sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ در نیابد حال پخته هیچ خام پس سخن کوتاه باید والسلام 3 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ من از کجا پند از کجا باده بگردان ساقیا آن جام جان افزای را برریز بر جان ساقیا 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ ای رستخیز ناگهان وی رحمت بیمنتها ای آتشی افروخته در بیشه اندیشهها 3 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ ای رستخیز ناگهان وی رحمت بیمنتهاای آتشی افروخته در بیشه اندیشهها از تو خامان دگر در جوش این دیگ جهان بس برطپیدند و نشد درمان نبود الا رضا . . . . 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ ای دل چه اندیشیدهای در عذر آن تقصیرها زان سوی او چندان وفا زین سوی تو چندین جفا زان سوی او چندان کرم زین سو خلاف و بیش و کم زان سوی او چندان نعم زین سوی تو چندین خطا 3 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ ای دل چه اندیشیدهای در عذر آن تقصیرهازان سوی او چندان وفا زین سوی تو چندین جفا زان سوی او چندان کرم زین سو خلاف و بیش و کم زان سوی او چندان نعم زین سوی تو چندین خطا آه ای طبیب عاشقان دستی فروکش بر سرم تا تخت و بخت و رخت خود بر عرش و کرسی بربرم . . . . 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ مهمان شاهم هر شبی بر خوان احسان و وفا [TABLE=class: block] [TR] [TD=class: v] مهمان صاحب دولتم که دولتش پاینده با [/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ ای دل شکایتها مکن تا نشنود دلدار من ای دل نمیترسی مگر از یار بیزنهار من . . . . 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ [TABLE=class: block] [TR] [TD=class: v]نه دامیست نه زنجیر همه بسته چراییم [/TD] [TD=class: vsp][/TD] [TD=class: v] چه بندست چه زنجیر که برپاست خدایا [/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ ای یوسف خوش نام ما خوش میروی بر بام ما ای درشکسته جام ما ای بردریده دام ما . . . . 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ [TABLE=class: block] [TR] [TD=class: v]اگر فانی شود عالم ز دریایی بود شبنم [/TD] [TD=class: vsp][/TD] [TD=class: v] گر افتادهست او از خود نیفتادهست از دستم[/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ مهمان شاهم هر شبی بر خوان احسان و وفا مهمان صاحب دولتم که دولتش پاینده با 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ از لطف تو چون جان شدم وز خویشتن پنهان شدم ای هست تو پنهان شده در هستی پنهان من 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ نوبت وصل و لقاست، نوبت حشر و بقاست نوبت لطف و عطاست، بحر صفا در صفاست 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ تو گیاه و استخوان پیشش بریز تا کدامین سو کند او گام تیز 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ ز دانش ها بشويم دل، ز خود خود را كنم غافل كه سوي دلبر مقبل نشايد ذوفنون رفتن 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ نی نی فتد در آسیا هم نور مه از روزنی زان جا به سوی مه رود نی در دکان نانبا 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ اي بس سرهاي پاك ريخته در پاي خاك تا تو بداني كه سر زان سر ديگر بپاست 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ تابش خورشید ازل پرورش جان و جهان بر صفت گلبشکر پخت و بپرورد مرا 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ اي آنكه بزاديت چو در مرگ رسيديد اين زادن ثانيست بزاييد بزاييد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده