Place.Maker 4554 ارسال شده در 29 آبان، 2012 خوشحالم از اینکه معمار نشدم :shad::hrqr6zeqheyjho1f9mx:w70::w14: 3
Place.Maker 4554 ارسال شده در 30 آبان، 2012 نکنه فکر کردین راهتون میدادن؟ :ws28:هر کسی را بهرِ کاری ساختن رشته به این خوبی من اگه معماری نمیخوندم حتما سراغ عمران سازه میرفتم خوشم میاد تو هم الونک سازی پرسه میزنید کلا ... معماری - عمران - 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 30 آبان، 2012 خوشم میاد تو هم الونک سازی پرسه میزنید کلا ... معماری - عمران - ناراحت نشین بعد عمران حتما شهرسازی میخوندمخوب درجه بندی داره دیگه 2
Place.Maker 4554 ارسال شده در 30 آبان، 2012 ناراحت نشین بعد عمران حتما شهرسازی میخوندمخوب درجه بندی داره دیگه باز هم جمیعا سکوت میکنیم 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 30 آبان، 2012 باز هم جمیعا سکوت میکنیم یه دقیقه تموم شد.و آنگاه سکوت شکسته میشود 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 15 بهمن، 2012 به نتیجه رسیدم که خدارو شکر کنم که معماری نخوندم نه اصلا امکان نداره باید معماری بخونین 1
hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 15 بهمن، 2012 نه اصلا امکان نداره باید معماری بخونین اصرار نکن نمیشه 1
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 16 بهمن، 2012 احتمالا میرفتم سمت گرافیک یا شاید هم فلسفه و ادبیات،اما معماری از همه اش بهتره 3
narmin 92 ارسال شده در 16 بهمن، 2012 خوب منم میخوام نظر بدم دیگه،چی میشه آخه؟! من به خاطر معماری میمیرم،یعنی توی دنیا یه آرزو دارم اونم رسیدن به معماری! میخوام بعد اینکه لیسانس ریاضیم رو گرفتم،برم معماری بخونم،خوبه،نه؟:hapydancsmil: 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 17 بهمن، 2012 خوب منم میخوام نظر بدم دیگه،چی میشه آخه؟!من به خاطر معماری میمیرم،یعنی توی دنیا یه آرزو دارم اونم رسیدن به معماری! میخوام بعد اینکه لیسانس ریاضیم رو گرفتم،برم معماری بخونم،خوبه،نه؟:hapydancsmil: آفرین بر شما بسیار کار پسندیده و خوبی انجام میدید 3
moein.s 18984 ارسال شده در 17 بهمن، 2012 خیلی برام جالبه... من مجبور شدم رشته ی ریاضی فیزیک بخونم....با اینکه نمراتم به رشته ی تجربی و انسانی بیشتر می خورد... مطمئنم تو ادبیات می رفتم موفق تر می شدم....ولی.... می دونم که این مسیر باید طی می شد...تا من برسم به معماری.... یک وقتی فکر می کنم و به این می رسم که معماری از یک علاقه برای من تبدیل شده به یک دغدغه..... دوستانی که می آن و می گن معماری اینو و اونه...و یک جورایی پنبه اش رو می زنن....همیشه تو یک سطح ظاهری از درک معماری می مونن.... و هیچ وقت عمق اون رو نمی بینن...چون براشون دغدغه نیست.....ولی من که دغدغه دارم....و می رم دنبالش....و مطالعه می کنم..می فهمم که عمقش کوجاست..... و من می بینم که عمقش از بسیاری از هنرها و فن های دیگه بیشتر هست.....البته اعتقاد من هست....و هر کسی می توهنه و حق داره اعتقاد دیگه ای داشته باشه.... من بدون داشتن حق انتخاب این رشته رو انتخاب کردم....ولی حال مطمئن هستم.....که به غیر از این رشته نمی خوام حتی فکر انتخاب رشته ای دیگه ای رو هم تو ذهنم بیارم.... و یک نظر کوچولو هم دارم....اگه آدم پیگیری باشین...می تونین تو معماری..هم عمرانی خوبی بشین..هم شهرساز خوبی....اگه پیگیر باشین.... 7
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 8 فروردین، 2013 اگه معمار نمیشدم ............................................. بازم معمار میشدم اصن تو خونمه!! البته شاید اگه معمار نمیشدم انیمیشن عکاسی رو دنبال میکردم 1
آرتاش 33340 ارسال شده در 8 فروردین، 2013 اگه معمار نمیشدم ............................................. بازم معمار میشدم اصن تو خونمه!! البته شاید اگه معمار نمیشدم انیمیشن عکاسی رو دنبال میکردم پس کلا معمارین دیگه
ارسال های توصیه شده