VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ به نظر من فقر فرهنگی دلیل بر لایق بودن یا نبودن نمیشه مگه الان تو غرب این چیزا نیست اما دموکراسی دارن یه جاهاییش خیلی ضعیف بود مثلا همون دانشگاه فلان ، بنظرم خوندن هر چی بهتر از نخوندنشه 7 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ نمیشه عمل کرد،برای عمل کردن یک شرایطی باید مهیا باشه یا نه؟ شما مردم مصر را نگاه کن،با چند تا کشته اندک تونستند کشورشان را آزاد کنند. اما مردم سوریه نمیتونن،بیش از هزارتا کشته هم داده اند. تفکر وحشیان متکی به تحجر ناب را نمیشه با منطق جلوش ایستاد. اگر امروز مردم ایران به دنیای مجازی و اینجور ادعاها روی آورده اند،چون واقعا نمیتوانند در عمل کاری کنند. اون شاه مُـــرد که گفت من صدای انـــقلاب شما مردم ایران را شنیدم. این طرف میگه،بزنین چهار تا سوسک و خش و خاشاک را له کنین !!!! نگو نمیتونه. بگو نمیخواد. عامه نمیخواد. عامه لجنو دوست داره. به لجن خو گرفته. درگذر از معدود افرادی که سرکوب شدن. ممکنه در ظاهر بگه نمیخوام این وضعیتو. ولی این یه حرفه. اگه نمیخوای باید عمل کنی. وقتی عمل نمیکنه یعنی هنوز دوست داره. وقتی عمل میکنه که لجن دیگه جایی برای نفس کشیدن نداشته باشه. وقتی که کارد به استخون برسه. وقتی که الگوی انگلی هم برای بقا جوابگو نباشه. اونوقته که دیگه به کشته شدن و سرکوب شدن فکر نمیکنه. به هدفش فکر میکنه. مهم نیست که میتونه به عافیت برسه یا نه. مهم براش جنگیدنه. مهم براش نزاعه. مهم براش اینه که بلند شه. هنوز به اونجا نرسیدیم چون این زندگی و این لجنو دوست داریم. 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ نمیشه عمل کرد،برای عمل کردن یک شرایطی باید مهیا باشه یا نه؟ شما مردم مصر را نگاه کن،با چند تا کشته اندک تونستند کشورشان را آزاد کنند. اما مردم سوریه نمیتونن،بیش از هزارتا کشته هم داده اند. تفکر وحشیان متکی به تحجر ناب را نمیشه با منطق جلوش ایستاد. اگر امروز مردم ایران به دنیای مجازی و اینجور ادعاها روی آورده اند،چون واقعا نمیتوانند در عمل کاری کنند. اون شاه مُـــرد که گفت من صدای انـــقلاب شما مردم ایران را شنیدم. این طرف میگه،بزنین چهار تا سوسک و خش و خاشاک را له کنین !!!! مردم مصر اززمان روی کارامدن جمال عبدالناصر با یک الگوی تئوریزه شده وتحزب دارن سیستمشونو نقد مییکنن وبه هرروی با حکومت مبارک وسلفش درحال مبارزه بودن یه روزه ودوروزه حاصل نشده این برنامه حاصل نزدیک نیم قرن مبارزه هست این پروسه والبته با ورود دوباره نظامیان از یکسو ورادیکالیزه شدن عقاید اخوان المسلمین از سوی دیگر احتمال ایجاد بن بست هایی بزرگتر وجود داره من الان اعتقاد دارم مردم ما نمیخوان نه اینکه نمیتونن دلیلش هم خیلی ساده ومبرهن هست به نظرم منفعت طلبی ذاتی وانی وگرنه ملت ایران نشون دادند که اگر بخوان میتونن ولی چی رو بخوان وکی بخوان محل سوال هست! 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ خوب اشکال از دین که نبوده احیانا. البته نمیخوام بحث تاپیک منحرف شه. ولی ذات دین که خراب نبوده. اونی که دین رو دستمایه اهداف خودش کرده مشکل داشته. در واقع اون کسی که اعتقاد و باور انسانها رو نردبان رسیدن به مقاصد شومش قرار میده خرابه دیگه. و البته در این وادی ما هم تا حدود زیادی این فرد رو همراهی میکنیم. با وجودیکه نقش دین (منظور اخلاقیات نیست،بلکه منظور احکام و دستورهای اجباری دینی است) را در بدبختی ملت های خاورمیانه خیلی موثر میدم،اما چون تاپیک منحرف میشه ادامه نمیدم. در مورد کره شمالی و کره جنوبی هم یک نظر بده ببینم. چرا ملتی که از یک خانواده هستند و از یک نژاد،وقتی گیر دو جور حاکمیت میافتند،یکیشون میشه اینطور مثل ما و دیگری آنطور.... 5 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ البته ببخشید می پرم وسط حرفاتون. همه اینهایی که گفته شد به نئعی درد دل و غصه های همه ماهاست ولی آیا در این بین برای انجام این کارها اتحاد و یکدلی بین مردم هست؟ آیا کسی هست که توانایی رهبری این ملت رو برای رسیدن به اهدافشون داشته باشه؟ آیا تو جامعه ای که همه منتظرند که اول دیگری شروع کنه بعد اینها می توان کاری کرد؟ بهتره واضح تر بگم توی یه جمعی تصمیم گرفته میشه کاری صورت بگیره یا پیشنهاد کاری داده میشه ولی کسی انجامش نمیده چون همه منتظرند دیگری شروع کنه وهیچ کاری هم صورت نمی گیره فقط در موردش بحث میشه. آیا این مصداق رفتار ملت ما نیست؟ 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ من الان اعتقاد دارم مردم ما نمیخوان نه اینکه نمیتونن دلیلش هم خیلی ساده ومبرهن هست به نظرم منفعت طلبی ذاتی وانی وگرنه ملت ایران نشون دادند که اگر بخوان میتونن ولی چی رو بخوان وکی بخوان محل سوال هست! ببینید،تو حکومت پهلوی،بنزین یه شاهــی گرون شد،ریختند پمپ بنزین های تهران را آتش زدند و وزیر نفت به غلط کردن افتاد و دوباره بنزین را به قیمت خودش برگردوند. الان در عرض یکسال قیمت بنزین 7 برابر میشه،کسی جیکش در نمیاد،این نخواستن است یا نتوانستن؟ من یک مثال ماهی خاویار را میزنم. تو مستندی تو تلویزیون ملی نشان داد،یک ماهی خاویار را گرفتند،شکمشو پاره کردند و تخم هاشو کشیدند بیرون،بسته بندی کردند و فرستادند برای غرب،گیر ایرانی هم چیزی نمیاد. حالا خودتون ببینید بین ایرانی و ماهی خاویار چه نسبتی است. :JC_thinking: 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ با وجودیکه نقش دین (منظور اخلاقیات نیست،بلکه منظور احکام و دستورهای اجباری دینی است) را در بدبختی ملت های خاورمیانه خیلی موثر میدم،اما چون تاپیک منحرف میشه ادامه نمیدم. در مورد کره شمالی و کره جنوبی هم یک نظر بده ببینم. چرا ملتی که از یک خانواده هستند و از یک نژاد،وقتی گیر دو جور حاکمیت میافتند،یکیشون میشه اینطور مثل ما و دیگری آنطور.... اینو با اجازه ابوالفضل من یه توضیح کوچیکی بدم وبرم تا عصر مرز بندی حاصل از جنگ کره درسال 1961 فارغ از مسایل نظامی تقابل دوایدئولوژی بزرگ قرن بود کپیتالیسم وکمونیسم که ازهردو درمملکت خودمون هم رگ وریشه هایی پیدا میشه وشده قبلا! مشکل جوامعی که دین رو از سیاست جدا کردند دررفتارشون نسبت به اخلاقیات هست که هردو جامعه فوق الذکر این مسئله رو به اسونی پشت گوش انداختند تاثیر ایدئولوژی ها میتونه انچنان مخرب وویرانگر باشه که حتی تو مخیله ماهم نگنجه والیان حکومتی درکره شمالی تحت تاثیر مبانی نظری کمونیسم حتی از افرادی چون لنین واستالین هم جلوزدند وهیچگاه ندیدند که همقطارانشان درچین دست به اصلاحات درمبانی تئوری وعملی افکارشون زدند(تقابل شوروی وچین دردهه 90)وحتی از سقوط کمونیسم درشوروی درس نگرفتند به قول ابوالفضل مردم مثل حکومتشون به انگل بودن ودرلجن زیستن عادت کردند اما کره جنوبی هم تا اواخر دهه 1980 با اقتصاد مبتنی برکشاورزی وکشوری پرجمعیت دست کمی ازهنمام شمالیش نداشت الگوی اصلاحات مبتنی برتولید وسازگارساختن این فکر که صداقت ضامن همیاری وکامیابی است باعث شد جهشی بزرگتر ولی کم دامنه تر از ژاپن درصنعت داشته باشد ونتیجه اونو الان میتونید دراختلاف سطح زندگیشون با جوامع اسیایی مورد قیاس قرار بدید اونا یاد گرفتن دروغ نگن به همین سادگی 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ خب اشنای غریب منو که میشناسی کاش میگفتی طرف بحثم با کی هست!به هرحال درمثل محل مناقشه نیست من نمیتونم اینو صاحب حق بدونم چون انتخاب خاصی داشته یا خارجی رو صاحب حق چون رفتار متضادی داشته بحث بر سر کلیت انتخاب هاست مجموعه رفتارهایی که الگوهای رفتاری اجتماع رو تشکیل میدن اینایی که نقل شد ومتاسفانه یا خوشبختانه هیچکدومشو من ننوشتم نمونه هایی از رفتارهاس والبته هرکدام تحت تاثیر یکسری پارامترها که ریشه درباورها فرهنگ تاریخ اعتقادات وخصوصیات جغرافیایی ونژادی ما دارن اینکه بتونیم مقایسه رو انجام بدیم مستلزم رسیدن به شرایط رفاهی حداقل مشابه ونه لزوما برابر هست چیزی که الان ما دهمین اقتصاد دنیا از لحاظ وخامت اوضاع دربازه سه ساله اخیر هستیم دیگه تو هیچ جای دنیا دزدی وتجاوز ودروغ نمیتونه قابل قیاس نباشه درمترقی ترین کشورهای دنیا هم همین مسایل شاید حتی با شدت بیشتری رخ بده ولی بازخورد مردمشون به اونا چی هست؟ قضیه بیمارانی که ول میشدن یادتونه؟تو یکی از کشورهای اروپایی وزیر بهداشتش به خاطر کمتر از این استعفا داد ولی اینجا عاشقان خدمت حتی از عذرخواهی هم ابا میکنند کتک زدن بچه دبستانی توسط معلمش هم توسط وزیر محترم به اسراییل نسبت داده شد ولی خود ماها چقدر ازاین تجربیات داشتیم نکنه معلم های ماهم اسراییلی بودن؟ بیایید باورکنیم یکجای کارمان فارغ از هررنگ وبویی میلنگد! در خصوصی برات نوشتم . کی هستم در مورد این قسمت های اخیر باهات موافقم . ( اون استعفا ها یعنی اخراج محترمانه. به عبارتی فرهنگ اخراج کردنشون از کار هم با ما متفاوت است ) اما اگه نخوایم باز پراکنده و احساسی بر خورد کنیم باید بگیم همه اینا ربطی نه به دین و نه به فرهنگ و نه به نظام های سیاسی حالا و قدیم ونه به ژئو پلیتیک ایران نداره منظورم اینه که به صورت تک تک اینا ربطی ندارن و مجموعه ی این عوامل در نقش دهی باور اجتماعی مردم بطور تاریخی موثر بوده اند. مولتی فاکتوریال! . رابط مشترک همه عوامل چند گانه دخیل در ذهنیت اجتماعی کنونی جهل بوده است اما نمیتوان گفت اگر در این جامعه جهل وجود نداشت همه چیز بصورتی در میاید که به ان بشود مدینه فاضله گفت . الان مقاله ای دیدم که داشت از تفاوت در امد مارکتینگ از طریق پو رنو در سالهای اخیر بحث میکرد . میلیارد ها دلار در دنیایی که معتقدیم جهلش ریشه کن شده !و دین از دولت جداست و ازادی هم کامل است و اقصاد هم ازاد ! 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ با وجودیکه نقش دین (منظور اخلاقیات نیست،بلکه منظور احکام و دستورهای اجباری دینی است) را در بدبختی ملت های خاورمیانه خیلی موثر میدم،اما چون تاپیک منحرف میشه ادامه نمیدم. در مورد کره شمالی و کره جنوبی هم یک نظر بده ببینم. چرا ملتی که از یک خانواده هستند و از یک نژاد،وقتی گیر دو جور حاکمیت میافتند،یکیشون میشه اینطور مثل ما و دیگری آنطور.... کره شمالی هم مثل ما. چه فرقی میکنه؟ اونا هم تو لجنی که براشون درست کردن دارن دست و پا میزنن. تازه اونجا مذهب با حکومت درگیری خاصی نداره. اونا هم مثل ما لیاقت ندارن وگرنه حکومت رو به زانو درمیاوردن. مثل مردم سوریه که امروز خبردار شدم حکومت رو به زانو درآورده. دولت از مواضع خودش داره پایین میاد. دولت سوریه در نظر دارد تا نشست دو روزه ای را با اعضای حزب بعث و مخالفان این کشور برگزار کند. دولت سوریه می گوید که نشست دمشق می تواند موجب اصلاحاتی شامل انتخابات چند حزبی و قانون جدید رسانه ای شود. اما سازمان دهندگان تظاهرات ضد دولتی می گویند نمی خواهند در این نشست شرکت کنند. اینا از حرف گذشتن. عمل کردن. کشته دادن. بیشتر ازما. خیلی بیشتر از ما. چون از لجن خسته شده بودن. همه شون میخواستن پاک بشن. به هیچ باجی راضی نمیشن. این مائیم که به یارانه ماهی 40 تومن راضی میشیم. این مائیم که به مسکن مهر راضی میشیم. 8 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ یاد پارازیت افتادم این دفعه می گفت ما ملت ایران خودمون!! خودمون یه چیزیمون میشه!! خب راست می گه دیگه می شه! 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ من که همیشه همین رو گفتم... هر ملتی که لیاقت آزادی رو داشته باشه آزادیش رو به دست میاره... ما لیاقتش رو نداریم... 7 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ خیلیهاش بینهایت بیربط بود به نظرم اگه مردم اول هرماه جلو صف عابربانکن به خاطر پرکردن شکم زنو بچشونه. بخاطر اینه که همین دوقرونی هم که درمیارن از دست ندن. این چیش بی لیاقتیه؟ تو این بدبختی چیکار کنن؟؟ برن بگن من این پولو نمیخوام؟ هموطنی که سهوا(؟؟!!!) تو خیابون جلوت میپیچه قوانینو رعایت نکرده! به هر دلیل با سرعت رفته یا هرچی! تو خارجم همچین حرکتی بزنی همینه! منتها اونها از این رفتارا ندیدن میگن دیوونست ولش کن ولی الان اینقد زیاد شده میگن بیفرهنگ و میخوان تذکر بدن که شاید فهمه!! تو ایران کسی از حقت دفاع نمیکنه جز خودت! ولی خارج اینطوری نیست. قانون حمایت همه جانبه داره. مراقبه اینطور نشه اگه شد اون طرف مجازات میشه و نیازی به اعتراض شخصی نیست. اما اینجا چی؟ حالا اینکه یکی اعتراضشو به قانون شکنی نشون بده میشه بیلیاقت؟؟ پشت چراغ قرمز تحمل ندارن؟ اتفاقا دلیلش همینه که تو ترافیک بزرگراه(!!) معطل میشن و ترافیکه!! جایی که سرعت کمتر از 40 جریمه داره!!! بعد ملت نیم ساعت فقط یه جا وایسادن! خب معلومه وقتی تو بزرگراه که به دلیل سیاست نابجا به جای سریعتر رسیدن باید معطل شن دیگه تحمل چراغ قرمزها که مستقیما ایست میده و هیچ کدومم برنامه مشخصی نداره و یهو 3 دقیقه سر 7 ثانیه میمونه و مردمو مسخره میکنه صداشون درمیاد! کجای دنیا اینطوریه؟ هرجا باشه اعصاب خوردی داره. این ناشی از بیلیاقتی مردمه یا بی عرضگی مسئولا؟ مردم چی کار کنن؟ کارشونو ول کنن بشینن یه گوشه خونه که درگیر نشن؟ یا بیخیال قرارها و کارهاشون بشن؟ روزهای تظاهرات رسمی کی نیومد؟؟ تظاهراتی که نتیجه بخش نیست حضور داشتن توش احقانه است! چه توفعی دارید؟؟ فکر کردن و بعد عمل کردن و فقط نریختن تو خیابون بی لیاقتیه؟؟ دیگه واسه مسافرت کردن و باربردن مردمم تعیین تکلیف میکنید؟ دلشون میخواد برن! میخوان دریا ببینن نه دریاچه! این که اونجا خوش میگذرونن و جایی که شما مدنظرته نمیرن میشه بیلیاقتی برای داشتن ازادی؟؟؟؟ چه حرفایی میزنیدا! اطلاع رسانی کن توانش باشه و امکانش باشه مردم میرن! کی مسئول اطلاع رسانیه؟ مصرف قرصها به ازادی ربط داره؟ این تو تمام دنیا هست. کی این امارو داده که فهمیدید قرص لاغری تو ایران از همه جای دنیا بیشتر فروش میره؟؟ یکی که واسه افزایش میل جنسیش قرص میخوره لیاقت ازادی نداره؟ مگه نه که خیلی از ازدواجها به همین خاطر از هم میپاش؟ چه اشکالی داره؟ . . . . اصلا خوشم نیومد :icon_razz: 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ من که همیشه همین رو گفتم... هر ملتی که لیاقت آزادی رو داشته باشه آزادیش رو به دست میاره... ما لیاقتش رو نداریم... شعار ندید تو رو خدا لیاقت چی رو؟ کم کشته دادیم کم از تحصیل و درسمون افتادیم؟ کم به خاطر عقایدمون انداختنمون؟ دیگه چی کار کنیم؟جونمونو بدیم؟ واسه کی بدیم واسه چی بدیم؟ کیه که قدر بدونه:w00: تا زمانی که به اسم دین کار کنند از منو تو ماها هیچی بر نمیاد 8 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ شعار ندید تو رو خدا لیاقت چی رو؟ کم کشته دادیم کم از تحصیل و درسمون افتادیم؟ کم به خاطر عقایدمون انداختنمون؟ دیگه چی کار کنیم؟جونمونو بدیم؟ واسه کی بدیم واسه چی بدیم؟ کیه که قدر بدونه:w00: تا زمانی که به اسم دین کار کنند از منو تو ماها هیچی بر نمیاد شما که داری حرف من رو میزنی... چرا اون زمان که ماها داشتیم داد و بیداد میکردیم که آی ملت بیایید بیرون حرفتون رو بزنید هیچکس نیومد ؟ خوب این یعنی ما خیلی لیاقت داریم ؟ ماها نبودیم که جلوی رومون یه بسیجی یا سپاهی ملت رو کتک میزدند و هیچکس چیزی نمیگفت در صورتی که 1000 به یک بودیم ؟ ما نبودیم که یک گاز اشک آور میزدند در میرفتیم ؟ تعداد کسانی که به اعتراض ادامه دادند چقدر بود ؟ بقیه ی ملت کجا بودند ؟ دونه درشت ها و اونایی که میفهمیدند چه خبره رو مشخص کردیم با اینکارمون... اونها هم یا اعدام شدند یا توی این قضایا مردند یا فرار کردند یا الان توی زندان هستند... با کشور های دیگه مقایسه کنید ببینید کی لیاقت داره کی نداره... ملت ما لیاقت دموکراسی رو ندارند... این خیلی تلخه... ولی واقعیت داره... دین رو هم انگار ما مثلا خیلی سعی کردیم درستش کنیم... بله تا زمانی که با افسار دین مردم رو کنترل میکنند وضعیت همین میمونه... ولی همین الان برو یه تاپیک بزن بگو بدبختی ما از این دینه که توی جامعه هست (حالا یکی میگه این دین نیست... هرچی که هست... هر اسمی که داره...) ببین چند نفر میان ازش دفاع میکنند... بعد بیا توی این تاپیک ببین چند نفرشون همین جا هم نظر دادند... بیخودی نگید لیاقت داریم... نداریم... 7 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ متن طولانی بود و من علیرغم اینکه اکثر متن های طولانی را نمیخونم،این متن را خوندم. به نظرم اصلا بحث لیاقت یا عدم لیاقت نیست. بحث توانستن و نتوانستن است. از نظر من مردم ایران لیاقت دموکراسی را دارند،اما توانایی فهم و عملی کردن آن را فعلا ندارند. . . . این عدم توانایی هم به خیلی چیزها بر میگرده: باورهای هزاران ساله و انسان های پر از قداست و غیر قابل نفوذ، غرور بیجای ناشی از بهترین دین و بهترین فرهنگ،قدرت بیش از حد سرکوبگر در القای ترس حتی در خانه و محافل خصوصی و......... شما هم دارید باز همون حرف رو میزنید... کسی لیاقت چیزی رو داره که بفهمه و درکش کنه و بدونه چرا باید باشه و اگر نباشه چه اتفاقی میوفته... ملت ما کدوم یکی از اینها رو میفهمند ؟ هیچ کدامش رو... پس لیاقت داشتنش رو ندارند... کسی نمیتونه بیاد به ما دموکراسی بده... اگر بهتریم نوع آزادی ها رو به ملتی به این بی فرهنگی بندن باز هم دو روزه بر میگردند سر خانه ی اول... تمام این خصوصیاتی که بیان شد خودش نشون میده که این ملت نمیتونند دموکراسی رو تحمل کنند... خود این ملت هر کدومشون یک دیکتاتور کامل هستند... 8 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ به نظر من آدم اول باید از خودش شروع کنه و وقتی یکی از این اتفاقا پیش میاد به بغل دستیشم بگه اگه گوش کرد و متحول شد که کار بزرگی کرده.یعنی طرفش شعور اینو داشته که این چیزا رو بفهمه کم کاری می کرده قبلا یا متوجه این نکته ها نبوده.وگرنه اگه گوش نکرد 100 نفر هم بهش بگن بازم همون آدمه و فایده ای نداره کتاب بیشعوری رو خوندید؟ آدم بیشعور ،بیشعور خواهد ماند اینهمه بحث نداره. الان شما چند نفر که تو این تاپیک پست دادید خودتون اینا رو قبول دارید اجرا هم می کنید.وقتی خودتون قبولش دارید سر چی با هم بحث می کنید؟اونی هم که قبول نداره و این چیزا براش مهم نیست که با یه تاپیک خوندن متحول نمیشه.میشه؟ :flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ در خصوصی برات نوشتم . کی هستم در مورد این قسمت های اخیر باهات موافقم . ( اون استعفا ها یعنی اخراج محترمانه. به عبارتی فرهنگ اخراج کردنشون از کار هم با ما متفاوت است ) اما اگه نخوایم باز پراکنده و احساسی بر خورد کنیم باید بگیم همه اینا ربطی نه به دین و نه به فرهنگ و نه به نظام های سیاسی حالا و قدیم ونه به ژئو پلیتیک ایران نداره منظورم اینه که به صورت تک تک اینا ربطی ندارن و مجموعه ی این عوامل در نقش دهی باور اجتماعی مردم بطور تاریخی موثر بوده اند. مولتی فاکتوریال! . رابط مشترک همه عوامل چند گانه دخیل در ذهنیت اجتماعی کنونی جهل بوده است اما نمیتوان گفت اگر در این جامعه جهل وجود نداشت همه چیز بصورتی در میاید که به ان بشود مدینه فاضله گفت . الان مقاله ای دیدم که داشت از تفاوت در امد مارکتینگ از طریق پو رنو در سالهای اخیر بحث میکرد . میلیارد ها دلار در دنیایی که معتقدیم جهلش ریشه کن شده !و دین از دولت جداست و ازادی هم کامل است و اقصاد هم ازاد ! ممنون بله درمورد تفاوت ساختارنهادینه شده فرهنگی باهاتون موافقم کاملا متین هست فرمایشتون مولتی فاکتوریال هست ویک عامل به تنهایی هیچ جا وهیچ زمانی نتونسته ونمیتونه تاثیرگذار باشه مطمئنا رسیدن به مدینه فاضله یا اتوپیا توهمی بیش نیست ولیکن میشه با مقیاسهای خوبی شبیه سازی کرد واستلزام این کار مطمئنا زدودن خرافات وجهالت از بطن افکار وعقاید کل اجتماع هست نه گروهی خاص مثل دهاقین یا کارگران یا جامعه شهری یا روستایی و... من تو یکی از پستها هم نوشتم اون چیزی که به شخصه با ساختارنهادینه شده غربی مشکل دارم بحث اخلاقی هست که شرقی - ایرانی میتونم بناممش واگر اینجا فرضا مسئله زن بنوعی مورد ایراد هست اونجا هم به شکل دیگری استثمار ونقض حقوق زنان رو شاهدیم ولی ازاونجا که اونا درقبال رادیکالیسم کلیسا موضع گیری کردند وهمشون موافق بودن تونستن باهاشون کنار بیان ولی شاید برای خود من جای ابهام زیادی باشه مسایلی ازاین دست ولی ببینیم عامل جهل به چه کاراکترهایی وابسته هست وکانالهایی که از این جهالت بهره میبرند از چه فاکتورهایی بهره میگیرند این نکته ای هست که تقریبا هممون میدونیم چیه ولی چون مسئله نقد دراین زمینه اجازه طرح پیدا نمیکنه قضیه حالت احساسی به خودش میگیره وهمه چیز یا سیاه یا سفید دیده میشه خیلیهاش بینهایت بیربط بود به نظرم اگه مردم اول هرماه جلو صف عابربانکن به خاطر پرکردن شکم زنو بچشونه. بخاطر اینه که همین دوقرونی هم که درمیارن از دست ندن. این چیش بی لیاقتیه؟ تو این بدبختی چیکار کنن؟؟ برن بگن من این پولو نمیخوام؟ هموطنی که سهوا(؟؟!!!) تو خیابون جلوت میپیچه قوانینو رعایت نکرده! به هر دلیل با سرعت رفته یا هرچی! تو خارجم همچین حرکتی بزنی همینه! منتها اونها از این رفتارا ندیدن میگن دیوونست ولش کن ولی الان اینقد زیاد شده میگن بیفرهنگ و میخوان تذکر بدن که شاید فهمه!! تو ایران کسی از حقت دفاع نمیکنه جز خودت! ولی خارج اینطوری نیست. قانون حمایت همه جانبه داره. مراقبه اینطور نشه اگه شد اون طرف مجازات میشه و نیازی به اعتراض شخصی نیست. اما اینجا چی؟ حالا اینکه یکی اعتراضشو به قانون شکنی نشون بده میشه بیلیاقت؟؟ پشت چراغ قرمز تحمل ندارن؟ اتفاقا دلیلش همینه که تو ترافیک بزرگراه(!!) معطل میشن و ترافیکه!! جایی که سرعت کمتر از 40 جریمه داره!!! بعد ملت نیم ساعت فقط یه جا وایسادن! خب معلومه وقتی تو بزرگراه که به دلیل سیاست نابجا به جای سریعتر رسیدن باید معطل شن دیگه تحمل چراغ قرمزها که مستقیما ایست میده و هیچ کدومم برنامه مشخصی نداره و یهو 3 دقیقه سر 7 ثانیه میمونه و مردمو مسخره میکنه صداشون درمیاد! کجای دنیا اینطوریه؟ هرجا باشه اعصاب خوردی داره. این ناشی از بیلیاقتی مردمه یا بی عرضگی مسئولا؟ مردم چی کار کنن؟ کارشونو ول کنن بشینن یه گوشه خونه که درگیر نشن؟ یا بیخیال قرارها و کارهاشون بشن؟ روزهای تظاهرات رسمی کی نیومد؟؟ تظاهراتی که نتیجه بخش نیست حضور داشتن توش احقانه است! چه توفعی دارید؟؟ فکر کردن و بعد عمل کردن و فقط نریختن تو خیابون بی لیاقتیه؟؟ دیگه واسه مسافرت کردن و باربردن مردمم تعیین تکلیف میکنید؟ دلشون میخواد برن! میخوان دریا ببینن نه دریاچه! این که اونجا خوش میگذرونن و جایی که شما مدنظرته نمیرن میشه بیلیاقتی برای داشتن ازادی؟؟؟؟ چه حرفایی میزنیدا! اطلاع رسانی کن توانش باشه و امکانش باشه مردم میرن! کی مسئول اطلاع رسانیه؟ مصرف قرصها به ازادی ربط داره؟ این تو تمام دنیا هست. کی این امارو داده که فهمیدید قرص لاغری تو ایران از همه جای دنیا بیشتر فروش میره؟؟ یکی که واسه افزایش میل جنسیش قرص میخوره لیاقت ازادی نداره؟ مگه نه که خیلی از ازدواجها به همین خاطر از هم میپاش؟ چه اشکالی داره؟ . . . . اصلا خوشم نیومد :icon_razz: بحث خوش اومدن یا نیومدن نیست مونا جان منم میتونم تا صبح از خوبیها ونقیض هایی سخن بگم که هممون میبینیم ولی مسئله اینه که وقتی مسئله ای هست ومجموعه جوابها میخوان دریک نقطه به اشتراک برسن تفاهم بر سر چی هست؟ ایا الان یک لائیک با یک سکولار با اصلاح طلب با یک اصولگرا سر مسایل موجود دراجتماع کوچکترین توافق واشتراک فکری-ذهنی دارن؟ مسئله اینه که ما وقتی به زمین سفت میرسیم جامیزنیم اعتراض هارو گفتی درحالیکه بالاترین میزان جمعیت معترض درایران بود وبی حاصلترین مشکل این بود نه تداوم وجود داشت ونه اشتراک هدف صرفا این بود که اعتراض کنیم البته این مسئله از بعد اینکه مردم به حقوق شهروندی ومدنی خود اشنایی داشته باشند نکته خوبی تلقی میشه ولی بقول حضرت علی حق گرفتنی است! شعار ندید تو رو خدا لیاقت چی رو؟ کم کشته دادیم کم از تحصیل و درسمون افتادیم؟ کم به خاطر عقایدمون انداختنمون؟ دیگه چی کار کنیم؟جونمونو بدیم؟ واسه کی بدیم واسه چی بدیم؟ کیه که قدر بدونه:w00: تا زمانی که به اسم دین کار کنند از منو تو ماها هیچی بر نمیاد اون همه کشته واون انقلاب واون همه سابقه برای نهادینه کردن اصول ومبانی همین دین بود که امروز ملت بخاطر اسوده طلبی خویش ازش شاکی ونالانند همون دین بود که باعث وحدت همه گروههای سیاسی درقبال تمامی معترضین وتمامی دگراندیشان شد همون دین هشت سال جنگ رو بیمه کرد وهمون دین مستمسکی شده تا عده ای با سواستفاده بتونن ازجهالتها بهره ببرند نمیشه همه مشتها رو به یک پا کوبید! شما که داری حرف من رو میزنی... چرا اون زمان که ماها داشتیم داد و بیداد میکردیم که آی ملت بیایید بیرون حرفتون رو بزنید هیچکس نیومد ؟ خوب این یعنی ما خیلی لیاقت داریم ؟ ماها نبودیم که جلوی رومون یه بسیجی یا سپاهی ملت رو کتک میزدند و هیچکس چیزی نمیگفت در صورتی که 1000 به یک بودیم ؟ ما نبودیم که یک گاز اشک آور میزدند در میرفتیم ؟ تعداد کسانی که به اعتراض ادامه دادند چقدر بود ؟ بقیه ی ملت کجا بودند ؟ دونه درشت ها و اونایی که میفهمیدند چه خبره رو مشخص کردیم با اینکارمون... اونها هم یا اعدام شدند یا توی این قضایا مردند یا فرار کردند یا الان توی زندان هستند... با کشور های دیگه مقایسه کنید ببینید کی لیاقت داره کی نداره... ملت ما لیاقت دموکراسی رو ندارند... این خیلی تلخه... ولی واقعیت داره... دین رو هم انگار ما مثلا خیلی سعی کردیم درستش کنیم... بله تا زمانی که با افسار دین مردم رو کنترل میکنند وضعیت همین میمونه... ولی همین الان برو یه تاپیک بزن بگو بدبختی ما از این دینه که توی جامعه هست (حالا یکی میگه این دین نیست... هرچی که هست... هر اسمی که داره...) ببین چند نفر میان ازش دفاع میکنند... بعد بیا توی این تاپیک ببین چند نفرشون همین جا هم نظر دادند... بیخودی نگید لیاقت داریم... نداریم... 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ شما که داری حرف من رو میزنی... چرا اون زمان که ماها داشتیم داد و بیداد میکردیم که آی ملت بیایید بیرون حرفتون رو بزنید هیچکس نیومد ؟ خوب این یعنی ما خیلی لیاقت داریم ؟ ماها نبودیم که جلوی رومون یه بسیجی یا سپاهی ملت رو کتک میزدند و هیچکس چیزی نمیگفت در صورتی که 1000 به یک بودیم ؟ ما نبودیم که یک گاز اشک آور میزدند در میرفتیم ؟ تعداد کسانی که به اعتراض ادامه دادند چقدر بود ؟ بقیه ی ملت کجا بودند ؟ دونه درشت ها و اونایی که میفهمیدند چه خبره رو مشخص کردیم با اینکارمون... اونها هم یا اعدام شدند یا توی این قضایا مردند یا فرار کردند یا الان توی زندان هستند... با کشور های دیگه مقایسه کنید ببینید کی لیاقت داره کی نداره... ملت ما لیاقت دموکراسی رو ندارند... این خیلی تلخه... ولی واقعیت داره... دین رو هم انگار ما مثلا خیلی سعی کردیم درستش کنیم... بله تا زمانی که با افسار دین مردم رو کنترل میکنند وضعیت همین میمونه... ولی همین الان برو یه تاپیک بزن بگو بدبختی ما از این دینه که توی جامعه هست (حالا یکی میگه این دین نیست... هرچی که هست... هر اسمی که داره...) ببین چند نفر میان ازش دفاع میکنند... بعد بیا توی این تاپیک ببین چند نفرشون همین جا هم نظر دادند... بیخودی نگید لیاقت داریم... نداریم... من میگم همه لیاقت استفاده از زندگی خوب دارن همه لیاقت خوب زیستنو دارن ممنون اون همه کشته واون انقلاب واون همه سابقه برای نهادینه کردن اصول ومبانی همین دین بود که امروز ملت بخاطر اسوده طلبی خویش ازش شاکی ونالانند همون دین بود که باعث وحدت همه گروههای سیاسی درقبال تمامی معترضین وتمامی دگراندیشان شد همون دین هشت سال جنگ رو بیمه کرد وهمون دین مستمسکی شده تا عده ای با سواستفاده بتونن ازجهالتها بهره ببرند نمیشه همه مشتها رو به یک پا کوبید! در جواب خط خطش باید گفت انقلابی که میگه دستاورد دین از تک تک گروه ها چریکها بود اما نفعشو یه نفر برد اون جنک واسه خاک بود مسیحی و زرتشتم توش بود و .... منم نمیگم دین بده دین بدنه اخلاقه اما وقتی میان دینو میکنن یه لباس و ازش سواستفاده میکنن میشه سمی ترین چیزواسه همینه هر گونه در اند زایی از دین حرامه اما میبینیم ....:ws2: 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ در جواب خط خطش باید گفت انقلابی که میگه دستاورد دین از تک تک گروه ها چریکها بود اما نفعشو یه نفر برد اون جنک واسه خاک بود مسیحی و زرتشتم توش بود و .... منم نمیگم دین بده دین بدنه اخلاقه اما وقتی میان دینو میکنن یه لباس و ازش سواستفاده میکنن میشه سمی ترین چیزواسه همینه هر گونه در اند زایی از دین حرامه اما میبینیم ....:ws2: دستاورد دین ازچی بود؟ اون جنگ هم داستانی داره که خیلی گنده تر ازماها بخاطر داستانش جیز شدن همین تاریخ امروز دوازده سال پیش یاداور دقیقا همین مسئله هست وبهتره ما چوب تو این سوراخ نکنیم دین بدنه اخلاق نیست کی گفته دین بدنه اخلاقه؟ اصلا زمانی که دینی وجود نداشت ما تزهای یونانی اخلاقیات رو داشتیم سواستفاده ازدین هم درهرشکلیش موجب حرمان اعتقادات عامه میشه ومذموم هست 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ حرفی برای گفتن نمیمونه همشو گفتی آقا سجاد ! صب تا شب دارن تو گوش مردم ما میخونن شما آزادی دارید از طرف دیگه اگه یه روزنامه ای بیاد ضد نظام صحبت که یا انتقاد کنه چوب تو آستینش میکنن ! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده