M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ نه!باید مینوشتم ؟ آره دیگه....مگه بدون اون بهتون جواب داد؟ ببخشید اینجا کسی سیمونینگ متلب بلده خواهش میکنم...من که بلد نیستم...از دوستان نمیدونم...شاید بلد باشن 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ ببخشید اینجا کسی سیمونینگ متلب بلده من ی چیزایی میدونم .. خیلی ساده مدارت چی هست ؟ لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ آره دیگه....مگه بدون اون بهتون جواب داد؟ آره .. >> ;[a=[1 0 2;4 -2 3;0 1 8 >> ;[b=[ 5;2;4 >> ('x,y,z]=solve('x+2*z=5','4*x-2*y+3*z=2','y+8*z=4] x = 75/11 y = 124/11 z = -10/11 دقیق به همین صورت 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ من ی چیزایی میدونم .. خیلی ساده مدارت چی هست ؟ فکر نکنم از پسش بر بیای بعش مدار قدرتیه یه سیستم رو میخوام پخش بار بشه بعد بر اورد هزینه بشه و............. یه پروزه برا ارشده هنوز 100% مشخصش نکرده اما یه چی تو این مایه هاست ت ت ت حالا پروزه مشخص شد مزاحم میشم لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ فکر نکنم از پسش بر بیای بعش مدار قدرتیه یه سیستم رو میخوام پخش بار بشه بعد بر اورد هزینه بشه و............. یه پروزه برا ارشده هنوز 100% مشخصش نکرده اما یه چی تو این مایه هاست ت ت ت حالا پروزه مشخص شد مزاحم میشم من این ترم دارم متلب میخونم .. فکر میکنم چیزایی که گفتی جز مباحث باشه در هرصورت خوشحال میشم کمکت کنم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ من این ترم دارم متلب میخونم .. فکر میکنم چیزایی که گفتی جز مباحث باشهدر هرصورت خوشحال میشم کمکت کنم بخون سیمونینگت رو قوی کن که میام حتمااااااااااااااااااااااا من از متلب متنفر ام م م م لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ من اگر میتونستم کدشو بنویسم که اینجا نمیپرسیدم!دوست عزیز از کسی انتظار نداشته باش که بیاد برات حل کنه شما باید تا یه جاهایی رو انجام بدی بگی مشکلاتت کجاست بقیه بیان حلش کنن چون بقیه هم خودشون خیلی مشغله دارن...من که هنوز نفهمیدم که شما چی میخواین؟؟؟...اون فایل پیوست رو بیخیال خودت بیا اینجا توضیح بده چی میخوای... 1 لینک به دیدگاه
blue-sky 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ دوست عزیز از کسی انتظار نداشته باش که بیاد برات حل کنه شما باید تا یه جاهایی رو انجام بدی بگی مشکلاتت کجاست بقیه بیان حلش کنن چون بقیه هم خودشون خیلی مشغله دارن...من که هنوز نفهمیدم که شما چی میخواین؟؟؟...اون فایل پیوست رو بیخیال خودت بیا اینجا توضیح بده چی میخوای... دوست عزیز! من از کسی نخواستم مشغله های زندگیشو ول کنه بیاد کد متلب بنویسه! دیدم اینجا میشه اطلاعات بچه ها استفاده کرد گفتم بیام اینجا بگم حرفی هم که نقل قول کردید جواب من به یکی از دوستان بود که پرسیده بودن تونستم حل کنم یا نه . سوال اینه که قراره یه انتگرال فوریه نوشته بشه البته هدف آموزشه نه حل سوال من 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ دوست عزیز! من از کسی نخواستم مشغله های زندگیشو ول کنه بیاد کد متلب بنویسه! دیدم اینجا میشه اطلاعات بچه ها استفاده کرد گفتم بیام اینجا بگم حرفی هم که نقل قول کردید جواب من به یکی از دوستان بود که پرسیده بودن تونستم حل کنم یا نه . سوال اینه که قراره یه انتگرال فوریه نوشته بشه البته هدف آموزشه نه حل سوال منسلام...متاسفانه این چند روز اصلا فرصت نکردم صورت سوال رو بخونم...چیکار کردید؟تا کجا حل کردید؟ 1 لینک به دیدگاه
blue-sky 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ سلام...متاسفانه این چند روز اصلا فرصت نکردم صورت سوال رو بخونم...چیکار کردید؟تا کجا حل کردید؟ سلام من باید 3شنبه همه تمرینامو تحویل بدم ، اگر اینو تونستم بنویسم کدشو میذارم 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ چطور یه تابع چند ضابطه ای در متلب بنویسیم؟؟؟؟.... 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ چطور یه تابع چند ضابطه ای در متلب بنویسیم؟؟؟؟.... چقدر فعال هستین... لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ چطور یه تابع چند ضابطه ای در متلب بنویسیم؟؟؟؟.... سوالتون خیلی جنراله....بهتره یه تابع مثال بزنید. 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ سوالتون خیلی جنراله....بهتره یه تابع مثال بزنید. هر تابع چند ضابطه ای دوست داری میتونی مثال بزنی فقط نوع نوشتن این تابع برام مهمه..مثلا x ................ 0 0 ............... x5 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ هر تابع چند ضابطه ای دوست داری میتونی مثال بزنی فقط نوع نوشتن این تابع برام مهمه..مثلا x ................ 0 0 ............... x5 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شما برای تعریف یه تابع چرا از فانکشن استفاده نمیکنی؟...این کد رو اشتباه ننوشتین؟... اینجا else کاربرد نداره و اینکه جای else باید end مینوشتین و اینکه چرا در آخر 2 تا end نوشتین؟ من یه تابع چند ضابطه ای نوشتم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ شما برای تعریف یه تابع چرا از فانکشن استفاده نمیکنی؟...این کد رو اشتباه ننوشتین؟... اینجا else کاربرد نداره و اینکه جای else باید end مینوشتین و اینکه چرا در آخر 2 تا end نوشتین؟ من یه تابع چند ضابطه ای نوشتم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تابع هم میشه نوشت....البته برای کدهای طولانی تابع حتما نیازه ولی این خیلی کوتاه بود.اما در مورد else چون میخواستم برای دومی نیز شرط تعریف کنم نوشتم... و دو تا end هم به دلیل دو تا if بود که یکیار اجرا هم کردم و برنامه اجرا شد. 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تابع هم میشه نوشت....البته برای کدهای طولانی تابع حتما نیازه ولی این خیلی کوتاه بود.اما در مورد else چون میخواستم برای دومی نیز شرط تعریف کنم نوشتم... و دو تا end هم به دلیل دو تا if بود که یکیار اجرا هم کردم و برنامه اجرا شد. اجرا شد؟؟؟؟؟؟!!!!!مطمئنی؟؟؟؟؟!!!!!این کد واسه من که اجرا نمیشه... 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اجرا شد؟؟؟؟؟؟!!!!!مطمئنی؟؟؟؟؟!!!!!این کد واسه من که اجرا نمیشه... ولی واسه من میشه لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ولی واسه من میشه برای منم اجرا نشد !! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده