partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ با سلام خدمت دوستان و طراحان گرامی ... در این تاپیک سوالات و مشکلات خود را در رابطه با فتوشاپ مطرح کنید ... در حد توان پاسخگوی شما خواهیم بود ... 9 لینک به دیدگاه
0 دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ سلام یه سوال میشه عکسی که میدونیم چند لایه اس ،به لایه های سازنده اش تبدیل کرد ؟ سلام. سوالتو واضح تر میپرسی که میخواهی چکار کنی؟ منظورت اینه لایه هارو جدا کنی؟ 1 لینک به دیدگاه
0 masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ سلام.سوالتو واضح تر میپرسی که میخواهی چکار کنی؟ منظورت اینه لایه هارو جدا کنی؟ می خواستم یه عکس jpeg که میدونم چند لایه اس ( چون خودم ساختمش) رو به لایه های تشکیل دهنده اش تبدیل کنم . که نمیشه . ختما باید فایل psd باشه که psd نداریم 1 لینک به دیدگاه
0 دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ می خواستم یه عکس jpeg که میدونم چند لایه اس ( چون خودم ساختمش) رو به لایه های تشکیل دهنده اش تبدیل کنم . که نمیشه . ختما باید فایل psd باشه که psd نداریم خب باید psd باشه راه دیگه نداره. 2 لینک به دیدگاه
0 samaneharc 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ سلام من فتوشاپم غیرفعال شده و کدش رو هم ندارم تا فعالش کنم میشه فایل کرکشو برام بفرستین. کسی فایل کیجینشو داره؟ فتوشاپم cs5 ممنون میشم کمکم کنید خیلی احتیاج دارم ممنونم اگر امکان داره با پ خ بفرستید چون ممکنه این قسمت نیام. منتظره پاسختون هستم 2 لینک به دیدگاه
0 simsim9372 292 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ میشه بگین چطوری میتونم تو فتو شاپ روی سر یکم مو بزارم یه عکسی دارم که حالت موها بد افتاده یکم لازمه بهش مو اضافه کنم :4564: خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین 3 لینک به دیدگاه
0 mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۲ سلام به نظرم زیر مجموعه ابزار های ترمیمی فوتوشاپ مخصوصا در ورژن های آخر میتونه کمک خیلی زیادی بهتون کنه از جمله ابزارهایی که میتونن مفید باشن: Clone Stamp با کلید میانبر "S" Spot Healing Brush Tool با کلید میانبر "J" Path Tool با کلید میانبر "J" Content-Aware Move Tool با کلید میانبر "J" موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
0 f_iris 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۳ سلام میخاستم بدونم چرا تو فتوشاپ خط نستعلیق که می نویسم خراب تایپ می کنه؟ 1 لینک به دیدگاه
0 *Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ سلام. اگه ممکنه یکی به من کمک کنه تو فتوشاپ وقتی فارسی می نویسم همه حروف رو جدا از هم و وارونه تایپ میکنه باید چطوری درستش کنم؟ 4 لینک به دیدگاه
0 majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ سلام. اگه ممکنه یکی به من کمک کنهتو فتوشاپ وقتی فارسی می نویسم همه حروف رو جدا از هم و وارونه تایپ میکنه باید چطوری درستش کنم؟ 4 لینک به دیدگاه
0 دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ میشه بگین چطوری میتونم تو فتو شاپ روی سر یکم مو بزارم یه عکسی دارم که حالت موها بد افتاده یکم لازمه بهش مو اضافه کنم :4564: خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین سلام.. میتونید از عکستون که موهاش خوب افتاده استفاده کنید و سر و صورت رو جا بجا کنید جابجا کردن سر و صورت.تو آموزشای انجمن هست.اگه پیدا نکردید پیغام خصوصی بذارید واسم 1 لینک به دیدگاه
0 *Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ خب این گزینه واسم خاموشه و تیک نداره!!!! 2 لینک به دیدگاه
0 majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ خب این گزینه واسم خاموشه و تیک نداره!!!! نسخه ی فتوشاپتون چیه ؟ و اینکه کرک شده است یا نه ؟!.. 2 لینک به دیدگاه
0 sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ خب این گزینه واسم خاموشه و تیک نداره!!!! سلام مسیر زیر رو برید. ببینید میشه edit -> preferences -> type و middle eastern فعال کنید. 2 لینک به دیدگاه
0 *Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ نسخه ی فتوشاپتون چیه ؟ و اینکه کرک شده است یا نه ؟!.. آخرین ورژنشه cc بله کرک شده س سلام مسیر زیر رو برید. ببینید میشه edit -> preferences -> type و middle eastern فعال کنید. عزیزم فعال کردم ولی درست نشد مهندسین عزیز کمک کنید همه کارام گیر همین مشکلم مونده 2 لینک به دیدگاه
0 sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ آخرین ورژنشهcc بله کرک شده س عزیزم فعال کردم ولی درست نشد مهندسین عزیز کمک کنید همه کارام گیر همین مشکلم مونده اینم یه امتحان کن بعد از اینکه از روش قبلی فعال کردید باید یکسری فتوشاپ رو ببندید و سپس باز کنید و از مسیر زیر هم اونو فعال کنید: منوی type -> گزینه language options و سپس گزینه middle eastern features 3 لینک به دیدگاه
0 majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ با فونت های دیگه امتحان کردی؟ شاید مشکل از فونت باشه؟.. 3 لینک به دیدگاه
0 *Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ وااااااای درست شد وقتی اون سری از قسمت ادیت فعالش کردم باید فتوشاپو می بستمو باز می کردم الان دیدم درست شده مرسی بچه ها دمتون جییییییزززززز 2 لینک به دیدگاه
0 eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ با سلام. من وقتی روی قسمت ویندوز کلیک میکنم انیمشن تو لیست کشویی نیست باید برای رفع این مشکل چیکار کنم؟ لینک به دیدگاه
0 آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ سلام رنگ brush واسم سفید شده . هر چی رنگ انتخاب میکنم عمل نمیکنه ، مشکل از چیه؟ مداد رنگی میشه، اما براش نه، فقط سفیده لینک به دیدگاه
0 sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۵ باسلام. درطراحی بنرهای با سایز یک متر به بالا،حجم کار خیلی زیاد میشه و به شدت فضامیگیره...فایل انیمیشن نداره و فقط افکت های طراحی خودنرم افزارهستش... اگه از علت این اتفاق اطلاعاتی دارید و یا راه حل خاصی برای این مشکل ،ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. لینک به دیدگاه
سوال
partow 25305
با سلام خدمت دوستان و طراحان گرامی ...
در این تاپیک سوالات و مشکلات خود را در رابطه با فتوشاپ مطرح کنید ...
در حد توان پاسخگوی شما خواهیم بود ...
لینک به دیدگاه
ارسال کنندگان برتر این سوال
10
7
5
5
ارسال کنندگان برتر این سوال
partow 10 ارسال
hamid_shahrsaz 7 ارسال
mamooshak 5 ارسال
Nightingale 5 ارسال