رفتن به مطلب

تو کی هستی ؟

ارسال های توصیه شده

90223056926184907370.jpg

تو یکی از کودکان این دنیا هستی , از درختان و ستارگان کمتر نیستی , تو حق داری اینجا باشی ...

تو اما سه نفر هستی تعجب نکن شوخی نمیکنم تو یه نفر نیستی ..تو سه تائی ....از همون اول هم سه تا بودی ..سه نفر متفاوت اما جذاب ..فقط کافیه بهشون توجه کنی و بشناسیشون اونوقت زندگیت خیلی قشنگ میشه ... هر کدوم از این سه نفر اسم دارن و همشون با هم میشن تو ...

اسم اولیشون والد ... قیافش شبیه مامان و باباته اگه باهاش دوست باشی خیلی مهربونه اما اگه باهاش قهر باشی پوستتو میکنه ...جدی میگم !

اسم دومیشون بالغه .... از اون آدمهای عاقل و منطقیه ...خیلی شخصیت جالبیه همیشه کمکت میکنه تصمیمهای درست بگیری و کمتر دچار اشتباه بشی ...فقط لازمه بشناسیش و بذاری کمکت کنه ... تاوقتی صداشو نشنوی نمیتونه کمکت کنه ..گاهی خیلی بلند فریاد میزنه که ببینیش اما تو بهش توجهی نداری :(

اسم سومی کودکه .... همون کودک درون .... خیلی نازنینه ...سر حال و شاداب اما اگر باهاش آشنا نباشی تبدیل میشی به یه آدم افسرده یا خشن یا پرخاشگر ... فقط لازمه بهش محبت کنی ...به توجه تو نیاز داره

26982449676492051017.jpg

تو خیلی راحت میتونی باهاشون آشنا بشی ....بهشون یاد بدی هر کدوم باید چه کار کنن تا تو آدم خوشبخت و موفقی بشی ..همین الان هم خوشبخت و موفق

هستی اما میتونی بهتر و زیباتر از این هم بشی ...بهت قول میدم ضرر نمیکنی

آیا احساس غم , رنجش , عصبانیت یا ترس داشتی ؟

آیا احساس کردی دیگران دارن بهت ظلم میکنن تو نمیتونی جوابشونو بدی یا حقتو بگیری ؟

و

.

.

.

تو توی هر سنی که باشی این سه نفر همیشه باهات هستن ..تو توی هر سنی که باشی این سه نفر بهت نیاز دارن تا کمکشون کنی که خوب عمل کنن ...خوب زندگی کنن و خوشحال باشن .... همیشه نیاز دارن تا تغییر کنی

تو میتونی همین الان تغییر کنی ... فقط لازمه تصمیم بگیر با این سه نفر آشنا بشی

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
:icon_gol:

• Like 11
لینک به دیدگاه

چرا دانستن این موضوع که الان کدوم یکیشون داره چیکار میکنه مهمه ؟

اگه بدونی الان کدومشون بیشتر داره تو رو کنترل میکنه میتونی بیشتر تفریح کنی ...بیشتر احساس کنی ... بهتر با مردم اطرافت کنار بیای ...

گاهی ممکنه با مردم که حرف میزنی به نظرت میرسه بهت گوش نمیدن یا اونچه بهت میگن رو نشنوی ... میدونی دلیلش چیه؟

چون یکی از اون سه نفر باید موتورش روشن باشه و بشنوه اما چون خاموش شده و تو توجهی بهش نداری خاموش شده ...

• Like 5
لینک به دیدگاه
خب چطوری؟

الان باید چکارکنم؟

در حقیقت بیان کننده فضای کودک و والد و بالغه ...با پرورش و شفای کودک درون و شناختن ویژگی های هر کدوم از این ویژگی ها میشه شروع کرد

• Like 4
لینک به دیدگاه

خطاب به کودک درون

من آن جوانه‌ی سرسبزم، کنار کنده‌ی خشکیده

سر از سکوت برآورده، به سوی نور روییده

منم بشارت فردایی، که دشت باز بپاخیزد

و سرزمین نیاکان را، به رنگ زندگی آمیزد

منم منم که سکوتم هم، دلیل وحشت دیوان شد

منم منم که وجودم هم، ترک به عمر زمستان شد

من آن شکوه بهارانم، که با امید بیآغازد

هزاره های حوادث را، به گور خاطره ها ریزد

*

بخوان سرود بهاران را، به ضرب مطرب بارانی

برقص و مست و گل افشان شو، به سبک باد بهارانی

• Like 3
لینک به دیدگاه

البته اصل این نظریه مال روانشناسی به اسم اریک برنه

سعی می کنم اطلاعاتش رو من هم بذارم

ممنون اندیشه جان:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

خواهش میکنم ...درسته نظریه اریک برن اما مطالب در این زمینه توی نت زیاده به نظرم با غالب و شکلی متفاوت تر جذابیت بیشتری داشته باشه ....:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

وقتی داری فکر میکنی ...یعنی تو هستی ..یعنی یکی از اون سه نفر که اسمشو گذاشتن بالغ داره در وجود تو زندگی میکنه...مثل یه ماشین حساب کار میکنه ..اگه میبینی خوب فکر نمیکنی یا وقتی فکر میکنی به نتیجه ای نمیرسی یعنی با بالغ خودت قهری

• Like 2
لینک به دیدگاه
خواهش میکنم ...درسته نظریه اریک برن اما مطالب در این زمینه توی نت زیاده به نظرم با غالب و شکلی متفاوت تر جذابیت بیشتری داشته باشه ....:icon_gol:

البته نظر همه دانشمندان وقتی به درد می خوره که در زندگی به عینیت دیده بشه

منم منظورم بیان همین مطالب بود با زبان خودمان:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه

درون ما کودکی است معصوم که فقط نیازمند نوازش و توجه است...گاهی با پرخاشگری خودشو ظاهر میکنه گاهی با اطاعت عجیب از اطرافیان حتی غریبه ها

97130846331798327270.jpg97130846331798327270.jpg

• Like 2
لینک به دیدگاه

اخلاق و انسانیت باعث جلا و صفای کودک درون میشه ...

کسی که هر روز در حال راندن آدمهای اطرافشه و نوعی نگاه مادی به دیگران داره..کسی که به راحتی افراد رو حذف میکنه و یا به سادگی پشت سر دوستانش غیبت میکنه...کسی که دست به قضاوت میزنه در مورد آدمها... کسی که به حساب و اسم زرنگ بودن دست به رندی میزنه کودک درون نابودی داره .... اما فردی که اخلاق مدار زندگی میکنه و سعی داره با انسانها طبق اصول انسانی برخورد کنه هر روز با کودک درون خودش ملاقات و دیدار داره و زندگی ای سرشار از آزادی و خوشبختی دارد...

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...