partow 25305 ارسال شده در 11 مهر، 2011 با سلام خدمت دوستان و طراحان گرامی ... در این تاپیک سوالات و مشکلات خود را در رابطه با فتوشاپ مطرح کنید ... در حد توان پاسخگوی شما خواهیم بود ... 9
0 دختر باران 18625 ارسال شده در 19 شهریور، 2012 سلام یه سوال میشه عکسی که میدونیم چند لایه اس ،به لایه های سازنده اش تبدیل کرد ؟ سلام. سوالتو واضح تر میپرسی که میخواهی چکار کنی؟ منظورت اینه لایه هارو جدا کنی؟ 1
0 masoume 5751 ارسال شده در 20 شهریور، 2012 سلام.سوالتو واضح تر میپرسی که میخواهی چکار کنی؟ منظورت اینه لایه هارو جدا کنی؟ می خواستم یه عکس jpeg که میدونم چند لایه اس ( چون خودم ساختمش) رو به لایه های تشکیل دهنده اش تبدیل کنم . که نمیشه . ختما باید فایل psd باشه که psd نداریم 1
0 دختر باران 18625 ارسال شده در 20 شهریور، 2012 می خواستم یه عکس jpeg که میدونم چند لایه اس ( چون خودم ساختمش) رو به لایه های تشکیل دهنده اش تبدیل کنم . که نمیشه . ختما باید فایل psd باشه که psd نداریم خب باید psd باشه راه دیگه نداره. 2
0 samaneharc 39 ارسال شده در 31 اسفند، 2013 سلام من فتوشاپم غیرفعال شده و کدش رو هم ندارم تا فعالش کنم میشه فایل کرکشو برام بفرستین. کسی فایل کیجینشو داره؟ فتوشاپم cs5 ممنون میشم کمکم کنید خیلی احتیاج دارم ممنونم اگر امکان داره با پ خ بفرستید چون ممکنه این قسمت نیام. منتظره پاسختون هستم 2
0 simsim9372 292 ارسال شده در 20 فروردین، 2014 میشه بگین چطوری میتونم تو فتو شاپ روی سر یکم مو بزارم یه عکسی دارم که حالت موها بد افتاده یکم لازمه بهش مو اضافه کنم :4564: خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین 3
0 mvakili 2726 ارسال شده در 20 فروردین، 2014 سلام به نظرم زیر مجموعه ابزار های ترمیمی فوتوشاپ مخصوصا در ورژن های آخر میتونه کمک خیلی زیادی بهتون کنه از جمله ابزارهایی که میتونن مفید باشن: Clone Stamp با کلید میانبر "S" Spot Healing Brush Tool با کلید میانبر "J" Path Tool با کلید میانبر "J" Content-Aware Move Tool با کلید میانبر "J" موفق باشید 3
0 f_iris 11 ارسال شده در 14 تیر، 2014 سلام میخاستم بدونم چرا تو فتوشاپ خط نستعلیق که می نویسم خراب تایپ می کنه؟ 1
0 *Mars* 5292 ارسال شده در 15 بهمن، 2014 سلام. اگه ممکنه یکی به من کمک کنه تو فتوشاپ وقتی فارسی می نویسم همه حروف رو جدا از هم و وارونه تایپ میکنه باید چطوری درستش کنم؟ 4
0 majid733 1154 ارسال شده در 15 بهمن، 2014 سلام. اگه ممکنه یکی به من کمک کنهتو فتوشاپ وقتی فارسی می نویسم همه حروف رو جدا از هم و وارونه تایپ میکنه باید چطوری درستش کنم؟ 4
0 دختر باران 18625 ارسال شده در 15 بهمن، 2014 میشه بگین چطوری میتونم تو فتو شاپ روی سر یکم مو بزارم یه عکسی دارم که حالت موها بد افتاده یکم لازمه بهش مو اضافه کنم :4564: خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین سلام.. میتونید از عکستون که موهاش خوب افتاده استفاده کنید و سر و صورت رو جا بجا کنید جابجا کردن سر و صورت.تو آموزشای انجمن هست.اگه پیدا نکردید پیغام خصوصی بذارید واسم 1
0 majid733 1154 ارسال شده در 16 بهمن، 2014 خب این گزینه واسم خاموشه و تیک نداره!!!! نسخه ی فتوشاپتون چیه ؟ و اینکه کرک شده است یا نه ؟!.. 2
0 sun-shine 7672 ارسال شده در 16 بهمن، 2014 خب این گزینه واسم خاموشه و تیک نداره!!!! سلام مسیر زیر رو برید. ببینید میشه edit -> preferences -> type و middle eastern فعال کنید. 2
0 *Mars* 5292 ارسال شده در 16 بهمن، 2014 نسخه ی فتوشاپتون چیه ؟ و اینکه کرک شده است یا نه ؟!.. آخرین ورژنشه cc بله کرک شده س سلام مسیر زیر رو برید. ببینید میشه edit -> preferences -> type و middle eastern فعال کنید. عزیزم فعال کردم ولی درست نشد مهندسین عزیز کمک کنید همه کارام گیر همین مشکلم مونده 2
0 sun-shine 7672 ارسال شده در 16 بهمن، 2014 آخرین ورژنشهcc بله کرک شده س عزیزم فعال کردم ولی درست نشد مهندسین عزیز کمک کنید همه کارام گیر همین مشکلم مونده اینم یه امتحان کن بعد از اینکه از روش قبلی فعال کردید باید یکسری فتوشاپ رو ببندید و سپس باز کنید و از مسیر زیر هم اونو فعال کنید: منوی type -> گزینه language options و سپس گزینه middle eastern features 3
0 *Mars* 5292 ارسال شده در 17 بهمن، 2014 وااااااای درست شد وقتی اون سری از قسمت ادیت فعالش کردم باید فتوشاپو می بستمو باز می کردم الان دیدم درست شده مرسی بچه ها دمتون جییییییزززززز 2
0 eng.l.s 5684 ارسال شده در 2 اسفند، 2014 با سلام. من وقتی روی قسمت ویندوز کلیک میکنم انیمشن تو لیست کشویی نیست باید برای رفع این مشکل چیکار کنم؟
0 آریودخت 43941 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2015 سلام رنگ brush واسم سفید شده . هر چی رنگ انتخاب میکنم عمل نمیکنه ، مشکل از چیه؟ مداد رنگی میشه، اما براش نه، فقط سفیده
0 sarevan 9753 ارسال شده در 24 تیر، 2016 باسلام. درطراحی بنرهای با سایز یک متر به بالا،حجم کار خیلی زیاد میشه و به شدت فضامیگیره...فایل انیمیشن نداره و فقط افکت های طراحی خودنرم افزارهستش... اگه از علت این اتفاق اطلاعاتی دارید و یا راه حل خاصی برای این مشکل ،ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
سوال
partow 25305
با سلام خدمت دوستان و طراحان گرامی ...
در این تاپیک سوالات و مشکلات خود را در رابطه با فتوشاپ مطرح کنید ...
در حد توان پاسخگوی شما خواهیم بود ...
ارسال کنندگان برتر این سوال
10
7
5
5
ارسال کنندگان برتر این سوال
partow 10 ارسال
hamid_shahrsaz 7 ارسال
mamooshak 5 ارسال
Nightingale 5 ارسال
60 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است