zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ (( سال ميمون )) : خوش طبع – شيطون و با نمك – جذاب و دلربا – دلير و شجاع و نترس – با شهامت – سرشار از محبت – با معرفت – جوانمرد لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ (( سال بز )) : شيك پوش – هنرمند - بدبين – نگران – دلواپس – ناراضي از وضعيت خود – وقت شناس – با هر زندگي خود را تطبيق مي دهد – خجالتي و ظريف است خب من که شیک پوش نیستم هنرمندم نیستم بد بینم نیستم هیچ وقتم نگران نیستم دلواپسم که نیستم ناراضی هم نیستم وقت شناسم که عمرا نیستم ولی دوتای آخرو شاید ... ممکنه یه سال تولدمو اشتباه کرده باشن؟ :JC_thinking: لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ ((سال مار )) جذاب احساساتي روشنفكر (امید ی چی میدونستااا...) چشم چران (البته این مورد مخصوص آقایون سال مار میباشد ب من ربطی نداره:4chsmu1:) حسود شيك پوش شوخ :4chsmu1: حسابگر اهل خطر نيست (ولی ترسو هم نیستا...) زيبا:girl_blush2: عاقل متين خود نما با اراده تاحد زیادی درست بود...ممنون سمانه جان... لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ (( سال بز )) : شيك پوش – هنرمند - بدبين – نگران – دلواپس – ناراضي از وضعيت خود – وقت شناس – با هر زندگي خود را تطبيق مي دهد – خجالتي و ظريف است واقعا درسته ؟ لینک به دیدگاه
omid vakili 6395 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ ((سال مار )) جذاب احساساتي روشنفكر (امید ی چی میدونستااا...) چشم چران (البته این مورد مخصوص آقایون سال مار میباشد ب من ربطی نداره:4chsmu1:)حسود شيك پوش نه زیاد شوخ :4chsmu1: حسابگر اهل خطر نيست (ولی ترسو هم نیستا...) زيبا:girl_blush2: عاقل متين خود نما با اراده تاحد زیادی درست بود...ممنون سمانه جان... دیدی من یه چیزایی میدونستم لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ ((سال مار )) جذاب احساساتي روشنفكر (امید ی چی میدونستااا...) چشم چران (البته این مورد مخصوص آقایون سال مار میباشد ب من ربطی نداره:4chsmu1:) حسود شيك پوش شوخ :4chsmu1: حسابگر اهل خطر نيست (ولی ترسو هم نیستا...) زيبا:girl_blush2: عاقل متين خود نما با اراده تاحد زیادی درست بود...ممنون سمانه جان... ببین اینا همش الکیه. باور نکن. (( سال خروس )) : دلير و با همت – دقيق و وسواسي – كم حرف – ساده – بي ريا – رازدار – گستاخ – مادي گرا – جاه طلب – خوش شانس – صريح اللهجه – لاف زن و مغرور Nice Slice لینک به دیدگاه
İŞİL 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ (( سال خروس )) : دلير و با همت – دقيق و وسواسي – كم حرف – ساده – بي ريا – رازدار – گستاخ – مادي گرا – جاه طلب – خوش شانس – صريح اللهجه – لاف زن و مغرور لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده