am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ یه سوال از دوستانی که زبان اولشون چیزی غیر از فارسیه یا عزیزانی که زبان اولشون فارسیه اما توی محیطی هستن که غیر فارسی حرف میزنن مثل خارج نشینا ایندفعه وقتی از دست هرچیزی عصبانی شدید و نتونستین بروز بدین و مثلا بلند بلند حرف بزنین و تو دلتون با خودتون بزن بزن راه انداختین ببینید با چه زبونی دارین حرف میزنید به همون زبان منطقه محل سکونت یا زبان اول خودتون جالبه که بدونید اکثر مردم وقتی به شدت به قول معروف خود خوری میکنن با زبون اول خودشون این کار رو انجام میدن از نظر من این تنها چیزی رو که اثبات میکنه اینه که انسانها به هیچ وجه امکان تغییر کامل رو ندارن و فقط و فقط رنگ عوض میکنن حالا خوب یا بد 11 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ ميشه اين مقوله فحشش را بيشتر بشكافي لطفا !! چون من فوحش الماني هم بلدم :ubhuekdv133q83a7yy7 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ عع راست می گیا...دقیقا" همینه... تو فرنگ من همیشه فارسی فحش می دم تو خیابون! ( بی ادب خودتی...تو عمرت فحش ندادی؟) 6 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ ميشه اين مقوله فحشش را بيشتر بشكافي لطفا !!چون من فوحش الماني هم بلدم :ubhuekdv133q83a7yy7 تو دلت غرغر کنی لریه یا آلمانی؟؟؟؟؟:banel_smiley_4: عع راست می گیا...دقیقا" همینه... تو فرنگ من همیشه فارسی فحش می دم تو خیابون! ( بی ادب خودتی...تو عمرت فحش ندادی؟) :ws3: من و فحش؟؟؟ اشکال از ایرانی بودنمونه:there: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ :ws3: من و فحش؟؟؟ اشکال از ایرانی بودنمونه:there: فکر کردی این خارجیا فحش نمی دن؟ اووووووووووف چپ و راست می گن.... 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ فکر کردی این خارجیا فحش نمی دن؟ اووووووووووف چپ و راست می گن.... خب شاید واسه اینه که مثلا ما اینجا فحشامون دو بخشه آب کشیده و نکشیده ولی اونا بابر فرهنگشون همه جا یه رنگن من قاطی می گم!!!! احتمالا توی خونه فارسی حرف نمیزنی با خونواده؟؟؟ حتی یکیشون لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ تو دلت غرغر کنی لریه یا آلمانی؟؟؟؟؟:banel_smiley_4: :ws3: من و فحش؟؟؟ اشکال از ایرانی بودنمونه:there: لري از كجا فهميدي من لري بلدم !!!!؟ (ده دوازده تا الماني قبل اينجا بودن هنوز ايقد تحريم نشده بوديم الان رفتن اقاي كه شما باشين يكيشون عشق فحش بود بيست تا كشور ديگه رفته بود و اولين كاري كه كرده بود فحشاي اون كشورو حفظ كرده بود بعد اينجا هم هي فحش الماني ميداد البتهخ به شدت ادم شاد و سرحالي بودا و بيشتر براي مسخره فحش ميداد نه عصبانيت ) 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ من جد اندر جد فارس هستم در نتیجه همین یک زبان رو بلدم... فحش هم نمیدم... حداقل نه به اون معنایی که دیگران فکر میکنند... حتی توی دلم... 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ لري از كجا فهميدي من لري بلدم !!!!؟ (ده دوازده تا الماني قبل اينجا بودن هنوز ايقد تحريم نشده بوديم الان رفتن اقاي كه شما باشين يكيشون عشق فحش بود بيست تا كشور ديگه رفته بود و اولين كاري كه كرده بود فحشاي اون كشورو حفظ كرده بود بعد اينجا هم هي فحش الماني ميداد البتهخ به شدت ادم شاد و سرحالي بودا و بيشتر براي مسخره فحش ميداد نه عصبانيت ) ما اینیم دیگه عجب، آره اینجور آدما شخصیت جالبی باید داشته باشن من جد اندر جد فارس هستم در نتیجه همین یک زبان رو بلدم... فحش هم نمیدم... حداقل نه به اون معنایی که دیگران فکر میکنند... حتی توی دلم... :ws3: خب پس زبان دیگه ای نداری از دور خارج میشی اما منظورم فحش دادن محض نبود که برگردی بگی فلان فلان شده حتی غرغر کردن و اینجور کارا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده