b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ خان ننه هایاندا قالدین بئله باشیوا دولانیم نئجه من سنی ایتیردیم! داسنین تایین تاپیلماز 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ زیندانین ایشایق سیز، گونش سیز گالدی همتین اوجادیر، دام آلچاق ، نبی 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ یالان پالانلارین تاپشیردیم یئله حاقسیزلیغا قارشی یامان ووروشدیم 4 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ یاریما دمیشم منه ساز آلسین اونو چالیم درد قم (غم) یم آزالسین "ن" بده 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ "ن"وریم یا بدم؟ ننه قارنی، ایلک بئشیگون قبریستانلیق، سون دئشیگون نه ایچه رین ، نه ائشیگون قارانلیق بیر دالان دنیا 1 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ کونول گئت معرفت آختار اصيل اينسان اولان يئرده --- اصيل اينسان اولار البت ، ادب ارکان اولان يئرده اصيل اينسان بيلر البت حياته عشقدور صحبت --- گل آچما عشقيدن صحبت فقط نادان اولان يئرد 5 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ يارين رهئ عشقينده کونول قان اولا، خوشدور هيجرينده گوزوم هر گئجه گيريان اولا، خوشدور من کي، بو قارا گوزلولر عشقينده اسيرم سينم هدفئ- ناوکئ- مژگان اولا خوشدور 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ محمد جان مشاعره ده ها گارداشیم، گرک گاباخکه دین شعرین آخر حرفینن بیر بیت شعر دیسن 3 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ سن منمکینن یاز ایری ایشن ایشین اولماسین لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ کونول گئت معرفت آختار اصيل اينسان اولان يئرده --- اصيل اينسان اولار البت ، ادب ارکان اولان يئردهاصيل اينسان بيلر البت حياته عشقدور صحبت --- گل آچما عشقيدن صحبت فقط نادان اولان يئرد هردم گوتور اوزدن گوزه لیم افعی زلفین چک ظاهره گنجینه نی ویرانه سی مندن دوسلار خاهشا مشاعره نین قوانینین رعایت الین. 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ نبي تك بيزده قليج رستمي چوخلار وارميش سن قلم رستمي سن،جان سنه قوربان رستم شهريار ـرزي گوز اولدي كه سهنديله گله بختيار مجلسينه باشدا سليمان رستم 4 لینک به دیدگاه
b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۰ ماوی ایوانیندا ساز چالیر زهره بورجوندا یای چکیب دایانیب کیوان لایقی وار گیره م قصرینه منده؟ قیللی پاپاغیم لان قیریخ سازیملان؟ 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ نه سنده وار اول مهر و محبت نه ده منده سؤندیک ایشئق اولوز کیمی سون منزله گلدیک 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ کهنه لرین سور،سوموگی دارتیلوب قورتولانین چول،چوخاسی ییرتیلوب 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ بیزکی گوزلیم جان دییه رک جان ائشیدیردیک بس ایندی نه اولدی بیزه ،یوخسا گوزه گلدیک 5 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ کاش قایدوب بیرده اوشاق اولیدیم بیر گول آچوب اوندام صورا سولیدیم آی اوزیمی او ازدرن گونلریم آغاج مینوب آت گزدرن گونلریم 3 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ من اگر نقاش اولام دنياني زيندان چکرم اولومي آيريليغي حسرتي پشمان چکرم من اگر صياد اولام سنکيمي جيران اودونا اوريي پاره اديب عشقيوه هيجران چکرم 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ من بو معناده غزل يازمالي حاليم يوخودي سن جوجوق تك قوجاني فرفره باز ايله ميسن (شهريار) 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ نه هیجران، نه ویصال قاناردیم سنسیز سن منی قومری تک گتدین فریادا نه آلیشیب، نه ده یاناردیم سنسیز سن منی سالیبسان بو یانار اودا بولود قره چورلو (سهند) 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ اودا بیر زولفی سیه دیلبرین آلوده سیدی کی صداسیندا پریشانلی بشارتلری وار 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده