Ashley.G 443 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ سپاس از همه دوستان.توضیحات همه عالی و کاربردی بود. اکثر اشکالام ناشی از کم دقتی در عملیات ریاضی بود.:icon_pf (34): میرم کتاب روشهای انتگرال گیری تالیف فرید مشاک رو از اول بخونم.به کلاس و کتاب درسی نمیشه اکتفا کرد. بازم تشکر به خاطر اینکه وقت گذاشتین. 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ دوباره سلام و خسته نباشید. عکس مربوط به سوالاتی که دادن حل کنیم. میدونم روش هم مهمه اما چون خطم ریزه نذاشتم.اگه اشتباهه لطفا راه حل هم بنویسید که با مال خودم مقایسه کنم بدونم کجا اشتباه کردم. با تشکر. روش نردبانی برای انتگرال اول و روش انتگرال بازگشتی برای انتگرال دوم شما پیشنهاد میشود(جهت سهولت و تسریع محاسبات) 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ درود توی انتگرال سه گانه ، واسه تصور احجام و ناحیه برخوردهاشون با هم مشکل دارم. نتونی درست تصور کنی هم خیلی سخت میشه مشخص کردن حدود انتگرال. چی کار کنم؟ مشکلم چقدر کلیه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ درودتوی انتگرال سه گانه ، واسه تصور احجام و ناحیه برخوردهاشون با هم مشکل دارم. نتونی درست تصور کنی هم خیلی سخت میشه مشخص کردن حدود انتگرال. چی کار کنم؟ مشکلم چقدر کلیه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 کار اصلی توی انتگرال سه گانه تشخیص حدود و dV . باید تمرین کنی تا مهارتت بالا بره ضمن اینکه مثلا برای اشکال دایروی از فرمول های قطبی یا بعضا استوانه استفاده کن.ضمنا ترسیم شکل هم خیلی کمک می کنه 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ آقا ببشید اینجا هر سوالی بپرسیم جواب داده خواهد شد!؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ آقا ببشید اینجا هر سوالی بپرسیم جواب داده خواهد شد!؟ اگر مربوط به ریاضیات عمومی 2 باشد، در این تاپیک جواب داده میشود. 1 لینک به دیدگاه
g h A s E d A k 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام یه سوال خوب از مبحث حل انتگرال دوگانه به روش تغییر متغیر میخوام، که امروز ببرم سر کلاس حل کنم! چیزی دارین تو جزوه تون الان بزارین اینجا؟ لینک به دیدگاه
Mahdi Tavakoli 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ سلام. میخاسم ببینم مشتق پذیری و پیوستگی توابع ضابطه ای مربوط به فصل توابع چند متغیره رو چگونه باید برسی کرد؟ 1 لینک به دیدگاه
m.ebadi 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ سلام . خسته نباشید. رویه درجه2 x2+y2+z2-2xy+2xz+2yz+x-y=0 را شناسایی کنید؟! لطفا کمکم کنید تو حل این سوال. وقتم داره تمام میشه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده