tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ من اگه معمار نمیشدم یا هواوفضا میخوندم یا سازه لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ خوشحالم از اینکه معمار نشدم :shad::hrqr6zeqheyjho1f9mx:w70::w14: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ من اگه معماری نمیخوندم حتما سراغ عمران سازه میرفتم 3 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ نکنه فکر کردین راهتون میدادن؟ :ws28:هر کسی را بهرِ کاری ساختن رشته به این خوبی من اگه معماری نمیخوندم حتما سراغ عمران سازه میرفتم خوشم میاد تو هم الونک سازی پرسه میزنید کلا ... معماری - عمران - 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ خوشم میاد تو هم الونک سازی پرسه میزنید کلا ... معماری - عمران - ناراحت نشین بعد عمران حتما شهرسازی میخوندمخوب درجه بندی داره دیگه 2 لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ ناراحت نشین بعد عمران حتما شهرسازی میخوندمخوب درجه بندی داره دیگه باز هم جمیعا سکوت میکنیم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ باز هم جمیعا سکوت میکنیم یه دقیقه تموم شد.و آنگاه سکوت شکسته میشود 3 لینک به دیدگاه
شهناز ک 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ من اگه معماری نمیخوندم پزشکی میخوندم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ من اگه معماری نمیخوندم پزشکی میخوندم 1 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ به نتیجه رسیدم که خدارو شکر کنم که معماری نخوندم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ من اگه معماری نمیخوندم پزشکی میخوندم عجب لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ به نتیجه رسیدم که خدارو شکر کنم که معماری نخوندم نه اصلا امکان نداره باید معماری بخونین 1 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ نه اصلا امکان نداره باید معماری بخونین اصرار نکن نمیشه 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ احتمالا میرفتم سمت گرافیک یا شاید هم فلسفه و ادبیات،اما معماری از همه اش بهتره 3 لینک به دیدگاه
narmin 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ خوب منم میخوام نظر بدم دیگه،چی میشه آخه؟! من به خاطر معماری میمیرم،یعنی توی دنیا یه آرزو دارم اونم رسیدن به معماری! میخوام بعد اینکه لیسانس ریاضیم رو گرفتم،برم معماری بخونم،خوبه،نه؟:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ خوب منم میخوام نظر بدم دیگه،چی میشه آخه؟!من به خاطر معماری میمیرم،یعنی توی دنیا یه آرزو دارم اونم رسیدن به معماری! میخوام بعد اینکه لیسانس ریاضیم رو گرفتم،برم معماری بخونم،خوبه،نه؟:hapydancsmil: آفرین بر شما بسیار کار پسندیده و خوبی انجام میدید 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ خیلی برام جالبه... من مجبور شدم رشته ی ریاضی فیزیک بخونم....با اینکه نمراتم به رشته ی تجربی و انسانی بیشتر می خورد... مطمئنم تو ادبیات می رفتم موفق تر می شدم....ولی.... می دونم که این مسیر باید طی می شد...تا من برسم به معماری.... یک وقتی فکر می کنم و به این می رسم که معماری از یک علاقه برای من تبدیل شده به یک دغدغه..... دوستانی که می آن و می گن معماری اینو و اونه...و یک جورایی پنبه اش رو می زنن....همیشه تو یک سطح ظاهری از درک معماری می مونن.... و هیچ وقت عمق اون رو نمی بینن...چون براشون دغدغه نیست.....ولی من که دغدغه دارم....و می رم دنبالش....و مطالعه می کنم..می فهمم که عمقش کوجاست..... و من می بینم که عمقش از بسیاری از هنرها و فن های دیگه بیشتر هست.....البته اعتقاد من هست....و هر کسی می توهنه و حق داره اعتقاد دیگه ای داشته باشه.... من بدون داشتن حق انتخاب این رشته رو انتخاب کردم....ولی حال مطمئن هستم.....که به غیر از این رشته نمی خوام حتی فکر انتخاب رشته ای دیگه ای رو هم تو ذهنم بیارم.... و یک نظر کوچولو هم دارم....اگه آدم پیگیری باشین...می تونین تو معماری..هم عمرانی خوبی بشین..هم شهرساز خوبی....اگه پیگیر باشین.... 7 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ اگه معمار نمیشدم ............................................. بازم معمار میشدم اصن تو خونمه!! البته شاید اگه معمار نمیشدم انیمیشن عکاسی رو دنبال میکردم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۱ اگه معمار نمیشدم ............................................. بازم معمار میشدم اصن تو خونمه!! البته شاید اگه معمار نمیشدم انیمیشن عکاسی رو دنبال میکردم پس کلا معمارین دیگه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده