rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ نظر شخصی من اینه که فکر کردن به مرگ می تونه یه نشونه از این باشه که شاید واقعا از زندگیش لذت نمی بره و داره با یه مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنه که راه حل واضحی براشون پیدا نمی کنه. شایدم همین باشه شرایط زندگی وقتی همه چی بزور بهت تحمیل میشه رضایت بخش نیست... ولی این بحثا مربوط به یه تاپیک دیگست... در مورد همین تاپیک بگو؟ فک میکنی تو چه شرایطی زندگی رو ترک میکنی؟ 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ من فکر میکنم خودم خودمو از یه ارتفاع پرت میکنم و مغزم متلاشی شهیه خونم از دهنم میزنه بیرونفقط امیدوارم اون لحظه یه نفر عذاب وجدان بگیره 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ شایدم همین باشهشرایط زندگی وقتی همه چی بزور بهت تحمیل میشه رضایت بخش نیست... ولی این بحثا مربوط به یه تاپیک دیگست... در مورد همین تاپیک بگو؟ فک میکنی تو چه شرایطی زندگی رو ترک میکنی؟ واقعیتش رو بخوای تا به حال بهش فکر نکردم و دوست هم ندارم فکر کنم و وارد جزیاتش بشم. ولی چیزی که خیلی مطمئنم اینه که دوست ندارم در اثر بیماری باشه و سربار کسی باشم حتی برای یه روز. این خیلی برام سخته. یه چیزی شبیه یه خواب آروم و راحت و.......تمام. ببین آدم مجبور به چه فکرایی نمی کنی؟ 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ من فکر میکنم خودم خودمو از یه ارتفاع پرت میکنم و مغزم متلاشی شهیه خونم از دهنم میزنه بیرونفقط امیدوارم اون لحظه یه نفر عذاب وجدان بگیره ینی کسیه ارزشش از جون تو بیشتره؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ ینی کسیه ارزشش از جون تو بیشتره؟ مگه دلیل مردنم اونه؟ نه اما شاید بعضیا به خودشون بیان تا زنده ایم داریم همو دق میدیم مردیم میگیم حیف شد 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ مگه دلیل مردنم اونه؟ نه اما شاید بعضیا به خودشون بیان تا زنده ایم داریم همو دق میدیم مردیم میگیم حیف شد وقتی مردی دیگه چه اهمیتی داره کی به خودش بیاد کی نیاد :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۰ وقتی مردی دیگه چه اهمیتی داره کی به خودش بیاد کی نیاد :icon_pf (34): شاید دیگه ارزش نداره اما مرگ واسه بعضیا خیلی بهتر از زندگی کردنه من اگه از خدا نمیترسیدم ده بار بیشتر اینکارو میکردم 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ تاپیک آپ مرررررررررررررررررررررررررضضضضضضضضضضض خو این همه عتیقه این چیه پیدا کردی 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ مرررررررررررررررررررررررررضضضضضضضضضضض خو این همه عتیقه این چیه پیدا کردی تو بگو چجوری و کی میمیرب باقیش با من لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ تو بگو چجوری و کی میمیرب باقیش با من من تو خواب میمیرم شایدم تو حادثه 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ من تو خواب میمیرم شایدم تو حادثه منم فکر میکنم تو تصادف بمیرم 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ من تو دوره آموزشی دو هفته پیش کم بود برم اون دنیا .......فرمانده لعنتی انقد سینه خیز و پشت خیز و غلت و اینا داد فشارم جابجا شد بدنم هنگ کرده بود کم بود افقی شم 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ منم فکر میکنم تو تصادف بمیرم شقی برو دکتر:vahidrk: لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ مهم نیست چطوری میمیریم مهم اینه که زندگی جدیدمون رو چطوری شروع میکنیم و چه دستاوردی از این دنیا برای زندگی اون دنیامون بردیم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده