*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ خوب خوب خوب....بازم سلام...........من اومدم با تاپیکای مفرح میگم.....اگه معمار نمیشدی چی میشدی؟..... عمرانی؟گرافیست؟مهندس کامپیوتر؟....یا شایدم شهرساز:167::167: بدویید بگید منتظرم:icon_gol: من خودم به شخصه خیلی گرافیک دوست داشتم...اما بنا به دلایلی رفتم معماری 14 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ گرافیک؟ :icon_razz: اون خون معمار بودنتون کجا رفته؟ 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ گرافیک؟ :icon_razz:اون خون معمار بودنتون کجا رفته؟ خو میدونی چیه.......معماری به نظرم یه جور تلفیقه....هم لطافته گرافیک رو داره هم خشونت عمران رو....و مخلوطی از شهرسازی...... خوب...رشته ما آماده شد.....اسمش هست معماری:ws2: 4 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ گرافیک؟ :icon_razz:اون خون معمار بودنتون کجا رفته؟ اگه خدايي نكرده معمار نميشديم عمه الان كه معماريم عمرا هم دلمون بخواد گرافيست بشيم 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ اگر معماری نبود( زبونم لال) می رفتم موسیقی...موسیقی و عرفان 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ اگر معماری نبود( زبونم لال) می رفتم موسیقی...موسیقی و عرفان ای جونم...اره...موسیقی......عاشق موسیقیم...مخصوصا ویولون..... 3 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ من اگه معماری نمیخوندم،البته خدایی نکرده،زبونم لال!اگه معمار نمیشدم،رشته هنر میرفتم،همیشه هم دوست داشتم،خاله ام هنوزم که هنوزه،میگه تو مگه نمیگفتی میخوام گرافیک بخونم؟ اما الان که فکر میکنم اگه دوباره بخوام کنکور بدم،دوباره معماری میخونم 6 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ بچه که بودم،اینقدر ریاضیات رو دوست داشتم،همیشه به مامانم میگفتم،مامان من میخوام استاد ریاضیات بشم 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ همیشه عاشق معماری بودم... در کنارش موسیقی و ستاره شناسی و نجوم و هوا فضا رو هم خیلی دوست داشتم.... اما از معماری بد جور خسته شدم.... موسیقی رو رفتم دنبالش خوشبختانه... ای کاش میرفتم نجوم میخوندم....یا هوا فضا...!!! پشیمونم...خیلی...!!! 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ همینی که الان هستم کی با تو بود؟ :167: 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ خو میدونی چیه.......معماری به نظرم یه جور تلفیقه....هم لطافته گرافیک رو داره هم خشونت عمران رو....و مخلوطی از شهرسازی......خوب...رشته ما آماده شد.....اسمش هست معماری:ws2: قصدم کل کل نیست. اما چرا به نظرت معماری مخلوطی از شهرسازی رو در خودش داره؟ 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ قصدم کل کل نیست.اما چرا به نظرت معماری مخلوطی از شهرسازی رو در خودش داره؟ راس میگه 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ قصدم کل کل نیست.اما چرا به نظرت معماری مخلوطی از شهرسازی رو در خودش داره؟ ممممممم.....خوب به نظرم معماری یه چیزهایی از شهر سازی رو توو خودش داره......که باعث شده با خود شهرسازی یه چیز مکمل رو درست کنن...البته اینم بگم که شهرسازی هم چیزهایی از معماری رو توو خودش داره . . نه خانومی...خوشحالم شرکت میکنی:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ خب من تاحالا به این فکر نکرده بودم. جالبه 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ ممممممم.....خوب به نظرم معماری یه چیزهایی از شهر سازی رو توو خودش داره......که باعث شده با خود شهرسازی یه چیز مکمل رو درست کنن...البته اینم بگم که شهرسازی هم چیزهایی از معماری رو توو خودش داره. . نه خانومی...خوشحالم شرکت میکنی:icon_gol: به نظر من یکی از فرق های معماری و شهرسازی تو مقیاس بررسی این دوتاست 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده