Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ فقط با خیار جواب میده؟ نمیشه با موز امتحان کرد؟ :JC_thinking: اگه به خاطر بحث مالی گفتی خیار،اشکال نداره میتونیم از موز هم استفاده کنیم. به فکر هزینه نباش،هرچی بهتر جواب میده،آن میوه را بگو،اقلا چشمهایمان هم طعم موز را بچشند. موز ميوه ي گرميه موز رو زمستون وقتي كولاك و بوران و يخبندان شد امتحان بفرماييد:icon_pf (44): 6 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ این عمل را با گوجه نیز تکرار کنید :mornincoffee: گوجه واسه پوست گونه و چونه، خوبه و واسه ي كسايي كه ميخوان برنزه بشن و اشعه مضر آفتاب كمتر اذيتشون كنه البته بيشتر طول ميكشه ولي خوشرنگتر در مياد 4 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ خيار خنك واسه چشم عاليه اما فقط يك يا 2برگه ي نازك بريده شده يا حلقه شده.ش ولي فلسفه ي فريز شده ي خيار چيه؟ به عصب بينايي فشار نياره يه وقت! در كل دست گلت درد نكنه خانم 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ موز ميوه ي گرميه موز رو زمستون وقتي كولاك و بوران و يخبندان شد امتحان بفرماييد:icon_pf (44): گوجه واسه پوست گونه و چونه، خوبه و واسه ي كسايي كه ميخوان برنزه بشن و اشعه مضر آفتاب كمتر اذيتشون كنهالبته بيشتر طول ميكشه ولي خوشرنگتر در مياد خيار خنك واسه چشم عاليه اما فقط يك يا 2برگه ي نازك بريده شده يا حلقه شده.شولي فلسفه ي فريز شده ي خيار چيه؟ به عصب بينايي فشار نياره يه وقت! در كل دست گلت درد نكنه خانم :icon_pf (44): مرسی...بازم بگو 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ اگه قبل گزاشتن خیار نمک روش بریزیم بعد بزاریم رو چشم اثرش دو برابر میشه 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ مررررررررسی....من دارم میرم بیرون الان که ساعت 7 و نیمه هنوز آفتاب نرفته! یه خیار میذارم تو فریزر برمیگردم تست میکنم ببینم چی میشه! حالا فلسفه ی فریز کرنش چیه؟فقط واسه اینکه بیشتر خنک شی؟ نگفتم کاملا فریز نیمه فریز فلسفه اش هم اینه که وقتی میزاری رو چشات گرمای اون باعث میشه کم کم اب شده بره داخل چشات اب خیار برای چش خیلی خوبه فقط با خیار جواب میده؟ نمیشه با موز امتحان کرد؟ :JC_thinking: اگه به خاطر بحث مالی گفتی خیار،اشکال نداره میتونیم از موز هم استفاده کنیم. به فکر هزینه نباش،هرچی بهتر جواب میده،آن میوه را بگو،اقلا چشمهایمان هم طعم موز را بچشند. چون شما معظم لههههههههههه هستی شیرموز بزار اشکال نداره سارایی مطمئنی؟یه وخت کور نشیم با آب خیار بعد تو روزنامه بزنن بکش و خوشگلم کن دختری بینایی خود را با خیار از دست داد!! مطمئن کور شدی با من آقا من تست کردم باحال بود ولی اولش آدم سر درد میگیره از بس یخه ... البته فک کنم واسه من زیادی فریز شده بود خیاره (2 ساعت توی فریزر مونده بود !! ) اوووووووووووووه مگه بستنی خیار میخواستی درست کنی حدود نیم ساعت بیشتر نه این عمل را با گوجه نیز تکرار کنید :mornincoffee: پیاز یادت نره شما خيار خنك واسه چشم عاليه اما فقط يك يا 2برگه ي نازك بريده شده يا حلقه شده.شولي فلسفه ي فريز شده ي خيار چيه؟ به عصب بينايي فشار نياره يه وقت! در كل دست گلت درد نكنه خانم بالا اشاره کردم اره یه لایه نازک خیلی نازک طوری که کاملا رو چش بشینه اگه قبل گزاشتن خیار نمک روش بریزیم بعد بزاریم رو چشم اثرش دو برابر میشه 7 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ اگه قبل گزاشتن خیار نمک روش بریزیم بعد بزاریم رو چشم اثرش دو برابر میشه اسم ماسكش هم ميشه: كوري تضميني با خيار 4 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ :icon_pf (44):مرسی...بازم بگو :icon_pf (44): خواهش ميكنم....چي بگم؟ 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ بهترین کار برای فرار از گرما در هوای گرم خوردن آب گرمه. یه راه توپ دیگه هم هست روم نمیشه بگم. 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ :icon_pf (44):مرسی...بازم بگو :icon_pf (44): خواهش ميكنم....چي بگم؟ اختلاط دختر و پسر ممنوعه ... :w00: 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ :icon_pf (44): خواهش ميكنم....چي بگم؟ نکات علمی اختلاط دختر و پسر ممنوعه ... :w00: اختلاط نکردیم بای بای کردیم فقط :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ بهترین کار برای فرار از گرما در هوای گرم خوردن آب گرمه.یه راه توپ دیگه هم هست روم نمیشه بگم. بگو بگو! 3 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ من هر روز ظهر که بر میگردم خونه باید از این جهنم بگذرم ... عینک طبی یا حتی آفتابی هم بزنم سرم درد میگیره ... علاوه بر سر دردم دارم از گرما میمیرم ... برای این راه حلی نیست ؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ اسم ماسكش هم ميشه: كوري تضميني با خيار چرا شایعه میندازی :icon_pf (34): بابا من خودم امتحان کردم :ws2: انقدر تاثیر خوبی رو ادم داره تو امتحان کن اگه مشکلی پیش اومد با من تمام حرف های روح انجمن از روی علم هستش و همه ثابت شده اند 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ من هر روز ظهر که بر میگردم خونه باید از این جهنم بگذرم ...عینک طبی یا حتی آفتابی هم بزنم سرم درد میگیره ... علاوه بر سر دردم دارم از گرما میمیرم ... برای این راه حلی نیست ؟ اگه ارثیه کاریش نمیشه کرد ولی اگه فصلیه و دلیلش گرماس خب اولا کلاه بزار بعد هم از جاهای سایه برو درضمن خاکشیر هم خیلی خوبه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده