*mini* 37778 ارسال شده در 11 مهر، 2011 سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام به دوستای گل مهراززززززززززززززززززززززززززز و غیر مهراز:icon_gol: چطورین؟ خوب....یه تاپیک مفرح و علمی دیگهههههههه:ws3: خوب....قضیه از این قراره ...این تاپیک یه جورایی مثه 20 سوالیه...منتها میایم یه سری اطلاعات بیسیک از یه بنا رو مینویسیم....بعد بچه ها باید حدس بزنن اوون بنا چیه...میتونه هم اسم بنا باشه هم معمار....هر چی جوابا درست تر باشه اطلاعات بیشتری رو بهشون میدیم....... مثلا اینجوری....میگیم بنایی است در شهر رم که برای سال فلان هستش و یه سری اطلاعات ابتدایی دیگه.... یا میگیم معماری که توو فلان شهر یه بنایی ساخته .... خوب....ببینم چیکار میکنیین 29
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 11 مهر، 2011 اولیشو خودم میگم.....یه چیز اسون بنایی است در بارسلون اسپانیا... 6
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 11 مهر، 2011 حالا میخوای یه کار خوب کنی.. چرا اینقدر داد میزنی!!!! سرم رفت:w00: 4
Neutron 60966 ارسال شده در 11 مهر، 2011 بارسلون ایتالیا یا اسپانیا؟ مگه نمیدونی نماینده ایتالیا تو مجلس اروپای متحد، حق انتقال تیم بارسلونا رو از اسپانیا گرفته به ایتالیا! 4
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 11 مهر، 2011 قدیمی یا جدید؟ قدیمیه...اما هنوزم ساختش ادامه داره...... 3
FrnzT 18194 ارسال شده در 11 مهر، 2011 کلیسای ساگرا فمیلیا؟؟؟؟؟؟ :62izy85: کلیسای "ساگرادا فامیلیا" این دو تا اسم خیلی فرق دارن....هر کدوم درست باشه اون شخص برندست 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 11 مهر، 2011 این دو تا اسم خیلی فرق دارن....هر کدوم درست باشه اون شخص برندست به هر دو تا اسم سرچ کنی ؛ یکیه ؛ اونی که زودتر گفت برندست
FrnzT 18194 ارسال شده در 11 مهر، 2011 بسیار زیبا بود مرسی مینا جان امشب با یک بنای زیبا آشنا شدم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ساگرادا فامیلیا (واژهٔ لاتین به معنی خانوادهٔ مقدس) کلیسایی در شهر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است که علاوه بر مکان مذهبی بودن، از جاذبههای گردشگری این شهر محسوب میشود. این کلیسای کاتولیک از سال ۱۸۸۲ میلادی در حال ساخت بوده و پیشبینی میشود که تا سال ۲۰۲۶ ساخت آن تمام نخواهد شد. این کلیسا را برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (۱۸۲۸-۱۹۲۶) معمار مشهور اسپانیایی طراحی کرد که ۱۵ سال آخر عمرش را صرف تکمیل این کلیسا نمود. 8
Neutron 60966 ارسال شده در 11 مهر، 2011 بسیار زیبا بودمرسی مینا جان امشب با یک بنای زیبا آشنا شدم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ساگرادا فامیلیا (واژهٔ لاتین به معنی خانوادهٔ مقدس) کلیسایی در شهر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است که علاوه بر مکان مذهبی بودن، از جاذبههای گردشگری این شهر محسوب میشود. این کلیسای کاتولیک از سال ۱۸۸۲ میلادی در حال ساخت بوده و پیشبینی میشود که تا سال ۲۰۲۶ ساخت آن تمام نخواهد شد. این کلیسا را برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (۱۸۲۸-۱۹۲۶) معمار مشهور اسپانیایی طراحی کرد که ۱۵ سال آخر عمرش را صرف تکمیل این کلیسا نمود. :ws3: من بردم من بردم ! :icon_redface: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 مهر، 2011 :ws3: من بردم من بردم ! :icon_redface: باشه؛ تو بردی؛ بعدی رو بگو
Neutron 60966 ارسال شده در 12 مهر، 2011 باشه؛ تو بردی؛ بعدی رو بگو بعدی رو بگو من باس روی این دختر خانومو کم کنم. 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 مهر، 2011 بعدی رو بگو من باس روی این دختر خانومو کم کنم. یعنی چی ؛ مگه تو نگفتی؟؟؟ بزرگتری گفتن ؛ کوچیکتری گفتن, بگو دیگه
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 12 مهر، 2011 کلیسای ساگرا فمیلیا؟؟؟؟؟؟ :62izy85: اره خانومی....درسته....... حالا...نام معمارش کی بوده؟
ارسال های توصیه شده