رفتن به مطلب

محيط زيست موضوع مذاکره با سرمربي سايپا

ارسال های توصیه شده

صالح از دغدغه هاي زيست محيطي اش مي گويد

محيط زيست موضوع مذاکره با سرمربي سايپا

ايرن-محمد محمد پور: شعار محيط زيستي سايپا يکي از بحث هاي مذاکره مديرعامل شرکت فرهنگي ورزشي سايپا با سرمربي جديد تيم فوتبال اين باشگاه بود.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

به گزارش خبرگزاري محيط زيست ايران، در جلساتي که ميان آرش کوشا و مجيد صالح براي عقد قرارداد همکاري تشکيل شد، بحث هايي نيز روي شعار"سايپا، دوستدار محيط زيست" شکل گرفت.

صالح در گفت وگو با ايرن با اشاره به اين مذاکرات،گفت:"درهنگام گفت وگو براي عقد قرارداد گفته شد که شعار سايپا حفاظت از محيط زيست است ومن هم از اين قضيه بسيار استقبال کردم.اميدواريم که در ليگ پيش رو نتيجه خوبي بگيريم تا اين شعار هم بيشتر به چشم بيايد."

سرمربي جديد تيم فوتبال سايپا افزود:"محيط زيست مثل خانواده مي ماند، هيچکس دوست ندارد به خانواده اش آسيب برساند وهمه علاقه مندند زمان بيشتري را در کنار خانواده خود سپري کنند."

مجيدصالح با اشاره به شعار تيمهاي ورزشي سايپاادامه داد:"من تيم خودم را مي گويم...اگر ما نتيجه بگيريم شعار ما هم بيشتر به چشم خواهد آمد."

وي با اشاره به ميل ذاتي اش به طبيعت و طبيعت گردي،ادامه داد:"اگر فرصتي پيش بيايد مايلم وقتم را در طبيعت بگذرانم.به طور کلي به طبعيت علاقه زيادي دارم."

سرمربي جديد سايپا با تأکيد بر اينکه همگان بايد در حفظ محيط زيست کوشا باشند،خاطرنشان کرد:"محيط زيست مثل خانواده است که نبايد به آن آسيب رساند."

وي با اعلام آمادگي براي حضور در برنامه هاي زيست محيطي، اظهار داشت:"اگر فرصتي داشته باشيم و برنامه اي باشد،در اين گونه برنامه ها شرکت خواهيم کرد."

سايپا تنها باشگاه دوستدار محيط زيست است که تيمهاي ورزشي اش با شعارهاي زيست محيطي وارد ميادين مي شوند.

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...