند و نامرتب، موهای ژولیده و...باید اصلاح کرد، مراقب بود، مثلا موی گوشها را هم تمیز کرد و کلا مراقب ظاهر و چهره و تیپ خودمان باشیم...البته برخی خب خوشگل نیستند اما دلیلی نمیشود که به ظاهرشان هم نرسند!» حسنی ادامه داد: «خانمها هم باید شیک و زیبا بیرون بیایند، حالا آرایشهای آنچنانی را ما قبول نداریم اما بالاخره لباس خوب، روسری مناسب و خوشرنگی که با چهره شان هماهنگ باشد و چهره را زیباتر نشان بدهد.» وی همچنین اضافه کرد: «کلا همه باید خوشگل در جامعه ظاهر بشوند و حالا در بحث مدیران هم انشاء الله به سمت مدیران خوشگل حرکت کنیم.» به گزارش خبرنگار ما، فرزاد حسنی در این بخش از برنامه با بیان اینکه میخواهد یک شعر برای خوشگلا بخواند، گفت: حالا خوشگلا باید گوش کنن! او همچنین در مورد عملهای زیبایی نیز گفت: «اگر کسی نقصی در چهره خود دارد، عیبی ندارد آن را رفع کند اما اینکه بیجهت تزریق میکنند و گونه میگذارند و دماغ شان را شبیه پیست اسکی میکنند، اینها هم مورد قبول نیست.» :jawdrop::jawdrop::jawdrop: 29 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ چند بار می خواد سر سبزش رو به باد بده من نمی دونم؟ یکی نبود بگه واسه همینه شما ابرو ور می داری؟ 13 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ خیلی خوشم میاد ازش .. حرفاشو رک میزنه 5 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ ازش متنفرم ......لوس حالا شاید یکم لوس باشه ولی بهتر از این مجری های درپیتیههه :w00: 5 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ دیشب که افتاده بود به التماس... از حرام و حلال و ...تا دل بخاد از احکام اسلامی داشت حرف می زد... 6 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ بابا بدبخت مگه چی گفته ؟ شاید الانا نسبت به قبلنا تو اجراهاش یکم تند برخورد می کنه اما خوب الان که حرف راست زده دیگه ... من که می خوام به شعرش گوش کنم ... :flowerysmile: 8 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ بابا بدبخت مگه چی گفته ؟ شاید الانا نسبت به قبلنا تو اجراهاش یکم تند برخورد می کنه اما خوب الان که حرف راست زده دیگه ... :flowerysmile: هیچی ... حرف راست زده... زدن حرف راست جرمه... ولی کلن یه مجری رک و ببخشید تا حدودی بی ادبه... 10 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ فضوله براي همه چيز نظر ميده 7 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ فضوله [/url]براي همه چيز نظر ميده همینطور خود شیفته... 7 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ به نظرم بد حرف نزده.. باز خوبه جرأت داره اینارو عنوان کنه توی ایران مدیر خوب به همینایی که گفته میگن البته نونش واسه چیزای دیگه توی روغنه که زیبایی نداشتن و حتی عادی بودن براش نمی صرفه!!! 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ در حالی که دستور اسلام بر پوشیدن لباسهای روشن است.... دیگه همین مونده بود،این بیاد واسه ما اسلام شناس بشه !!! اگه اسلام را مرجع تقلیدش معرفی کرده،گفته حجاب برتر چادر سیاه است. پس لطفا کسی دایه بهتر از مادر واسه این مکتب پر از خیر و برکت نشه.... 7 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ چند بار می خواد سر سبزش رو به باد بده من نمی دونم؟یکی نبود بگه واسه همینه شما ابرو ور می داری؟ خیلی خوشم میاد ازش .. حرفاشو رک میزنه ازش متنفرم ......لوس بابا بدبخت مگه چی گفته ؟ شاید الانا نسبت به قبلنا تو اجراهاش یکم تند برخورد می کنه اما خوب الان که حرف راست زده دیگه ... من که می خوام به شعرش گوش کنم ... :flowerysmile: هیچی ... حرف راست زده... زدن حرف راست جرمه... ولی کلن یه مجری رک و ببخشید تا حدودی بی ادبه... فضوله براي همه چيز نظر ميده همینطور خود شیفته... چند وقته گنده گنده حرف ميزنه! دیگه همین مونده بود،این بیاد واسه ما اسلام شناس بشه !!! اگه اسلام را مرجع تقلیدش معرفی کرده،گفته حجاب برتر چادر سیاه است. پس لطفا کسی دایه بهتر از مادر واسه این مکتب پر از خیر و برکت نشه.... من الان فهمیدم فرزاد حسنی چجور آدمیه: ا. زبان سرخش سر سبزشو به باد میده 2.رک 3.لوس 4.تند 5.بی ادب 6.فضول 7. خودشیفته 8. گنده میحرفه 9.دایه بهتر از مادر!!! 12 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ حالا یکی هم پیدا شده حرف حق میزنه شما زود موضع میگیرد خب راس میگه بنده خدا حرف بی ربطی نزده حرف دل خیلی از ماهاست باز خوبه اون این جسارت و شجاعت رو داره که حرفشو میزنه 5 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ من الان فهمیدم فرزاد حسنی چجور آدمیه: ا. زبان سرخش سر سبزشو به باد میده 2.رک 3.لوس 4.تند 5.بی ادب 6.فضول 7. خودشیفته 8. گنده میحرفه 9.دایه بهتر از مادر!!! :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ نشاء الله به سمت مدیران خوشگل حرکت کنیم.» 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ ایشششش... انقد دوس دارم بزنم لهش کنم.. 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ مدیرای مملکت از رئیس افتابه اش بگیر تا رئیس دولتش همه خوشجلن ضرغام رسانه رو که وا می کنی همین جور هی پشت سرهم خوشگل می بینی 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده