azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ فرستاد آنطرف یک دو رسول حاذقان و کافیان بس عدول 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ لطف سالوس جهان خوش لقمه ایست کمترش خور کان پر آتش لقمه ایست آتشش پنهان و دودش آشکار دود او ظاهر شود پایان کار لینک به دیدگاه
m.memar 434 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ روزها فکر من اینست و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ مجنون شدهام از بهر خدا زان زار تو مرا یک سلسله کن لینک به دیدگاه
m.memar 434 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ نیست در عالم ز هجران تلخ تر هرچه خواهی کن و لیک آن نکن 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ نغمه ها ی اندرون اولیا اولا گوید که ای اجزا بیا هین ز لا و نفی سر ها بر زنید این خیال و وهم یکسو افکنید لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ در غم ما روزها بیگاه شد روزها با سوزها همراه شد 3 لینک به دیدگاه
m.memar 434 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد 3 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ دوست دارد یار این آشفتگی کوشش بیهود به از خفتگی 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ یک پاره اخضر میشود یک پاره عبهر میشود یک پاره گوهر میشود یک پاره لعل و کهربا 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ ای دلبر و مقصود ما ای قبله و معبود ما آتش زدی در عود ما نظاره کن در دود ما 5 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ از خدا جوییم توفیق ادب بی ادب محروم گشت از لطف رب 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ بر روح برافزودی تا بود چنین بودی فر تو فروزان شد تا باد چنین بادا 2 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ از لطف تو چون جان شدم وز خویشتن پنهان شدم ای هست تو پنهان شده در هستی پنهان من 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ نفسی فلک نیاید دو هزار در گشاید چو امیر خاص اقرا به دعا گشاید آن لب 3 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ با من صنما دل یک دله کن گر سر ننهم آنگه گله کن 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ نیر اعظم بدان شد آفتاب کو در آتش خانه دارد بیلغوب 3 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ باده نخورم ور زآن که خورم بوسه دهد او بر ساغر من 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ نوميد مشو اميد مي دار اي دل در غيب عجايبست بسيار اي دل 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ دام دگر نهاده ام تا که مگر بگیرمش ...... آنک بجست از کفم بار دگر بگیرمش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده