peggijaan 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ برنامه رو بدین صورت نوشتم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و این قسمت مساله حل شد.سوال بعدی من این است ....باید لاندا بهینه را بدست آورد. df(xi+landai*Ui)/dlandai=0 رو چجوری در مساله قرار داد؟یعنی بجای اینکه مقدار لاندا را در ابتدا مشخص کنیم مقداری بهینه شود؟ فکر کنم که آقای مسافر رو دیگه کامل نابود کردید. 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ در متلب نوشتن یک آرایه به شکل زیر درtitle چگونه است؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۰ پاسخ:برای نوشتن یک رشته در عنوان باید عبارت بدین شکل نوشته شود. title([for example]) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
meytim 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ فکر کنم که آقای مسافر رو دیگه کامل نابود کردید. از اون لحاظ؟! 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در این برنامه با استفاده از تابع بررسی میکنیم که عدی اول هست یا نه. فقط قسمت نقیض ها رو متوجه نمیشم....کسی میتونه این قسمتش رو توضیح بده؟ممنون 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ دوستان نظرتون چیه که هر هفته یک تمرین متلب قرار بدیم و با هم حلش کنیم؟ 2 لینک به دیدگاه
blue-sky 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ دوستان نظرتون چیه که هر هفته یک تمرین متلب قرار بدیم و با هم حلش کنیم؟ من خیلی موافقم...عاااالیه میشه تمرین این هفته رو من بگم؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ من خیلی موافقم...عاااالیه میشه تمرین این هفته رو من بگم؟ بله..حتما فقط اگر فکر میکنید نیازه...صورت سوال رو در ورد بنویسید و ضمیمه کنید. 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ دوستان نظرتون چیه که هر هفته یک تمرین متلب قرار بدیم و با هم حلش کنیم؟بسیار عالیه...هستم بدجور...منم میخوام روی حل عددی معادلات ناویر استوکس به روش تفاضل محدود و با کمک متلب کار کنم...پیشنهاد بسیار جالبی بود... لینک به دیدگاه
blue-sky 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ سوال توی فایل ورد هست باید انتگرال فوریه حل بشه مثل سوال 2 اشکال خودمم هست...ممنون میشم راهنمایی کنید نشد پیوست کنم اینم لینکش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ سوال توی فایل ورد هستباید انتگرال فوریه حل بشه مثل سوال 2 اشکال خودمم هست...ممنون میشم راهنمایی کنید نشد پیوست کنم اینم لینکش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پس تا سه شنبه دیگه روی این مساله کار میکنیم. 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ پس تا سه شنبه دیگه روی این مساله کار میکنیم. برای شروع یکم سخت نیست ؟ 1 لینک به دیدگاه
blue-sky 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ برای شروع یکم سخت نیست ؟ نع ! همین سختیاس که آدمو میسازه! لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ نع ! همین سختیاس که آدمو میسازه! الان شما تا کجا تونسی پیش بری؟ لینک به دیدگاه
blue-sky 346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ الان شما تا کجا تونسی پیش بری؟ من اگر میتونستم کدشو بنویسم که اینجا نمیپرسیدم! 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ سلام من ی معادله سه مجهولی نوشتم که به دو روش میشد حل بشه : >> a=[1 0 2;4 -2 3;0 1 8]; >> b=[ 5;2;4]; >> x=a\b x = 6.8182 11.2727 -0.9091 >> [x,y,z]=solve['x+2*z=5','4*x-2*y+3*z=2','y+8*z=6'] روش اول که خیلی راحت بود ولی نمیدونم چرا تو روش دوم ارور میده !! کسی میدونه چرا ؟ ارورشم ب این صورته : Error: Unbalanced or unexpected parenthesis or bracket. لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ خودم فهمیدم مشکل کجاست باید از () استفاده میکردم جای [] >> [x,y,z]=solve('x+2*z=5','4*x-2*y+3*z=2','y+8*z=4') x = 75/11 y = 124/11 z = -10/11 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ سلاممن ی معادله سه مجهولی نوشتم که به دو روش میشد حل بشه : >> a=[1 0 2;4 -2 3;0 1 8]; >> b=[ 5;2;4]; >> x=a\b x = 6.8182 11.2727 -0.9091 >> [x,y,z]=solve['x+2*z=5','4*x-2*y+3*z=2','y+8*z=6'] روش اول که خیلی راحت بود ولی نمیدونم چرا تو روش دوم ارور میده !! کسی میدونه چرا ؟ ارورشم ب این صورته : Error: Unbalanced or unexpected parenthesis or bracket. برای دستور solve ابتدا syms x y z رو نوشتید؟ لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ برای دستور solveابتدا syms x y z رو نوشتید؟ نه! باید مینوشتم ؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ ببخشید اینجا کسی سیمونینگ متلب بلده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده