azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ ای عاشقان ای عاشقان امروز ماییم وشما افتاده درغرقابهای تا خود که داند اشنا 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ اندر جهان هر آدمی باشد فدای یار خود یار یکی انبان خون یار یکی شمس ضیا 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ ای کیمیا ای کیمیا در من نگر زیرا که من صد دیر را مسجد کنم صد دار را منبر کنم من غصه را شادی کنم گمراه را هادی کنم من گرگ را یوسف کنم من زهر راشکر کنم 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ ماده است مریخ زمن این جا در این خنجر زدن با مقنعه کی تان شدن در جنگ ما در جنگ ما 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ اوا همش که الف میشه امروز ای شمع آن کنم بر نور تو جولان کنم بر عشق جان افشان کنم چیزی بده درویش را 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ از این به بعد دیگه نمی شه آمدهام که تا به خود گوش کشان کشانمت بی دل و بیخودت کنم در دل و جان نشانمت 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ تو براي وصل كردن آمدي ني براي فصل كردن آمدي هركسي را سيرتي بنهاده ام هر كسي رو اصطلاحي داده ام 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ مفخر تبریز توی شمس دین حسرت روزی و تمنای شب 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ بشنو از نی با خار بودی همنشین چون عقل با جانی قرین بر آسمان رو از زمین منزل به منزل تا لقا 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ از دور ببینی تو مرا شخص رونده آن شخص خیالست ولی غیر عدم نیست 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ تصویرهای ناخوش و اندیشه رکیک از طبع سست باشد و این نیست سوی دوست 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ تو خدمت جانان کنی سر را چرا پنهان کنی زر هر دمی خوشتر شود از زخم کان زرگر زند 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ دزدیده چون جان می روی اندر میان جان من سرو خرامان منی ای رونق بستان من 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ نمیشاید که چون برقی به هر دم خرمنی سوزی مثال کشت کوهستان همه شربت ز بالا خور 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ روحیست بی نشان و ما غرقه در نشانش روحیست بی مکان و سر تا قدم مکانش 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ شمس حق و دین کشید تیغ برون از نیام ای خرد دوک سار تار خیالی بریس 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ سرمایه واصل دلبری بود گر عشق وبال و کافری بود آخر نه به روی آن پری بود 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ دل بگداخت چون شکر بازفسرد چون جگر باز روان شد از بصر تا به نظر بگیرمش 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ شاد امدی ای مه رو ای شادی جان شاد آ تا بود چنین بودی تا باد چنان بادا 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ از چپ و راست میرسد مست طمع هر اشتری چون شتران فکنده لب مست و برآوریده کف 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده