rezanassimi 9036 مالک ارسال شده در 10 مهر، 2011 نظر شخصی من اینه که فکر کردن به مرگ می تونه یه نشونه از این باشه که شاید واقعا از زندگیش لذت نمی بره و داره با یه مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنه که راه حل واضحی براشون پیدا نمی کنه. شایدم همین باشه شرایط زندگی وقتی همه چی بزور بهت تحمیل میشه رضایت بخش نیست... ولی این بحثا مربوط به یه تاپیک دیگست... در مورد همین تاپیک بگو؟ فک میکنی تو چه شرایطی زندگی رو ترک میکنی؟ 4
VINA 31339 ارسال شده در 10 مهر، 2011 من فکر میکنم خودم خودمو از یه ارتفاع پرت میکنم و مغزم متلاشی شهیه خونم از دهنم میزنه بیرونفقط امیدوارم اون لحظه یه نفر عذاب وجدان بگیره 5
سیندخت 18786 ارسال شده در 10 مهر، 2011 شایدم همین باشهشرایط زندگی وقتی همه چی بزور بهت تحمیل میشه رضایت بخش نیست... ولی این بحثا مربوط به یه تاپیک دیگست... در مورد همین تاپیک بگو؟ فک میکنی تو چه شرایطی زندگی رو ترک میکنی؟ واقعیتش رو بخوای تا به حال بهش فکر نکردم و دوست هم ندارم فکر کنم و وارد جزیاتش بشم. ولی چیزی که خیلی مطمئنم اینه که دوست ندارم در اثر بیماری باشه و سربار کسی باشم حتی برای یه روز. این خیلی برام سخته. یه چیزی شبیه یه خواب آروم و راحت و.......تمام. ببین آدم مجبور به چه فکرایی نمی کنی؟ 4
rezanassimi 9036 مالک ارسال شده در 11 مهر، 2011 من فکر میکنم خودم خودمو از یه ارتفاع پرت میکنم و مغزم متلاشی شهیه خونم از دهنم میزنه بیرونفقط امیدوارم اون لحظه یه نفر عذاب وجدان بگیره ینی کسیه ارزشش از جون تو بیشتره؟ 1
VINA 31339 ارسال شده در 11 مهر، 2011 ینی کسیه ارزشش از جون تو بیشتره؟ مگه دلیل مردنم اونه؟ نه اما شاید بعضیا به خودشون بیان تا زنده ایم داریم همو دق میدیم مردیم میگیم حیف شد 1
rezanassimi 9036 مالک ارسال شده در 11 مهر، 2011 مگه دلیل مردنم اونه؟ نه اما شاید بعضیا به خودشون بیان تا زنده ایم داریم همو دق میدیم مردیم میگیم حیف شد وقتی مردی دیگه چه اهمیتی داره کی به خودش بیاد کی نیاد :icon_pf (34): 1
VINA 31339 ارسال شده در 11 مهر، 2011 وقتی مردی دیگه چه اهمیتی داره کی به خودش بیاد کی نیاد :icon_pf (34): شاید دیگه ارزش نداره اما مرگ واسه بعضیا خیلی بهتر از زندگی کردنه من اگه از خدا نمیترسیدم ده بار بیشتر اینکارو میکردم 1
Lean 56968 ارسال شده در 24 آذر، 2014 تاپیک آپ مرررررررررررررررررررررررررضضضضضضضضضضض خو این همه عتیقه این چیه پیدا کردی 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 24 آذر، 2014 مرررررررررررررررررررررررررضضضضضضضضضضض خو این همه عتیقه این چیه پیدا کردی تو بگو چجوری و کی میمیرب باقیش با من
Lean 56968 ارسال شده در 24 آذر، 2014 تو بگو چجوری و کی میمیرب باقیش با من من تو خواب میمیرم شایدم تو حادثه 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 24 آذر، 2014 من تو خواب میمیرم شایدم تو حادثه منم فکر میکنم تو تصادف بمیرم 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 24 آذر، 2014 من تو دوره آموزشی دو هفته پیش کم بود برم اون دنیا .......فرمانده لعنتی انقد سینه خیز و پشت خیز و غلت و اینا داد فشارم جابجا شد بدنم هنگ کرده بود کم بود افقی شم 1
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 24 آذر، 2014 مهم نیست چطوری میمیریم مهم اینه که زندگی جدیدمون رو چطوری شروع میکنیم و چه دستاوردی از این دنیا برای زندگی اون دنیامون بردیم.
ارسال های توصیه شده