رفتن به مطلب

خانه پنهان ببر وارداتي در ميان بچه‌ها : ميانکاله به عمر ببر ماده هم کفاف نمي کند؟ !!!


ارسال های توصیه شده

خانه پنهان ببر وارداتي در ميان بچه‌ها

ميانکاله به عمر ببر ماده هم کفاف نمي کند؟

در حالي که يک سال و 2 ماه از اجراي ايده ورود 2 قلاده ببر سيبري براي احياي نسل مازندران در کشور مي‌گذرد و ببر نر 6 ماه است که جان داده، وضعيت نگهداري ببر ماده که دوره‌اي هم مبتلا به بيماري مشمشه شد، قابل تأمل است.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

ببر نر سيبري که ارديبهشت امسال به ايران وارد شد حاصل تفاهم‌نامه مشترک سازمان محيط زيست ايران و روسيه بود براي احياي نسل منقرض شده "ببر مازندران ".

تفاهم‌نامه‌اي که به گفته محمدي‌زاده؛ رئيس سازمان حفاظت محيط زيست، اول اسفند سال 88 با وزير محيط زيست روسيه امضا شد و با حمايت‌هاي نخست‌وزير اين کشور مقرر شد در قبال تحويل 2 قلاده پلنگ ايراني به روسيه، 2 قلاده ببرسيبري وارد ايران شود و در زيستگاه "ميانکاله " در مازندران روند احياي نسل آنها شروع شود.

محيط زيست براي ورود 2 قلاده ببر از سيبري پروژه‌اي را تعريف کرد که رئيس سازمان محيط زيست بودجه مورد نياز براي آن را 5 ميليارد تومان اعلام کرد.

ببرهاي روسي که مسئولان سازمان محيط زيست آن‌ها را به چشم قهرمانان زنده کردن يک نسل منقرض شده مي‌ديدند، به چشم کارشناسان حيات وحش تنها حيواناتي دست‌آموز و غيروحشي بودند که پس از گذشت 8 ماه از انتقال آن‌ها به ايران (باغ وحش پارک ارم تهران) با مرگ ببر نر، پيش‌بيني‌هاي کارشناسان حيات وحش درست از آب درآمد و ببر نر با يک "بيماري " جان داد. :ws44::icon_pf (34):

بيماري که با پيش‌بيني "ايدز گربه‌سانان "، "خوردن گوشت خر " شروع شد و در نهايت مسئولان و کارشناسان به يک اجماع رسيدند و اعلام کردند : "ببر نر بر اثر بيماري مشمشه مرده است. " بيماري باکتريايي مسري خطرناک که اغلب سبب ابتلاي تکسمي‌ها مي‌‌شود، بيماري مشترک بين انسان و حيوان که به شدت کشنده است:icon_pf (34):

ببر نري که صبح روز پنجشنبه (9 دي) در باغ وحش پارک ارم جان داد همان ببري بود که محمدباقر صدوق، معاون محيط طبيعي و تنوع زيستي سازمان حفاظت محيط زيست، اول خردادماه سال گذشته اعلام کرد: "ببر نر از ديدن تصوير خود در استخر وحشت زده مي‌شود. ":banel_smiley_4:

 

 

لینک به دیدگاه

گم‌شدن تنهايي ببر ماده در هياهوي بچه‌ها

------------------------------------------------------

در شرايطي که ببر نر و ماده از همان ابتداي ورود به ايران در محوطه‌اي فنس‌کشي شده در باغ وحش پارک ارم تهران نگهداري مي‌شدند، با مرگ ببر نر، ببر ماده همچنان در همان محل نگهداري مي‌شد تا اينکه بيماري "مشمشه " شيرهاي باغ وحش را هم آلوده کرد و مسئولان مجبور به کشتن اين شيرها شدند. :banel_smiley_4:

پس از مرگ ببر نر و شيرها، باغ‌وحش که مسموم از بيماري مسري "مشمشه " شده بود و مردم از بازديد از باغ‌وحش ابراز نگراني مي‌کردند، پلمب شد اما پس از دوره‌اي اوايل امسال درهاي باغ وحش دوباره به روي مردم باز شد.

مسئول باغ وحش ارم مي‌گويد که ديگر آلودگي از نظر بيماري "مشمشه " در باغ وحش وجود ندارد. اما ببر ماده‌اي که خود مسئولان بارها از ابتلاي آن به بيماري "مشمشه " ابراز نگراني مي‌کردند، در حال حاضرکجا نگهداري مي‌شود؟ فضاي فنس‌کشي‌شده اوليه در حال حاضر کاملاً خالي است حتي استخر کوچک آن‌ها هم آب ندارد.

جالب است در حالي‌که محيط زيست از عملکرد باغ وحش ارم در نگهداري از ببرها گله مي‌کرد اما هنوز ببر ماده را از پارک ارم خارج نکرده است، ببر ماده براي باز شدن باغ وحش و خروج آن از پلمب، از باغ وحش خارج شد اما از پارک، خارج نشد. :banel_smiley_4:

بازديدکنندگان خانه خالي ببر سيبري را در باغ وحش مي‌بينند اما ببر ماده در همان نزديکي‌ها در قرنطينه‌اي در ميان پارک ارم نگهداري مي‌شود. قرنطينه‌اي که مي‌شد به جاي يک پارک پر تردد، در نزديکي سازمان محيط زيست در محل پارک پرديسان باشد تا نظارت مسئولان هم حداقل بيشتر انجام مي‌شد.

لینک به دیدگاه

ميانکاله به عمر ببر ماده کفاف مي‌دهد؟

------------------------------------------------

خانه ببرها در پناهگاه حيات وحش ميانکاله مازندران که روزي محيط زيست اعلام مي‌کرد "آرشيتکت‌ها " اين خانه را خواهند ساخت به عمر ببر نر که کفاف نداد، براي ببر ماده هم مسئولان محيط زيست امروز و فردا مي‌کنند.

در پي بازديد محمد جواد محمدي‌زاده رئيس سازمان حفاظت محيط زيست از پناهگاه حيات وحش ميانکاله و انجام مذاکرات با پيمانکار پروژه، قرار بر اين بود تا پايان خرداد زيستگاه ببر وارداتي تحويل سازمان داده شود.

به گفته مسئولان سازمان حفاظت محيط زيست در صورت آماده نشدن پناهگاه حيات وحش ميانکاله و تأخير در تحويل آن پيمانکار به ازاي هر روز تأخير جريمه مي‌شود.

در حال حاضر 20 روز از مهلت تحويل اين منطقه گذشته است و همه چيز آرام است، نه کسي از ميزان جريمه پيمانکار مي‌پرسد و نه محيط زيست درباره علت اين همه تعلل در به ثمر رساندن ايده انحصاري خودش براي احياي نسل مازندران توضيح مي‌دهد.

فنس‌کشي، آماده سازي محل زيستگاه ببر وارداتي، ايجاد فضاي آزادي که بتوانند در آن زندگي کنند، فراهم کردن قفس‌هايي براي استقرار ببرهاي وارداتي همچنين اتاقک‌هاي مخصوص دامپزشکي و دسترسي به فضاي ساحلي براي شنا کردن ببرهاي وارداتي از جمله اقداماتي است که بايد توسط پيمانکار اجرايي شود.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...