M!Zare 48040 مالک ارسال شده در 13 تیر، 2012 نه!باید مینوشتم ؟ آره دیگه....مگه بدون اون بهتون جواب داد؟ ببخشید اینجا کسی سیمونینگ متلب بلده خواهش میکنم...من که بلد نیستم...از دوستان نمیدونم...شاید بلد باشن 1
!Hooman 10133 ارسال شده در 13 تیر، 2012 ببخشید اینجا کسی سیمونینگ متلب بلده من ی چیزایی میدونم .. خیلی ساده مدارت چی هست ؟
!Hooman 10133 ارسال شده در 13 تیر، 2012 آره دیگه....مگه بدون اون بهتون جواب داد؟ آره .. >> ;[a=[1 0 2;4 -2 3;0 1 8 >> ;[b=[ 5;2;4 >> ('x,y,z]=solve('x+2*z=5','4*x-2*y+3*z=2','y+8*z=4] x = 75/11 y = 124/11 z = -10/11 دقیق به همین صورت 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 13 تیر، 2012 من ی چیزایی میدونم .. خیلی ساده مدارت چی هست ؟ فکر نکنم از پسش بر بیای بعش مدار قدرتیه یه سیستم رو میخوام پخش بار بشه بعد بر اورد هزینه بشه و............. یه پروزه برا ارشده هنوز 100% مشخصش نکرده اما یه چی تو این مایه هاست ت ت ت حالا پروزه مشخص شد مزاحم میشم
!Hooman 10133 ارسال شده در 13 تیر، 2012 فکر نکنم از پسش بر بیای بعش مدار قدرتیه یه سیستم رو میخوام پخش بار بشه بعد بر اورد هزینه بشه و............. یه پروزه برا ارشده هنوز 100% مشخصش نکرده اما یه چی تو این مایه هاست ت ت ت حالا پروزه مشخص شد مزاحم میشم من این ترم دارم متلب میخونم .. فکر میکنم چیزایی که گفتی جز مباحث باشه در هرصورت خوشحال میشم کمکت کنم 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 13 تیر، 2012 من این ترم دارم متلب میخونم .. فکر میکنم چیزایی که گفتی جز مباحث باشهدر هرصورت خوشحال میشم کمکت کنم بخون سیمونینگت رو قوی کن که میام حتمااااااااااااااااااااااا من از متلب متنفر ام م م م
Hossein.B 3666 ارسال شده در 14 تیر، 2012 من اگر میتونستم کدشو بنویسم که اینجا نمیپرسیدم!دوست عزیز از کسی انتظار نداشته باش که بیاد برات حل کنه شما باید تا یه جاهایی رو انجام بدی بگی مشکلاتت کجاست بقیه بیان حلش کنن چون بقیه هم خودشون خیلی مشغله دارن...من که هنوز نفهمیدم که شما چی میخواین؟؟؟...اون فایل پیوست رو بیخیال خودت بیا اینجا توضیح بده چی میخوای... 1
blue-sky 346 ارسال شده در 15 تیر، 2012 دوست عزیز از کسی انتظار نداشته باش که بیاد برات حل کنه شما باید تا یه جاهایی رو انجام بدی بگی مشکلاتت کجاست بقیه بیان حلش کنن چون بقیه هم خودشون خیلی مشغله دارن...من که هنوز نفهمیدم که شما چی میخواین؟؟؟...اون فایل پیوست رو بیخیال خودت بیا اینجا توضیح بده چی میخوای... دوست عزیز! من از کسی نخواستم مشغله های زندگیشو ول کنه بیاد کد متلب بنویسه! دیدم اینجا میشه اطلاعات بچه ها استفاده کرد گفتم بیام اینجا بگم حرفی هم که نقل قول کردید جواب من به یکی از دوستان بود که پرسیده بودن تونستم حل کنم یا نه . سوال اینه که قراره یه انتگرال فوریه نوشته بشه البته هدف آموزشه نه حل سوال من 2
M!Zare 48040 مالک ارسال شده در 15 تیر، 2012 دوست عزیز! من از کسی نخواستم مشغله های زندگیشو ول کنه بیاد کد متلب بنویسه! دیدم اینجا میشه اطلاعات بچه ها استفاده کرد گفتم بیام اینجا بگم حرفی هم که نقل قول کردید جواب من به یکی از دوستان بود که پرسیده بودن تونستم حل کنم یا نه . سوال اینه که قراره یه انتگرال فوریه نوشته بشه البته هدف آموزشه نه حل سوال منسلام...متاسفانه این چند روز اصلا فرصت نکردم صورت سوال رو بخونم...چیکار کردید؟تا کجا حل کردید؟ 1
blue-sky 346 ارسال شده در 15 تیر، 2012 سلام...متاسفانه این چند روز اصلا فرصت نکردم صورت سوال رو بخونم...چیکار کردید؟تا کجا حل کردید؟ سلام من باید 3شنبه همه تمرینامو تحویل بدم ، اگر اینو تونستم بنویسم کدشو میذارم 1
Hossein.B 3666 ارسال شده در 18 تیر، 2012 چطور یه تابع چند ضابطه ای در متلب بنویسیم؟؟؟؟.... چقدر فعال هستین...
M!Zare 48040 مالک ارسال شده در 18 تیر، 2012 چطور یه تابع چند ضابطه ای در متلب بنویسیم؟؟؟؟.... سوالتون خیلی جنراله....بهتره یه تابع مثال بزنید. 1
Hossein.B 3666 ارسال شده در 18 تیر، 2012 سوالتون خیلی جنراله....بهتره یه تابع مثال بزنید. هر تابع چند ضابطه ای دوست داری میتونی مثال بزنی فقط نوع نوشتن این تابع برام مهمه..مثلا x ................ 0 0 ............... x5 1
M!Zare 48040 مالک ارسال شده در 18 تیر، 2012 هر تابع چند ضابطه ای دوست داری میتونی مثال بزنی فقط نوع نوشتن این تابع برام مهمه..مثلا x ................ 0 0 ............... x5 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
Hossein.B 3666 ارسال شده در 19 تیر، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شما برای تعریف یه تابع چرا از فانکشن استفاده نمیکنی؟...این کد رو اشتباه ننوشتین؟... اینجا else کاربرد نداره و اینکه جای else باید end مینوشتین و اینکه چرا در آخر 2 تا end نوشتین؟ من یه تابع چند ضابطه ای نوشتم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
M!Zare 48040 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2012 شما برای تعریف یه تابع چرا از فانکشن استفاده نمیکنی؟...این کد رو اشتباه ننوشتین؟... اینجا else کاربرد نداره و اینکه جای else باید end مینوشتین و اینکه چرا در آخر 2 تا end نوشتین؟ من یه تابع چند ضابطه ای نوشتم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تابع هم میشه نوشت....البته برای کدهای طولانی تابع حتما نیازه ولی این خیلی کوتاه بود.اما در مورد else چون میخواستم برای دومی نیز شرط تعریف کنم نوشتم... و دو تا end هم به دلیل دو تا if بود که یکیار اجرا هم کردم و برنامه اجرا شد. 2
Hossein.B 3666 ارسال شده در 19 تیر، 2012 تابع هم میشه نوشت....البته برای کدهای طولانی تابع حتما نیازه ولی این خیلی کوتاه بود.اما در مورد else چون میخواستم برای دومی نیز شرط تعریف کنم نوشتم... و دو تا end هم به دلیل دو تا if بود که یکیار اجرا هم کردم و برنامه اجرا شد. اجرا شد؟؟؟؟؟؟!!!!!مطمئنی؟؟؟؟؟!!!!!این کد واسه من که اجرا نمیشه... 1
M!Zare 48040 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2012 اجرا شد؟؟؟؟؟؟!!!!!مطمئنی؟؟؟؟؟!!!!!این کد واسه من که اجرا نمیشه... ولی واسه من میشه
ارسال های توصیه شده