Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ البته مسلم هست که این نامه رو یک خانوم خانه دار که باید چرخ زندگی رو بچرخونه و نه از سبز و قرمز سر در میاره و نه از علم اقتصاد ننوشته... با توجه به همه ی اینها مطلب خاصی رو مطرح نکرده بود... اون زمان که این طرح هنوز اجرا نشده بود و هنوز حرفش سر زبون ها بود و هر چند روز یک بار تاپیکی در مورد این خوشه ها زده میشد ما داشتیم سر این بحث میکردیم که اینکار در ایران امکان پذیر نیست چون ما همین الانش هم با اقتصادی ورشکسته رو به رو هستیم و همه هم میدونستند ایران استرالیا نیست و دولت توان مقابله رو نخواهد داشت... ولی حتی بدبین ترین افراد هم فکر نمیکردند تا این حد تورم بالا بره و قیمت ها تغییر بکنه... حالا میبینیم که کل این طرح هم یک دروغ بود... نه برنامه ای برای خوشه ها در کار بود و نه کنترل قیمتی وجود داشت و نه برنامه ی سازندگی و رفاهی... دولت حتی توان پرداخت همین یارانه های نقدی رو هم نداره... این ها فقط برنامه ای بود برای اینکه رژیم بتونه چند روزی بیشتر دووم بیاره و فشار هایی رو که از تحریم ها و اقتصاد ورشکسته اش بهش وارد شده رو تحمل کنه... روشش هم همیشه انتقال فشار ها و سختی ها به جامعه هست... جالب اینجاست که این خانوم فرضی خودش هم به حماقت خودش اعتراف میکنه و هنوز هم پشیمون نیست... 8 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ حماقت نیست.اتفاقا سیاسته. با این حرف هندونه زیر بغل طرف گذاشته. اگه اینا رم نمی گفت احتمالا باید دفعه دیگه به بچه هاش آموزش می داد که مادر نخواهند. البته اگه تا حالا........... نه... این حرف ها تاثیری نداره... واقعا فکر میکنید کسی برای متن هایی اینچنینی اینقدر ارزش قائل هست که بخواد حتی نیم نگاهی بهش بکنه که ببینه آیا توهین آمیز هست یا خیر ؟ آیا فرد نویسنده به پاچه خواری آقای رئیس جمهور محبوب پرداختند یا خیر ؟ من خیلی شک دارم... 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ نه... این حرف ها تاثیری نداره... واقعا فکر میکنید کسی برای متن هایی اینچنینی اینقدر ارزش قائل هست که بخواد حتی نیم نگاهی بهش بکنه که ببینه آیا توهین آمیز هست یا خیر ؟ آیا فرد نویسنده به پاچه خواری آقای رئیس جمهور محبوب پرداختند یا خیر ؟ من خیلی شک دارم... خب بله تو این که تاثیری ندارن هیچ شکی نیست. ولی این که آیا کسانی هستن که به این متن ها نگاهیی بندازن چرا اتفاقا یک عده فقط پول می گیرند برای همین کار. چی شد که اون وبلاگ نویس به چن سال زندان محکوم شد؟؟ اما در کل در مور این متن من هم مطمئن نیستم که از کدوم طرف واقعا نوشته شده. 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ خب بله تو این که تاثیری ندارن هیچ شکی نیست. ولی این که آیا کسانی هستن که به این متن ها نگاهیی بندازن چرا اتفاقا یک عده فقط پول می گیرند برای همین کار. چی شد که اون وبلاگ نویس به چن سال زندان محکوم شد؟؟ اما در کل در مور این متن من هم مطمئن نیستم که از کدوم طرف واقعا نوشته شده. من معتقدم در گفتن این حرف ها هدف خیلی مهم تری بوده... نه فقط ترس از اینکه کسی دستگیر بشه... اون وبلاگ نویس هم به مسائلی فوق العاده پیچیده تر میپرداخت و خیلی رک و پوست کنده حرف میزد و مدت ها بود به اینکار ادامه میداد و چون شناخته شده بود و چون حرفش درست بود و چون خیلی ها میخوندنش توجه دیگران رو جلب کرد... هیچکس نه به حرف های این خانوم و نه به خود این خانوم و همه ی افراد دیگه ای که در شرایط ایشون هستند اهمیتی نمیده... مگر زمانی که واقعا صداشون در بیاد و بخوان حقشون رو بگیرند... اونوقت هست که باید نگران سلامتیشون باشند و اگر زمان حرف درستی بزنند و دست روی نقاط ضعف رژیم بزارند مهم نیست چند بار قربون صدقه ی آقای رئیس جمهور یا رهبر برند... 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ اینجاست که آدم مجبور می شه بگه : خلایق هرچه لایق!!تو رای دادی و این بلا سر تو و زندگیت اومد، بازم حامی قشر محروم جامعه می دونیش؟؟ آدم می مونه چی بگه والا!! دقیقاادم نمیدونه دیگه دلش به حال کدومش بسوزه. نداریشون یا حماقتشون. و البته هردو! اخه قربونتون برم، اگه اینو نمی نوشت که عمرا اجازه چاپ بهش نمیدادن! 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ اینم از قشر محروم و فوق العاده راضی جامعه ! لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ خواهش می کنم هر تصمیمی که می گیرید تمام جوانب آن را بسنجید زیرا عمر ما کفاف آزمون و خطا را به ما نمی دهد و مردم ما به اندازه کافی امتحان خود را پس داده اند. این زن نه تنها بی سواد نیست بلکه از خیلیها که اداعای سواد رو دارن، بیشتر میدونه... درود بر این زن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده