Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ فکر کنم اشتباه زدی این برا منه نخیلم دلسته مگه تو هم آذرماهی هستی؟ هیچکدوم از خصوصیات تو اینجوری نیس 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ نخیلم دلسته مگه تو هم آذرماهی هستی؟ همین دیگه درخت آلش 14 خرداد الي 23 خرداد 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ درخت آلش 11 آذر الي 20 آذر حالا درسته یا نه؟ 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ حالا درسته یا نه؟ واسه من درسته 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ وجدان اونم تو؟ پس چی فک کردی برره ای نیستم که 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ پس چی فک کردی برره ای نیستم که تا اونجا که من یادم می آد بودی 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۳ تا اونجا که من یادم می آد بودی تو رو که شستشو مغزی دادن چیزی یادت نمیاد الانه که به جرم اسپم به دار آویخته بشیم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ منم سپیدارم.ولی به نظرم خیلی شبیه من نبود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ افرا ..... دارم کم کم امیوورار میشم اما کم رو بودن و کمحرفی رو کاملا درست گفتن لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ درخت زبان گنجشک (بلندپرواز) پر نشاط و سر زنده و به ميزان بسيار زياد جذاب ميباشد اين گروه از روي انگيزه آني و بدون فکر قبلي عمل ميکند , پافشاري در هر کاري از خصوصيات آنهاست. از انتظار واهمه اي ندارد. جاه طلب و باهوش و پراستعداد و علاقه مند به بازي با سرنوشت ميباشند اصولاً داراي تمايلات خود خواهانه ودر عين حال بسيار قابل اعتماد و درستکار ميباشد آنها چون عاشقي محتاطند که بعضي اوقات مغزش بر قلب حکم راني ميکند. بعضیاش راست بود بقیه هم خب بقیه باید بگن نه خودم که لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده