partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ پیانیست؟ نیوچ ... محمد مهدیه.. نیوترون:girlhi: محمد مهدی... شاید ... کی میدونه ؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ همین جناب sf هستن اين طور که بوش میاد... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ همین جناب sf هستن اين طور که بوش میاد... مگه بو چی میاد؟ :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ پس کی میتونه باشه! یه پسر بد ... گاهی وقتا شعر هم میسُراید ... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ پس کی میتونه باشه! سپیده از تو بعیده دیگه... یا منم یا تو دیگه.. لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ یه پسر بد ... گاهی وقتا شعر هم میسُراید ... شعر که ایلیوس شعر میسراید تا جایی که در جریانم پیانو دوست ندارد؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ یه پسر بد ... گاهی وقتا شعر هم میسُراید ... سهراب سپهری؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ سپیده از تو بعیده دیگه...یا منم یا تو دیگه.. کتی خودمو گفتم مثله اینکه نیستم تویی :shad: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ سپیده از تو بعیده دیگه...یا منم یا تو دیگه.. نخیر ... هیچکدوم ... چند تا حدس شد ...؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ کتی خودمو گفتممثله اینکه نیستم تویی :shad: سپیده تو فوق العاده ای... یعنی هیچکس قدر این همه هوش و ذکاوتتو ندونست به خدا... برنده ی............. چند امتیاز بود زهرا؟ مهم نیست خلاصه برنده شدی... تبریکات صمیمانه ی منو پذیرا باش... زهرا به جون خودم اگه بگی خونش کجاست بی شک جواب دادم...:ws2: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ شعر که ایلیوس شعر میسرایدتا جایی که در جریانم پیانو دوست ندارد؟:JC_thinking: ایلیوس ؟ ایلیا؟ نیوچ ... :icon_pf (34): پیانو؟ نه ... گفته تو این دنیا هیچی رو دوست نداره ... سهراب سپهری؟ از راه خوبی وارد شدی ... برگرد عقب تر ... قرن ....... ؟ لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ سپیده تو فوق العاده ای...یعنی هیچکس قدر این همه هوش و ذکاوتتو ندونست به خدا... برنده ی............. چند امتیاز بود زهرا؟ مهم نیست خلاصه برنده شدی... تبریکات صمیمانه ی منو پذیرا باش... زهرا به جون خودم اگه بگی خونش کجاست بی شک جواب دادم...:ws2: فوق العادگی از خودته عزیزم :4chsmu1: من برنده شدم دیگه محله سکونت رو میخوای چیکار نمیدونی کجا زندگی میکنین؟:4chsmu1: لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ سپیده تو فوق العاده ای...یعنی هیچکس قدر این همه هوش و ذکاوتتو ندونست به خدا... برنده ی............. چند امتیاز بود زهرا؟ مهم نیست خلاصه برنده شدی... تبریکات صمیمانه ی منو پذیرا باش... زهرا به جون خودم اگه بگی خونش کجاست بی شک جواب دادم...:ws2: 20 امتیاز ... خونشون؟ این اطلاعات رو از کجا میاری؟ :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ 20 امتیاز ... خونشون؟ این اطلاعات رو از کجا میاری؟ :icon_pf (34): اونش زیاد مهم نیست مهم اینه که کلا آدم با اطلاعاتی ام... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ اونش زیاد مهم نیست مهم اینه که کلا آدم با اطلاعاتی ام... آهان ... خب الآن بگم خونشون ویلاییه، کیا رو شامل میشه...؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ آهان ... خب الآن بگم خونشون ویلاییه، کیا رو شامل میشه...؟ این اطلاعات محرمانه اس نمی تونم بگم که... لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ این اطلاعات محرمانه اس نمی تونم بگم که... ماشینش مرسدس بنز پژوئه ... این یکی رو بگو ... لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ ماشینش مرسدس بنز پژوئه ... این یکی رو بگو ... چه موجود جالبیه لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ چه موجود جالبیه آره دیگه ... حالا اطلاعات رو بفرست ببینیم این موجود کجاست خونشون... این کلمات تو رو یاد چی میندازه...؟ ویلا، بنز، پژو، مو فرفری بدوئید حدس بزنید دیگه ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده