هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ 3- شادمهرباز...موضوع درخواستی :تضارب ارا -تبادل عقاید سجاد اين شادي كه ما ميشناسيم فقط تو كار اهنگ درخواستيه اصلن نميدونه تضارب و با چه "ض" اي مينوسن 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ میگویند گذر پوست به دباغ خانه میافتد..... موضوع درخواستیتون خیلی کلیه،آهنگ درخواستی نیست که مثلا بگی اسی جون آهنگ از ابی بذار. آگاهی در چه زمینه ای و اون دیگران چه کسانی هستند؟ مخصوصا این دیگران خیلی مهمه. دیگران ایران اسلامی کجا و مثلا دیگران ژاپن کجا.... "آمنتو يا اسي " ايه 45 سوره كف 2 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ خب درخواستهای ما فله ای میباشد وچون یه نمه خیلی کم اذیت کردن رودوست داریم لذا نه ازدیدن موضوعات درخواستی شاکی بشید وتعجب کنید ونه از تاپیکهایی که ایجاد خواهند شد(من درخواست میکنم شما استارتشو نزنید خودم سه سوت اخراجتون میکنم) 1- مهدی عابدی... موضوع درخواستی :ابیاری گیاهان دریایی! 2- اریون نب...موضوع درخواستی :تعصب 3- شادمهرباز...موضوع درخواستی :تضارب ارا -تبادل عقاید 4- ارچی ...موضوع درخواستی : مدیریت زمان 5- میلاد...موضوع درخواستی : هدف چیست؟ 6- هدی...موضوع درخواستی : بررسی رفتار جامعه ایرانی از مشروطه تا الان(موضوعش نه جامعه شناختی هست نه تاریخی نه سیاسی فقط یه نظر عمده وتحلیل رفتارها) :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:بمیری سجاد ... جواب این کارتو میبینی 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ خب درخواستهای ما فله ای میباشد وچون یه نمه خیلی کم اذیت کردن رودوست داریم لذا نه ازدیدن موضوعات درخواستی شاکی بشید وتعجب کنید ونه از تاپیکهایی که ایجاد خواهند شد(من درخواست میکنم شما استارتشو نزنید خودم سه سوت اخراجتون میکنم) 1- مهدی عابدی... موضوع درخواستی :ابیاری گیاهان دریایی! 2- اریون نب...موضوع درخواستی :تعصب 3- شادمهرباز...موضوع درخواستی :تضارب ارا -تبادل عقاید 4- ارچی ...موضوع درخواستی : مدیریت زمان 5- میلاد...موضوع درخواستی : هدف چیست؟ 6- هدی...موضوع درخواستی : بررسی رفتار جامعه ایرانی از مشروطه تا الان(موضوعش نه جامعه شناختی هست نه تاریخی نه سیاسی فقط یه نظر عمده وتحلیل رفتارها) حالتو میگیرم. 9 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ حالتو میگیرم. میدونی یه بار دم عید قربان بود یه اس ام اسی برام اومد که: عید سعید قربان لغو شد ستاد روحیه دهی به بره ها حالا عابدی این تاپیک روباید بزنی تو میتونی ستادروحیه دهی به محمد مهدی این به اون درکه تواون تاپیکی که گفته بودم ننوشتی! 9 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ میدونی یه بار دم عید قربان بود یه اس ام اسی برام اومد که:عید سعید قربان لغو شد ستاد روحیه دهی به بره ها حالا عابدی این تاپیک روباید بزنی تو میتونی ستادروحیه دهی به محمد مهدی این به اون درکه تواون تاپیکی که گفته بودم ننوشتی! من به تو افتخار مي كنم سجاد! موضوعاتي كه دادي به بچه ها عااااااااااااااااليه 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ میدونی یه بار دم عید قربان بود یه اس ام اسی برام اومد که:عید سعید قربان لغو شد ستاد روحیه دهی به بره ها حالا عابدی این تاپیک روباید بزنی تو میتونی ستادروحیه دهی به محمد مهدی این به اون درکه تواون تاپیکی که گفته بودم ننوشتی! موضوع پیشنهادی من برای سجاد: بررسی تاثیر سطح تحصیلات گله دار بر میزان شیردهی گوسفندان. 13 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ موضوع پیشنهادی من برای سجاد:بررسی تاثیر سطح تحصیلات گله دار بر میزان شیردهی گوسفندان. اينم خوبه برميگرده به مكانيك گوسفند! 6 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ میگویند گذر پوست به دباغ خانه میافتد..... موضوع درخواستیتون خیلی کلیه،آهنگ درخواستی نیست که مثلا بگی اسی جون آهنگ از ابی بذار. آگاهی در چه زمینه ای و اون دیگران چه کسانی هستند؟ مخصوصا این دیگران خیلی مهمه. دیگران ایران اسلامی کجا و مثلا دیگران ژاپن کجا.... در بسیاری از مواقع انسانها به محض تغییر یا اعلام نظر مقام بالادستی خود، به سرعت چرخش موضع میدهند تا از مصادیق ندیم بادمجان عبید زاكانی نباشند: روزی سلطان محمود گرسنه بود و غذایی خواست. از آنجا كه مهیّا كردن غذاهای دیگر، طول میكشید، فوراً بورانی بادمجان آماده كردند و آوردند. سلطان بادمجان را خورد و او را خوش آمد. پس گفت: «الحق كه بادمجان غذایی نیكوست.» ندیمی كه آنجا بود، مدّتی دراز در وصف بادمجان و خواصش سخن گفت و سلطان همچنان میخورد. تا اینكه سیر شد و گفت: «بادمجان غذایی تلخ و مضر است.» آن ندیم باز لب به سخن گشود و این بار دیر زمانی از مضرات بادمجان گفت. سلطان متعجّب شد و گفت: «ای مردك، تو نبودی كه در خواص بادمجانها سخن گفتی؟» ندیم گفت: «ای سلطان، من ندیم توام نه ندیم بادمجان. باید چیزی گویم كه تو را خوش آید، نه بادمجان را.» اسی جان افتاد؟ 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ ای سلطان، من ندیم توام نه ندیم بادمجان. باید چیزی گویم كه تو را خوش آید، نه بادمجان را.» اسی جان افتاد؟ اینجوریه؟؟!!! مادری به بچه اش میگفت قربون چشم های بادومیت برم،بچه میگفت مامان جون من بادوم میخوام. بالاخره چه شاه و چه بادمجان،مقام علما از همه بالاتر است،تکلیف دیگران چه شد؟ 7 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ اینجوریه؟؟!!! مادری به بچه اش میگفت قربون چشم های بادومیت برم،بچه میگفت مامان جون من بادوم میخوام. بالاخره چه شاه و چه بادمجان،مقام علما از همه بالاتر است،تکلیف دیگران چه شد؟ اون فقط یه اشتباه چاپی بوده . اونا اگه تکلیف حالیشون میشد که الان زیر سئوال نبودند؟ میگم چطوره تاپیکو بنویسی در عین حال دیگران رو بیخیال شی. ظاهرا خود منم به اینش فک نکرده بودم. 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ خب درخواستهای ما فله ای میباشد وچون یه نمه خیلی کم اذیت کردن رودوست داریم لذا نه ازدیدن موضوعات درخواستی شاکی بشید وتعجب کنید ونه از تاپیکهایی که ایجاد خواهند شد(من درخواست میکنم شما استارتشو نزنید خودم سه سوت اخراجتون میکنم) 1- مهدی عابدی... موضوع درخواستی :ابیاری گیاهان دریایی! 2- اریون نب...موضوع درخواستی :تعصب 3- شادمهرباز...موضوع درخواستی :تضارب ارا -تبادل عقاید 4- ارچی ...موضوع درخواستی : مدیریت زمان 5- میلاد...موضوع درخواستی : هدف چیست؟ 6- هدی...موضوع درخواستی : بررسی رفتار جامعه ایرانی از مشروطه تا الان(موضوعش نه جامعه شناختی هست نه تاریخی نه سیاسی فقط یه نظر عمده وتحلیل رفتارها) http://noandishaan.com/forums/showthread.php?p=615993#post615993 8 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:بمیری سجاد ... جواب این کارتو میبینی حالتو میگیرم. يه حس غريبي در من ميگه به شدت با آرچي و نوترون موافقم :167: من به تو افتخار مي كنم سجاد!موضوعاتي كه دادي به بچه ها عااااااااااااااااليه الهام جان عزيزم شوما هم مي خواي بري تو ليست خالـــــــــــه؟ خب درخواستهای ما فله ای میباشد وچون یه نمه خیلی کم اذیت کردن رودوست داریم لذا نه ازدیدن موضوعات درخواستی شاکی بشید وتعجب کنید ونه از تاپیکهایی که ایجاد خواهند شد(من درخواست میکنم شما استارتشو نزنید خودم سه سوت اخراجتون میکنم) 1- مهدی عابدی... موضوع درخواستی :ابیاری گیاهان دریایی! 2- اریون نب...موضوع درخواستی :تعصب 3- شادمهرباز...موضوع درخواستی :تضارب ارا -تبادل عقاید 4- ارچی ...موضوع درخواستی : مدیریت زمان 5- میلاد...موضوع درخواستی : هدف چیست؟ 6- هدی...موضوع درخواستی : بررسی رفتار جامعه ایرانی از مشروطه تا الان(موضوعش نه جامعه شناختی هست نه تاریخی نه سیاسی فقط یه نظر عمده وتحلیل رفتارها) با تشكر :167: من ميدونم و شما و ساير قضايا جوانان ما خودشونو هي پرت مي كنن وسط ورطه هاي هولناك، آدم ديگه كاري از دستش بر نمياد اون شرط اخراجم موجودي نظير منو بيشتر ترغيب مي كنه به نزدن تاپيك. اين چه سياستيه آخه؟ 9 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ موضوع پیشنهادی من برای سجاد:بررسی تاثیر سطح تحصیلات گله دار بر میزان شیردهی گوسفندان. مرسی عابدی عجب سوژه دبشی دادی بهم الان دارممیرم بیرون تا برگشتن توذهنم میپزم ومیام شب مینویسم 8 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ خب درخواستهای ما فله ای میباشد وچون یه نمه خیلی کم اذیت کردن رودوست داریم لذا نه ازدیدن موضوعات درخواستی شاکی بشید وتعجب کنید ونه از تاپیکهایی که ایجاد خواهند شد(من درخواست میکنم شما استارتشو نزنید خودم سه سوت اخراجتون میکنم) 1- مهدی عابدی... موضوع درخواستی :ابیاری گیاهان دریایی! 2- اریون نب...موضوع درخواستی :تعصب 3- شادمهرباز...موضوع درخواستی :تضارب ارا -تبادل عقاید 4- ارچی ...موضوع درخواستی : مدیریت زمان 5- میلاد...موضوع درخواستی : هدف چیست؟ 6- هدی...موضوع درخواستی : بررسی رفتار جامعه ایرانی از مشروطه تا الان(موضوعش نه جامعه شناختی هست نه تاریخی نه سیاسی فقط یه نظر عمده وتحلیل رفتارها) منظورت from hel ya ho0dst :JC_thinking: دیگه من که هدا بیدم.....هدی نبیدم:persiana__hahaha: 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ منظورت from hel ya ho0dst :JC_thinking: دیگهمن که هدا بیدم.....هدی نبیدم:persiana__hahaha: نه کاملا منظورم خود خود خودت بود به هرکسی که ازش درخواست داشتم لینکو فرستاده بودم مرسی 4 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ نه کاملا منظورم خود خود خودت بودبه هرکسی که ازش درخواست داشتم لینکو فرستاده بودم مرسی واسه من که لینکی نیومده بود..... بعد هم خوب اشتباه نوشتی دیگه....هر خطایی هم یه پیامدهایی داره:persiana__hahaha: شما بگرد یه هدی پیدا کن ما نیز مچکریم:4chsmu1: 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ اینجوریه؟؟!!! مادری به بچه اش میگفت قربون چشم های بادومیت برم،بچه میگفت مامان جون من بادوم میخوام. بالاخره چه شاه و چه بادمجان،مقام علما از همه بالاتر است،تکلیف دیگران چه شد؟ انشتين گفت : من يك عمر حرف زدم و كسي نفهميد من چه گفتم ، اكنون جواني از ايران آمده كه هرچه او ميگويد من نميفهمم. اون حرف منم بذار بحساب جناب انیشتین. 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ تاپیک "آبیاری گیاهان دریایی" به تقاضای Spow خان 9 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۰ خب درخواستهای ما فله ای میباشد وچون یه نمه خیلی کم اذیت کردن رودوست داریم لذا نه ازدیدن موضوعات درخواستی شاکی بشید وتعجب کنید ونه از تاپیکهایی که ایجاد خواهند شد(من درخواست میکنم شما استارتشو نزنید خودم سه سوت اخراجتون میکنم) 1- مهدی عابدی... موضوع درخواستی :ابیاری گیاهان دریایی! 2- اریون نب...موضوع درخواستی :تعصب 3- شادمهرباز...موضوع درخواستی :تضارب ارا -تبادل عقاید 4- ارچی ...موضوع درخواستی : مدیریت زمان 5- میلاد...موضوع درخواستی : هدف چیست؟ 6- هدی...موضوع درخواستی : بررسی رفتار جامعه ایرانی از مشروطه تا الان(موضوعش نه جامعه شناختی هست نه تاریخی نه سیاسی فقط یه نظر عمده وتحلیل رفتارها) منم : !!! http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=60400 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده