Valentina 13664 ارسال شده در 12 فروردین، 2012 یادم رفت بگم.. آوریییین سیندخت... تبرییییکککک...:hapydancsmil: 2
O-N 10553 مالک ارسال شده در 12 فروردین، 2012 بخل حد و مرز نميشناسه [h=3]خبر: انرژي خورشيدي و دياليز سبز![/h] :hapydancsmil: فرانه من فريبت دادم. سرتو اينجا گرم كردم خودم ترجمه كردم. 2
Valentina 13664 ارسال شده در 12 فروردین، 2012 بخل حد و مرز نميشناسه خبر: انرژي خورشيدي و دياليز سبز! :hapydancsmil: فرانه من فريبت دادم. سرتو اينجا گرم كردم خودم ترجمه كردم. من چه طفلکیم.. منم فردا شب میذارم..:hapydancsmil: تنبلم خودتونین..:hapydancsmil: 2
Valentina 13664 ارسال شده در 15 فروردین، 2012 تنبل خان وارد میشود.. [h=1]سیستم mySentry به شما این اجازه را می دهد که در طول شب سطح گلوکز فرزندتان را کنترل کنید[/h] 2
O-N 10553 مالک ارسال شده در 17 فروردین، 2012 تا الآن مريم يه بار برنده شده. ايشالا اين سري من برنده ام خب كي به من لينك ميده؟ :gnugghender: 1
Valentina 13664 ارسال شده در 18 فروردین، 2012 میخواین من پروژه انفورماتیکمو بذارم همه باهم ترجمه کنیم؟؟ تا 2شنبه هم بیشتر وقت ندارم.. 1
O-N 10553 مالک ارسال شده در 18 فروردین، 2012 میخواین من پروژه انفورماتیکمو بذارم همه باهم ترجمه کنیم؟؟ تا 2شنبه هم بیشتر وقت ندارم.. بيسيار هم عالي ميشد اگه كار گروهي انجام ميداديم. ولي مشقتو خودت بايد بنويسي. برات خوبه اگه ميخواي جوابمو بدي اسپم محسوب ميشه 2
O-N 10553 مالک ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 تا الآن مريم يه بار برنده شده. ايشالا اين سري من برنده ام خب كي به من لينك ميده؟ :gnugghender: 1
سیندخت 18786 ارسال شده در 15 خرداد، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
O-N 10553 مالک ارسال شده در 16 خرداد، 2012 درود دوستاي عزيزم دوستان ديگه هم لطفا متن رد و بدل كنن كه كارگاه ترجمه راه بيوفته. ممنون مريم جان 1
سیندخت 18786 ارسال شده در 17 خرداد، 2012 امروز اخبار میگفت هر کی متن ترجمه کنه قد بلندتر، زیباروتر، پولدار تر و با فهم وکمالات تر میشه...:biggrin: حالا کی به ما متن میده؟ :thk: 2
O-N 10553 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شركت مداسيس موفق به دريافت تاييديهي پيش از فروش سازمان غذا و داروي امريكا براي پمپ داروي قابل كاشت خود شد 2
O-N 10553 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2012 امروز اخبار میگفت هر کی متن ترجمه کنه قد بلندتر، زیباروتر، پولدار تر و با فهم وکمالات تر میشه...حالا کی به ما متن میده؟ :thk: مريم بيا كه علي و حوضش تنهان!!! من نقش حوض رو تقبل ميكنم تو ميتوني علي باشي :دي سيندخت از آنجايي كه من همچنان اميدم به شماهاست : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از آنجايي كه من خود زني را دوست دارم : O-N هركي زود تر ترجمه كنه مورد الطاف زمين و آسمان قرار خواهد گرفت. ما از نظر هر گونه كمكهاي روحي، رواني، ترجماني پشت همگي شماها هستيم. (واسه مسعود با خنجر :دي) چاكريم 3
سیندخت 18786 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 مريم بيا كه علي و حوضش تنهان!!!من نقش حوض رو تقبل ميكنم تو ميتوني علي باشي :دي سيندخت از آنجايي كه من همچنان اميدم به شماهاست : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از آنجايي كه من خود زني را دوست دارم : O-N هركي زود تر ترجمه كنه مورد الطاف زمين و آسمان قرار خواهد گرفت. ما از نظر هر گونه كمكهاي روحي، رواني، ترجماني پشت همگي شماها هستيم. (واسه مسعود با خنجر :دي) چاكريم آخ جون.............من از اولشم به مامان اینا میگفتم چرا اسم منو علی نداشتین؟:hapydancsmil: :2rqfst4: می خواستم خودم به خودم متن بدم...............خدا تو را برای ما فرستاد ای ستاره آسمانی:(87): 3
O-N 10553 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2012 آخ جون.............من از اولشم به مامان اینا میگفتم چرا اسم منو علی نداشتین؟:hapydancsmil: :2rqfst4: می خواستم خودم به خودم متن بدم...............خدا تو را برای ما فرستاد ای ستاره آسمانی:(87): هي من ميگم آشنايي... پس علي بوديييييييييي هي من صدات ميزدم مِيْتي جواب نميدادي سرعت نتم پايينه. به همين خاطر دوباره پنجول به دامن مدگيجت شدم كه زياد نخواد راه دوري برم.:دي اينم ادبياتش داغونه. اگه متن بهتري پيدا كردي جايگزين كن. اصراري به اينا نيست. به انگليسي زمان وايكينگها مينويسه وجدان بيدارم : دههههههه اوريون اسپم نكن . جلف! 3
O-N 10553 مالک ارسال شده در 25 خرداد، 2012 كسي پيكشو حل نكرده؟ پيكاي رنگ شده نمره بيشتري دارن. هرچه زود تر هم بهتر پ.ن: اين اسپم نيست. دارم به راه راست هدايتتون ميكنم. اسپم كنيد امتيازاتونو ميدزدم :دي 1
سیندخت 18786 ارسال شده در 25 خرداد، 2012 كسي پيكشو حل نكرده؟ پيكاي رنگ شده نمره بيشتري دارن. هرچه زود تر هم بهتر پ.ن: اين اسپم نيست. دارم به راه راست هدايتتون ميكنم. اسپم كنيد امتيازاتونو ميدزدم :دي من الان هم چین یهویی تحت تاثیر قرار گرفتم و پرتاب شدم تو راه راست:biggrin: [h=3]خبر: یافتن آزمایش خون جدیدی که احتمال حمله قلبی را پیش بینی می کند[/h] 1
ارسال های توصیه شده