El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ [h=6]رقیب قوی منه طعـن ائیلـه سیـن رقـابـت ایلـه همیشه سجده گاهیمسان، قاشین هیلالیمدیر خیالِ خالین ایله خـاطیـریمـده میـن غـم وار آدین فداسی، ثوبـوتـم سـرشـکِ آلیمـدیـر[/h] 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ ریشخندله قیرجاندی سحر سویله دی: دورما جان قورخوسی وار عشقین اوتوزدون بو قماری 3 لینک به دیدگاه
ishildaq 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یارین لیقاسین ایستگیل، جانینی وئرگیل وصلینه کیم، شوْل نیگارا، چوْخ دئگیل، سن قالما دۆنیا وارینه عمادالدین نسیمی 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هوای عشق ایله دولدور کؤنول کاشانه سین، یارب، غم عشق ایله تعمیر ائت بو غم ویرانه سین، یارب! مئی و مئیخانۀ عشقین یولون بیلدیرمه اغیاره، بلالی عاشیقه ایچدیر بلا پیمانه سین، یارب. 1 لینک به دیدگاه
ishildaq 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بوتون دونیا بیلیر سنین قودرتینله, دؤولتینله, آباد اولوب, آزاد اولوب, مولکو-ایران, آذربایجان یازان شهرئیار لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ننه قارنیندا سنله ائگیز اولسایدیم اگر. ایستهمزدیم دوغولوب بیرده بو دونیایا گلیم 1 لینک به دیدگاه
ishildaq 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۱ می ای انگوری سوزوم یوخ کی حرام ایدی بیزه انسانین قانی نی نوش ائتمه ک حلال اولدو نه ده ن ؟ 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ نه سلطانلار اولوش الینده اویونجاق نه گلسین اویونجاقلی سلطان الیندن 1 لینک به دیدگاه
ishildaq 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ نباتی, حمد قیل اللها، مین شوکرو سنا ائیله کی, مجنونون مقاماتین سنه روزی ائدیب مؤولا. سید ابولقاسم نباتی 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ آللاهیندان سن اگر قورخماییب اولسان ترسا قورخورام منده دونوب دین مسیحایه گلیم 1 لینک به دیدگاه
ishildaq 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ منه مانند بیر دیوانه صۇرت باغلاماز، گۇیا، قلم سێندیردی تصویریم چکندن سوْنرا نقاشیم. موللا محمد فوضولی 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ من اگر نقاش اولام دنیانی زندان چکرم اولومی آیریلیقی حسرتی پشمان چکرم 2 لینک به دیدگاه
ishildaq 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ من ساغری می آلمادیم اول ساقی الیندن سرمست و خراب اولدو کؤنول، خونخوار دیلیندن بند ایله دی بو سینه می،زنجیری تئلیندن مین جامی شراب آلدی شیرین کامی دیلیندن آشئق پکر 2012 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۱ نه ايستيوْر بو قوردوغى کلکدن ؟ دينه گئچيرت اولدوزلارى الکدن 1 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ نه دیز وار کی سورونوم نه اوز وارکی قاییدیم نه یوک قالیب نه یابی سویوبلا کروانیمی لینک به دیدگاه
ساربان 73 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ یومدوم گوزومی بلکه گوره م یاریمی آنجاق یاتدیم کی گوره م رویادا دلداریمی آنجاق ( ائوزومدن) لینک به دیدگاه
toghgrol 267 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ یومدوم گوزومی بلکه گوره م یاریمی آنجاقیاتدیم کی گوره م رویادا دلداریمی آنجاق ( ائوزومدن) قاش گوزووی گیزلدیسن ،یر داها من نینمیشم...باخماغا ساز ایلمیسن،بیر داها من نینمیشم"آشنای دور" 2 لینک به دیدگاه
Samira Naderi 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ من کی عادت ایلدیم اغلار قالا بو گوزلریم هاردادیر او نازنین بلکه بو گوز یاشیم سیله 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۸ هر کونول الدن وره یارین او بیر ویرانه دیر بیر نظریار ائلسه آباد ائدر ویرانه نی هر دلی که یار خود را از دست بدهد یک ویرانه است اگر یار یک نظر بکند این ویرانه آباد می شود لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده